返回列表 發帖

MIRROR疑遭抵制 離奇絕迹港台!

簽名被屏蔽

另有人揣測唱片公司與電台鬧翻,令「鏡仔」無辜成為犧牲品

希望 Gin 粉一齊嚟騎劫個 post!
力阻他們的影響力無限

Good!
I talk a lot of BS.

初頭淨係見到Topic後半闕
以為講緊英文台嗰位主持

名校家長團體發信政府要求取消Mirror 演唱會 lihkg

名校家長團體發信政府要求取消Mirror 演唱會 lihkg
一個小子 發表於 2021-9-22 04:03

下  ............. 傻曬

炸港台未?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

估唔到有鏡粉會關心港台
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

MIRROR及各成員的Solo歌在港台近乎「零播放」

MIRROR港台專業推介零分
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

林家謙都係慘被封殺, 新歌都仲未上榜

難聽咪上唔到榜囉

鏡粉難服侍D定百全難服侍D
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

又諗太多...
港台有陣確實係會ban歌 唔淨止係鏡

係咪因為阿爺話要抵制娘炮藝人/歌手

難聽又娘咪上唔到咯.

點解咁嫁!

已連續3星期絕迹「中文歌曲龍虎榜」
Hanson 發表於 2021-9-22 02:13

三個星期啫, Chill Club有時仲耐啦

鏡粉惡鬥中央 今鋪好睇喇

鏡粉惡鬥中央 今鋪好睇喇
hlyung 發表於 22/9/2021 12:58
要鬥喺上嚟真係有得鬥咩
咪玩啦

三個星期啫, Chill Club有時仲耐啦
yellowfoodie 發表於 2021-9-22 12:47

Tvb未破冰無新聞

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

名校家長大多數是沒有家教的弱智人士呢句永遠冇錯
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

kenneth 發表於 2021-9-22 15:21

都幾癲,係咪無腦思考下,要被管教嘅應該係自己d仔女
到以後仔女迷上食薯條導致自己肥胖、迷上唱K導致洗錢多、迷上講粗口導致無禮貌
係咪要全港禁餐廳賣薯條、禁卡啦OK營運、訂立粗口罪

頒獎禮班霸 呢樣嘢有咁重要嗎? 重點係佢哋好賺
同埋除咗903 全世界都冇人在乎其他台點頒㗎啦 廢到咁
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

冠晒Warrior同Boss冇quota啦
請記得 留住感覺 過渡在人海
我感激 曇花盛放

係咪因為阿爺話要抵制娘炮藝人/歌手
masterdragon 發表於 2021-9-22 11:55

虎道門陽氣咁重都上唔到

有d 真係頂d 鏡粉唔順
利申:AK 鐵粉
【This is MC】澳門見

我又唔信呢班智障後生無追過4大天王
【This is MC】澳門見

有d 真係頂d 鏡粉唔順
利申:AK 鐵粉
lemontea1069 發表於 2021-9-22 18:48

有taste嘅人自然識分是非黑白

向前衝係好聽過mirror啲歌嘅咁

今次真係睇吓港台點拆招
任我行 失憶蝴蝶

真係有問題, 啲新歌都冇上港台做宣傳

所有對TBB 有威脅既當紅歌手都唔會有機會上黨榜

都幾癲,係咪無腦思考下,要被管教嘅應該係自己d仔女
到以後仔女迷上食薯條導致自己肥胖、迷上唱K導致洗 ...
kky1216 發表於 2021-9-22 15:42

你估佢地唔想呀
Helloooooooooo

向前衝係好聽過mirror啲歌嘅咁
Lewis 發表於 2021-9-22 23:47

可能人地真係咁覺得呢
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

所有對TBB 有威脅既當紅歌手都唔會有機會上黨榜
hissorhk 發表於 2021-9-23 10:02

關TVB咩事,上年已經染紅咗,而家要跟黨走整治「飯圈」

睇完呢段野,唔笑都唔得
香港某男子組合團體因為人氣爆燈而去信現任特首
真係痴撚線同無腦所為
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

黨台嘛,明明就係其他公司唔放資源落去,先無鏡仔咁好宣傳

真係好無謂

其實黨台近呢一兩個月嘅新上榜都奇奇怪怪

繼續ban

黨台

今年中文金曲頒獎禮仲會唔有Mirror呢?
Bean

港台真係算把啦