返回列表 發帖
手 預計分得差不多 剛好 有我路過

演唱會終於完成了

哲理與哲理 往往會敵視
甚麼都會得知 用“所知”笑“不知” (連不知你都知)
高深的專家不想考第二
自稱一派宗師~ 怕反思~

BOPPPPPPP!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

餐廳好高質 播幸福門

~出發 走走走*

求其寫啲野(灌水)
今朝五點醒咗,聽到一切從音樂開始播咗寧願你永不知道(係音樂平台搵唔到嘅歌),覺得好開心
連game theory 都唔識,已經化為塵土.·´¯`(>▂<)´¯`·.

距死壇還有: 1 天1 小時57 分鐘

距死壇還有: 1 天1 小時57 分鐘
kel_kelvin 發表於 2022-7-6 22:03

快慢了 節奏節奏快慢了 快快快快 快活 快活 快快活 快到太易會動搖

大快活主題曲 confirmed

快慢了 節奏節奏快慢了 快快快快 快活 快活 快快活 快到太易會動搖

大快活主題曲 confirmed ...
WZA111 發表於 2022-7-6 22:11

慢了 反應 像隻蝸牛

慢了 反應 像隻蝸牛
kel_kelvin 發表於 2022-7-6 22:16

又借啲意放閃

又借啲意放閃
WZA111 發表於 2022-7-6 22:21

gin好壞
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

希望大快活可以全日播敢

903句口號
要拎至尊歌la

誰敢講「我知道」
人越天天深造
才越多「不知道」
生命怎麼的構造
世人這麼深奧
I Don’t Know I Don’t Know
I Don’t Know I Don’t Know
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

呢版14個留言超過一半同gin有關!!
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

街燈堅忍奮鬥 總要暫休
照耀過大城市 足夠
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

將 首跳舞歌較慢!

係咪串緊AGA & KayKay

蘭b演唱會post無頭號H會員點得?
Cm終於正常番
再將我相信的如煙火般綻放

讓我輕輕的 溫柔的 被淘汰
然後優雅的 固執的 再重來
有什麼好悲哀
我一個人 還樂得自由自在

獻世(gin lee)真係好好聽

有轉Profile Pic 嘅理由了
連game theory 都唔識,已經化為塵土.·´¯`(>▂<)´¯`·.

起身到而家個腦都係咁漸漸地 唔知做乜 聽一次好似上左身咁
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

起身到而家個腦都係咁漸漸地 唔知做乜 聽一次好似上左身咁
Nicholas 發表於 2022-7-25 14:57

我唔係漸漸地 但每朝都會有首歌入左腦喺度哼 唔聽一次唔舒服...
今朝係老派
WK13 1)七點半鐘的陽光 - 張天賦 2)Truth or Dare - 洪嘉豪 3)黑玻璃 - 洪嘉豪

簽名被屏蔽

CM壇欺負蘭粉。。。
司空見慣了。。。
Hanson 發表於 2022-7-25 15:37

Hanson會員你嘅ego state成日嚮child嗰度
所以先有呢種感覺

繼聰首歌個outro個電結他又幾好j咁
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

虛榮做咗m記主題曲

總有一個人真係超好聽想喊
有俾呢首十大既榜主非常高質

請問今日係咪宇宙gem生日

回復 179# Nicholas

因為某會員成功令到我想去研究下,即使整唔走佢啲廢話,至少唔好出佢個profile pic出嚟影響我對蘭B嘅觀感 ...
cfjc_ak 發表於 2022-7-26 13:31

之前講到裝咗呢嗰extension,係而家某會員又出嚟大放厥辭,令到個extension又有返啲用。對於個啲唔知自己係人地眼中又幾垃圾嘅人,好心就早啲換咗個profile pic 佢,自己乞人憎都算,又會影響人地對你口中嘅偶像嘅觀感,呢啲就真係黑粉啦

明明係小確幸,搞到好似訴苦區咁

咁既然有啲人確實無自知之明,咁用呢嗰extension 換圖,至少可以俾我望下啲圖俾自己j 下,又可以自己換圖,唔係再望著蘭B個樣,我就真係PTSD了,同埋如果換咗圖右上角嘅extension會show 佢run 緊,至少俾我有個心理準備可能又成版係個位會員嘅無營養討論
俾翻啲例子出嚟先

簽名被屏蔽

建議樓上果條友顧好自己偶像先,佢而家已經比港府全方位封殺,仲咁得閒理其他一線女歌手?

同埋個頭像我已 ...
Hanson 發表於 2022-8-17 20:52

你可以轉翻你之前嗰個icon
好似係謝安琪15年叱咤圖

原本打嘅時候諗住會笑著打,點知都係好似個負能量post
補翻個真嘅小確幸先,今朝Reg 科好順利,但major 要上8半,可以幫手mark有誰共鳴了

簽名被屏蔽

係wayback machine 撈翻出嚟嘅profile pic
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今日之小確幸
聽咗好多次靈魂之窗!

今日之小確幸
聽咗好多次快歌慢想!
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

今日之小確幸
聽咗好多次靈魂之窗!
WZA111 發表於 2022-8-17 22:24

last fm有9個listeners

last fm有9個listeners
Yan 發表於 2022-8-17 22:31

可能畀某個last fm hashtag嚇親

簽名被屏蔽

你可以轉翻你之前嗰個icon
好似係謝安琪15年叱咤圖
bagfgfcde 發表於 2022-8-17 21:06

你咁留意原來..

係wayback machine 撈翻出嚟嘅profile pic
cfjc_ak 發表於 2022-8-17 22:21

又學到野

cfjc_ak 發表於 2022-8-17 22:21

我係記得呢張 多謝核實
記得 H 會員當年已經會玩下曲線

今日之小確幸
聽咗好多次離不開!

簽名被屏蔽

以下開放H會員悼念區

以下開放H會員悼念區
cfjc_ak 發表於 2022-9-5 16:39

佢今日咩事被ban

佢今日咩事被ban
梨胃言 發表於 2022-9-5 19:17

唔係淨係計今日咖嘛

以下開放H會員悼念區
cfjc_ak 發表於 2022-9-5 16:39

悼念應該去訴苦啩?

悼念應該去訴苦啩?
kenneth 發表於 2022-9-5 19:23

H 會員一直勇於挑戰規則,我地點可以迂腐咁覺得悼念就一定苦呢,可能我地都有啲幸福呢