返回列表 發帖
空姐很堅強

播愛是永恆同很堅強都唔播街燈係咩意思

victor1991415 發表於 14/9/2021 17:52
有人扮唱咋嘛
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 37 (11/9/2021)

1. 因愛之罪名 - 馮允謙   2. 係咁先啦 - MC $oho & KidNey   3. 風的形狀 - 岑寧兒   4. 無可救藥的浪漫 - 張進翹   5. 人類不宜飛行 - Dear Jane

有人扮唱咋嘛
kwanie 發表於 2021-9-14 17:55

個劇好搞笑,很堅強確認為Gin個人金曲代表。

Mag 仲有冇機會女銅
原來是世間太荒謬?

Mag 仲有冇機會女銅
kosuzu_redox 發表於 2021-9-14 18:51

我覺得仲有機會,只要鐵樹熱播,過120ap就大機會有女銅,穩陣起見,我覺得Mag可以錄多首歌,在11月派台就可以儲多d ap,在她入行10年攞返次大獎,證明她的人氣和實力。

最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.Yukilovey.黃馨.賈立怡.歐倩怡

我覺得仲有機會,只要鐵樹熱播,過120ap就大機會有女銅,穩陣起見,我覺得Mag可以錄多首歌,在11月派台就 ...
ambrose121 發表於 2021-9-14 20:06

本身我都估佢隔兩至兩個半月派一次歌
最尾幾個禮拜播大概 40-50ap
原來是世間太荒謬?

吳浩康呢啲都仲養緊,泳兒好值得養啦
jcbartleby 發表於 2021-9-14 13:17

仲有洪卓立 同 MNLM,都吾知點維生。

Hoyin 發表於 2021-9-14 20:07

代表作應該都係中過武肺

victor1991415 發表於 2021-9-14 17:52

表示商台DJ們都在懷念以前的兩人
$$$宇宙天團$$$BLACKPINK成員泰國大嘴猴LISA首支solo單曲韓國音源榜日榜最新走勢: 29>71>84>85>86>87

我覺得903喜愛BeGin同Live in the Moment嘅Gin

Zpecial x 周國賢《中二病人》聽日派台
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

victor1991415 發表於 2021-9-14 17:52

提醒未過數
不要迷戀大台天后李幸兒六月新歌 - Hope
李幸兒七月不痛不癢主打 - 奪金
李幸兒八月大無謂四台聯ban金曲 - 日出時讓街燈安睡
李幸倪九月我最喜愛驚悚兒歌 - Let it go

Zpecial x 周國賢《中二病人》聽日派台
星勤 發表於 2021-9-14 21:15

期待!

hkbaby 發表於 2021-9-14 20:33

美蚊笑而不語

生力軍係商台野,唔會關呢個gigi事啦,一個903,只有一個GIGI
kevin2011 發表於 2021-9-13 19:16

你錯了,廢禮可能會熱捧

當然也有樂迷擔心Gigi能否如期在9月出新歌,不過商台DJ梁文禮就在訪問途中暗示過Gigi的派歌日期。早前他在節目《叱咤樂壇》訪問AGA(江海迦)時,當對方談起有學員開始準備新歌時他就忍不住說:「嚟啦,炎明熹今個月(9月)已經有添啦,廿零號就出啦。」 AGA再三確認後,也指十分期待:「聽到佢哋有自己嘅發展,我好期待聽到佢哋屬於自己嘅歌,係屬於佢哋自己嘅聲音,自己嘅故事。」記者曾嘗試向Gigi姑丈詢問更多細節,他指唱片公司希望將新歌內容保密,詳情需要留待公司進一步公布。

美蚊笑而不語
miyybot 發表於 2021-9-14 21:41

佢好似有富爸爸,當然笑而不語啦。

風的形狀可唔可以入十大,首歌好舒服,好治愈

我覺得仲有機會,只要鐵樹熱播,過120ap就大機會有女銅,穩陣起見,我覺得Mag可以錄多首歌,在11月派台就 ...
ambrose121 發表於 2021-9-14 20:06

大前題係,903會咁好死咩?外界反應不錯嘅不如憎你連個一星期top 10都唔肯俾,點會突然轉死性播新歌去到120?

