返回列表 發帖
H 會員一直勇於挑戰規則,我地點可以迂腐咁覺得悼念就一定苦呢,可能我地都有啲幸福呢 ...
cfjc_ak 發表於 2022-9-5 19:27

又有道理
畀你講得通

H 會員一直勇於挑戰規則,我地點可以迂腐咁覺得悼念就一定苦呢,可能我地都有啲幸福呢 ...
cfjc_ak 發表於 2022-9-5 19:27

每次也放膽精彩過活到
每日每步的旅途愉快 旁人亦按讚都敢於拍手稱快

平凡雖好 平庸變壞
平凡活到精彩 敢於越界
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

一個獨自在發燒 另外那位唇上結冰
負負得正 各取需要 多玄妙

好sweet
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

【MIRROR成員】大哥結婚做兄弟接新娘帶動氣氛 AK揮去演唱會意外陰霾上台獻唱

【MIRROR成員】大哥結婚做兄弟接新娘帶動氣氛 AK揮去演唱會意外陰霾上台獻唱
娛樂
11:54 2022/09/13

人氣男團MIRROR於今年七月底舉行首個紅館演唱會,期間發生屏幕墜下的嚴重意外,12子宣布暫停幕前工作兩個月的時間。早前再次做老闆與友人夾份開拉麵店的AK(江爗生 Anson Kong),昨日正好是其胞兄的大喜日子,AK更是兄弟團的其中一員。

一向重視兄弟情的AK落力搞氣氛,在晚宴上更走到台上獨唱《感激我遇見》,在台下的大哥感動流淚。
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

【MIRROR成員】大哥結婚做 ...
on07111 發表於 2022-9-13 13:33

情況就好似千千聽明荃唱婦女的祈禱聽到喊咁

搞笑的AK在演唱完後更笑謂:「好喇!食雞!多謝大家!」台下的賓客在AK獻唱時頓時化身「生粉」,送上掌聲兼拍片紀錄,而AK亦非常識做,對前要求合照的賓客都非常歡迎,來者不拒。

搞笑的AK在演唱完後更笑謂:「好喇!食雞!多謝大家!」台下的賓客在AK獻唱時頓時化身「生粉」,送上掌聲 ...
kel_kelvin 發表於 2022-9-13 13:42

原來應該post笑話區
情況就好似千千聽明荃唱婦女的祈禱聽到喊咁
WZA111 發表於 2022-9-13 13:37

想聽生生上台唱 AK首 囍帖街

太好啦 anson狀態超好

太好啦 anson狀態超好
kenneth 發表於 2022-9-13 15:20

02>02>02>02>04>03>07>06>12>01

好勁

02>02>02>02>04>03>07>06>12>01

好勁
JasOh103 發表於 2022-9-21 16:40

某會員:商業垃圾

家下九月尾出乾
但mc話重會多4至5首歌一月前面世
感覺好幸福好期待有聽福
生存嚮2022年嘅香港有mc就唔算太差

我係咪可以飛喇

我係咪可以飛喇
kwanie 發表於 2022-9-23 16:10

睇你飛去邊

我係咪可以飛喇
kwanie 發表於 2022-9-23 16:10

盡情飛 跌撞無懼陣痛 然後證實這刻這麼勇

盡情飛 跌撞無懼陣痛 然後證實這刻這麼勇
on07111 發表於 2022-9-23 19:42

敢飛翔 就是人生

敢飛翔 就是人生
kel_kelvin 發表於 2022-9-23 20:48

敢 真係唔岩timing

OMG 靈魂之窗真係好好聽

律戰江湖又真係幾好睇
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

Come and hold my hands and fly
To the galaxy that shines

讓我跟妳 #大無畏

天氣爽咗
感覺舒服暢快極愜意

頒完季選成個鐘自己仲喺度回味緊
突然之間覺得好幸福
仲大幅度拋離其他人榮獲最近24小時發帖榜第一名
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

見到香港站華納曬冷新人嘅廣告
陳蕾食咗喉糖未?

頒完季選成個鐘自己仲喺度回味緊
突然之間覺得好幸福
仲大幅度拋離其他人榮獲最近24小 ...
liwaynejason 發表於 2022-10-17 00:06

原來我已經呃post呃到全壇第三
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

John 發表於 2022-10-19 13:18

喜歡XX講咗有10000次
陳蕾食咗喉糖未?

John 發表於 2022-10-19 13:18

好快同前前一樣亞亞亞

成功令一個原本唔識gin嘅friend聽好多gin嘅歌
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

成功令一個原本唔識gin嘅friend聽好多gin嘅歌
Humeny 發表於 2022-10-19 19:25

成功令一個原本唔識aga嘅friend唔想再聽aga嘅歌

成功令一個原本唔識aga嘅friend唔想再聽aga嘅歌
WZA111 發表於 2022-10-19 19:43

你頭像張gif出自邊度

你頭像張gif出自邊度
梨胃言 發表於 2022-10-19 19:59

搵gingin啲片嘅時候見到呢條喺馬拉拍嘅片

WZA111 發表於 2022-10-19 20:48

美倪太美
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

你而家個icon好美

美倪太美
Humeny 發表於 2022-10-19 21:14

快快歸來

美倪太美
Humeny 發表於 2022-10-19 21:14
你而家個icon好美
on07111 發表於 2022-10-19 21:24

會唔會太多 Gin Lee

WZA111 發表於 2022-10-19 21:52

未夠多
[Jul/12/2022] Time & Faith - Gin Lee (CD) 一頁都數到42個gin lee

未夠多
[Jul/12/2022] Time & Faith - Gin Lee (CD) 一頁都數到42個gin lee
on07111 發表於 2022-10-19 22:29

我貢獻咗1/8去嗰8個度

我貢獻咗1/8去嗰8個度
liwaynejason 發表於 2022-10-19 22:55

1/1308 李足珍貴

距離gingin come back還有三四個月
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

WZA111 發表於 2022-10-19 21:52

Gin Lee一生幾多風波
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Gin Lee一生幾多風波
John 發表於 2022-10-20 01:08

只要 信

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

成條片都好好笑
01:15 那麼少錢
02:39 連續拎3年銀難過1次金 幸兒好勁
10:02 不好意思 我真的覺得自己很厲害 幸兒囂張到

成條片都好好笑
01:15 那麼少錢
02:39 連續拎3年銀難過1次金 幸兒好勁
10:02 不好 ...
kel_kelvin 發表於 2022-10-22 01:33

02:39真係好正
同埋嗰段剪得好搞笑 Gin Lee嗰三年真係好風光

仲話繼續站上這個舞台 在這個game 之後就冇上過了

同埋嗰段剪得好搞笑 Gin Lee嗰三年真係好風光 ...
JasOh103 發表於 2022-10-22 01:50

23年會更風光

距離gingin come back還有三四個月
Humeny 發表於 2022-10-19 23:43

三個月極限啦

23年會更風光
kenneth 發表於 2022-10-22 01:56

期待李得好風光
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

同埋嗰段剪得好搞笑 Gin Lee嗰三年真係好風光

仲話繼續站上這個舞 ...
JasOh103 發表於 2022-10-22 01:50

well... I take it as a compliment 苦中作樂

期待李得好風光
Humeny 發表於 2022-10-22 01:58

容 或那天沒有我

一早預言咗

期待李得好風光
Humeny 發表於 2022-10-22 01:58

容:或那天沒有我

唔出席頒獎禮見證英皇新女金了