返回列表 發帖
5分for sure!! 希望男銅有望

Hook line 好上腦 5 fun
賴爽 發表於 2021-9-19 10:20

已被洗腦

今年Jay 要攞男三甲啦
gfans 發表於 2021-9-20 08:33

希望有男銅

支持jay fung bb
首首都咁高質
值得拎男金
an_kp_on_edge 發表於 2021-9-21 17:08

希望有一日真係會拎到

今年嘅歌一首比一首正
希望多啲人認識佢
ookne 發表於 2021-9-27 16:05

無錯啊!好嘢要俾多啲人知

MV 幾時出? Can't wait!
boy4dudes 發表於 2021-10-1 00:20

之前拍左,唔知幾時出

呢d時候公司應該執生plan b啦...出個歌詞版mv先都好呀...隻歌plug咗咁耐都未出mv點谷起隻歌呀 ...
June21 發表於 2021-10-6 10:50

唉唉~成日覺得佢公司d宣傳爭少少

最近幫Jay包裝上做得好咗了, 造型髮型轉咗style成個人型咗young咗好多貼近返年輕人市場 ...
June21 發表於 2021-10-9 22:32

係嘅~同埋多左同唔同人crossover , 多人認識左其實都係一件好事
不過真係好想佢紅到啊

Jay deserves more 真係每一首歌都好高質 現場實力又穩 呢首歌無之前嗰啲咁驚艷但都好穩陣好好聽! ...
aegeanangel 發表於 2021-10-10 03:20

真。。佢係值得得到更多嘅欣賞同肯定

咁耐唔出MV公司想玩飢餓營銷嗎?係咪唸住等隻歌落榜後先再出?
June21 發表於 2021-10-17 14:18

仲要而家903 banban地

三首派台主打都咁正,不論流行元素定質素更勝往年awaken,可惜似乎年尾都係得隻EP ...
powerful 發表於 2021-10-23 14:10

仲有多一隻就出EP嚕今年
但可惜今年公司quota唔夠啦 有好歌都爭唔到獎

集氣Jay Fung 男歌手獎!
126 發表於 2021-10-27 01:26

903一下又ban左
唉今年要食白果了:(

冬日又係 首播完又唔擺上streaming platform 有浪費咗一個禮拜AP
matthewhtt 發表於 2021-11-4 14:33

咪係!公司急住plug歌又無得係streaming聽,佢公司搞咩啊

streaming同一個禮拜AP有咩直接關係

如果有心谷 你遲遲唔上streaming都會照熱播 即派即 ...
JasOh103 發表於 2021-11-4 17:16

jer十大其實都穩,男銅俾jay啦好嗎