返回列表 發帖
你都唔喺度
唔會出汗 又唔洗着外套 又有風 行山perfect
Yan 發表於 2021-11-8 22:07

翻嚟嗰時每次行山都濕曬

建議開翻個國際區
CM 原來咁國際化

建議開翻個國際區
CM 原來咁國際化
WZA111 發表於 2021-11-10 00:28

有冇翻譯年糕食下

有冇翻譯年糕食下
Yan 發表於 2021-11-10 01:38

蒸糕比你食

開始凍 大家都係著返多啲

Britney

多手計左分 有驚喜

多手計左分 有驚喜
Yan 發表於 2021-11-24 17:12

估唔到 Gin Lee 今年咁都有女三甲…

估唔到 Gin Lee 今年咁都有女三甲…
WZA111 發表於 2021-11-24 22:05

其實係花鼠男金

不要緊 求netflix為我開導
Instagramming去念記
無聊一個互望 原來好睇過 YouTube
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

美股係時候瞓瞓啦
準備好充足嘅精神同G金等睇跌市
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

protect MC at all costs

support

自從我嚮娛樂新聞台出完mc疑遭打壓個post
個post嘅標題用字早過網上傳統新聞出但之後好多新聞都一樣咁寫
掀起咗嗰區全年少見嘅全年開post熱潮

搞不懂好紅
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

搞不懂好紅
John 發表於 9/12/2021 14:25
何謂防疫 並未望通 我搞不懂

何謂防疫 並未望通 我搞不懂
kwanie 發表於 2021-12-9 14:32

如果首歌本身歌詞係咁應該hit好多
但廣告嗰首好想拋開隔膜過一日就會唱唔到

今年d歌好聽到想好似997咁頒廿一大

今年d歌好聽到想好似997咁頒廿一大
Yan 發表於 2021-12-10 20:13

來吧
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

「點解Anson Kong棒極都紅唔起」

WZA111 發表於 2021-12-11 10:38

樂迷唔buy MK系歌手
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

WZA111 發表於 2021-12-11 10:38

個post去到後面好多生粉

一份聲明,令大家遠離陳奕迅

人總需要各自上路

喘息空間真係好好聽

聽日要好好訓一覺
再將我相信的如煙火般綻放

開心 諗好聽日投CANDY
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

一份聲明,令大家遠離陳奕迅
一個小子 發表於 2021-12-11 15:36
其實係佢放棄咗香港樂迷
問心佢放咗幾多時間俾廣東歌,放咗幾多時間俾香港樂迷?
響FB/IG見到佢多啲定抖音見到佢多啲?

冬天聽folklore真係好正

今年男女歌手組合十強好滿意

今年男女歌手組合十強好滿意
kwanie 發表於 2021-12-24 23:06

我有容祖兒謝安琪

MC!
Merry Christmas

MC!
Merry Christmas
WZA111 發表於 2021-12-25 00:48

原來12月真係MC月
聖誕快樂啊!

你就是壯麗山河
你就是新造的人
舊事已過
都變成新的了

笑到肚痛
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

新EXCEL 三個字UPDATE 晒所有AP

唔洗排隊就買到鏡碟
在這畢生不滅 無極的狀態

程囝又簽保險公司
gum
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

夢中人 一分鐘抱緊

新年流流一打開電視聽到蔓姿嘅深夜浪漫叱咤ver 好開心

開年!

偏偏肯跟你繼續共存如毒霧的空氣

共存先鋒李幸倪

溫柔的空間都只有責任 溫馨的把我終生都被困

家居隔離先鋒
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

老豆讚luna is a bep啲歌好聽

誰知得失意義 誰管吉凶預言
但願我們今生都快樂不變

誰知得失意義 誰管吉凶預言
但願我們今生都快樂不變
WZA111 發表於 2022-2-20 10:28