我覺得903喜愛BeGin同Live in the Moment嘅Gin
Willjohnson 發表於 2021-9-14 21:14

係唔係3+3嗰期

風的形狀可唔可以入十大,首歌好舒服,好治愈
schoe 發表於 2021-9-14 22:14

如果拖多1wk高位再冠就應該有了
Better同風兩首應該出一首十大
燈~~~ 凳燈凳鄧凳燈~ 凳燈凳

hkbaby 發表於 2021-9-14 20:33

立立有din ging
47. Bring Him Home
2021Week38
1 . 岑寧兒  -  風的形狀

Omg有星勤畫作
汪明荃
樂壇唯一清荃

Jay 派埋3rd plug, 應該踢走Jer入903 男三甲

不過男銀就無份啦

Jer 就十大啦

最男最組最歌都係大國架啦 ...
joey2009 發表於 2021-9-13 22:42

咁十大好過男銅
可以用商台音響挑戰狂人

美蚊笑而不語
miyybot 發表於 2021-9-14 21:41

另外許靖韻好似除了唱cover之外都唔太知佢做緊乜

Omg有星勤畫作
LoveMirkay520 發表於 2021-9-14 22:59

標楷體字幕

差不多冬至一早一晚還是有雨
姜b 的堅持現已令你很懷疑很懷疑

希望係咁先啦有多個落榜週, 首歌有力挑戰最歌
估最歌5強,
1. 留下來的人
2. 係咁先啦
3. DEAR MY FRIEND,
4. E 先生
5. 不可愛教主

立立有din ging
b01091018 發表於 2021-9-14 22:38

立立低調搵錢都算多

俏郎君
原來是世間太荒謬?

咁十大好過男銅
可以用商台音響挑戰狂人
losyes 發表於 2021-9-14 22:59

上年有三首AGA同一首Jude做左箭靶,今年好似無呢d偶像歌手拎十大做商台音響下的砲灰

另外許靖韻好似除了唱cover之外都唔太知佢做緊乜
jcbartleby 發表於 2021-9-14 22:59

佢孖住美巨係大陸登台WOW

佢孖住美巨係大陸登台WOW
hkbaby 發表於 2021-9-14 23:36

咁勁架咩?永遠只係見到佢個youtube channel唱歌

街 燈 INDEX : 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Music Picks Week 37 (11/9/2021)

1. 因愛之罪名 - 馮允謙   2. 係咁先啦 - MC $oho & KidNey   3. 風的形狀 - 岑寧兒   4. 無可救藥的浪漫 - 張進翹   5. 人類不宜飛行 - Dear Jane

街 燈 INDEX : 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kwanie 發表於 2021-9-14 23:48

準備加上榜
痴痴呆呆坐埋一枱 = 自己扮痴呆再當人痴呆
真痴呆人數:2 (+8懷疑痴呆)

學兒!!
日出XXXXXX!!
日出XXXXXX index: 1
日出XXXXXX 仲未死!
日出XXXXXX 有落榜週?
冠學兒?

咁勁架咩?永遠只係見到佢個youtube channel唱歌
jcbartleby 發表於 2021-9-14 23:42

YOUTUBE 有,一齊跳唱狂野之城

學兒!!
日出XXXXXX!!
日出XXXXXX index: 1
日出XXXXXX 仲未死!
日出XXXXXX 有落榜週?
冠學兒? ...
on07111 發表於 14/9/2021 23:54
趙學兒

YOUTUBE 有,一齊跳唱狂野之城
hkbaby 發表於 2021-9-14 23:56

祖真好,養起咁多人

咦今日估歌

點解係今晚估歌仔 仲諗住聽晚先mark

OMG 街燈開播了
環球傾掂數 至尊 is coming
Long's Music Picks Week 38 :3
La La Hey Hey 歌 | 浮沙 | 今晚好想好想打俾你

jcbartleby 發表於 2021-9-14 23:42

佢參加過大陸101選秀,都叫做有少少人氣

星級監製Edward Chan 和三位星級創作導師林奕匡, 葉巧琳, 黃妍將一起發掘新一代本地創作新血!

kwanie 發表於 2021-9-14 23:48

集氣成功
SSN Chart (10 Sep)  ||  鏡榜冠軍: 虎道門 - 江畢生、楊樂文 鏡榜第二季季選
1. 日 出 時 讓 街 燈 安 睡 (1 Week No.1) - Gin Lee、張 學 友
2. 虎 道 門 - Anson Kong、楊 樂 文
3. 搞 不 懂 - 陳 卓 賢

點解係今晚估歌仔 仲諗住聽晚先mark
小伙子. 發表於 15/9/2021 00:14
似三四五錄晒就算

播 孤獨病

星級監製Edward Chan 和三位星級創作導師林奕匡, 葉巧琳, 黃妍將一起發掘新一代本地創作新血! ...
一個小子 發表於 2021-9-15 00:36

跟我們仨一起霉吧
好心嗰啲歌手唱又麻麻作又唔夠好
就專心啲做好自己野啦學人搞音樂會扮熊貓 {:1_9:}
知唔知醜字點寫

爸爸連播三次