返回列表 發帖
仲以為係連花2.0
Yan 發表於 2022-11-3 00:02

知驚未

期待阿詠黑白相告別作MV
liwaynejason 發表於 2022-11-3 10:00

虛詠

突然之間彈左李幸兒呢個名出黎咁多次 喚醒左我啲記憶添

記得之前form 1-2嘅時候學校搞常識問答比 ...
liwaynejason 發表於 2022-11-6 01:53

Form 1-2 已經出咗雙雙
呢位會員好年輕

呢幾日先睇咗 Heartstopper
好開心

姣西男主
喜歡Olivia Colman
JasOh103 發表於 2022-11-6 13:26

對住nick bb好難唔姣 又可愛又暖
影后下一季都會翻嚟 希望多啲戲份

呢個留言成地水
Yan 發表於 2022-11-6 22:36

你唔好呷醋。。

想復出了

原來琪琪同waa有互相follow

我也喜歡被你這樣拒絕我

9:56 祖粉Cloud
69h 發表於 2022-11-29 03:08

原來cloud係怨婦fans

又再 又再

今年聽得最多係悶morrow  第四仲係AK七字歌

第二第五係迪迪前好姊妹的歌 第三係樹木煎美 ...
on07111 發表於 2022-12-4 20:59

Gin粉中出了一個叛徒 (again )

臨近聖誕 兩位會員終於重逢
Yan 發表於 2022-12-13 20:28

死佬   呢啲真係老夫老妻

當古蹟消逝亦無聲
難留住的天星 只得戀愛保證

而家出面都知MC可以係月巴女馬/明荃…

年度獨立歌手 (以12月31日為準,派台作品不再計算之內)
年度現場演繹: 敢 (紅館live) ...
JasOh103 發表於 2022-12-24 19:14

好彩Gin Lee冇開紅館
如果唔係都唔知邊首贏

祝大家新年快樂!我已經準備好迎接Gin Lee事業高峰嘅一年

生生C位
on07111 發表於 2023-1-2 15:49

生生好勇

戴眼鏡真係好可愛。。

恭喜幸兒與三十餘歲、六呎男友秘密成家
on07111 發表於 2023-1-9 16:50

Happy:想過搶新娘 我差點講真

距離全個世界得到救贖還有12小時

Cuc-Koo-Koo~ 來把光陰辜負

門就算拍不開
那天涯為你我移開^^^^^^^^

聽日要出歌了

係咪終於有好聽嘅dumdum
Yan 發表於 2023-1-21 02:01

聽朝咪知 聽完一定醒神

我便迷信 留住得一天也耐看

新歌 coming

Dum Dum 超好聽

其實 信 都唔係咁難聽
Humeny 發表於 2023-4-23 21:23

同意 我幾鍾意

原來祈福區lock左 喺度祈求好運先
Yan 發表於 2023-4-28 13:04

祝福

MIZU真係好好聽。。

幸兒準備回歸

Dum Dum - 李幸兒
收看次數:273 次
Yan 發表於 2023-8-5 00:00

你貢獻咗幾多次??

https://www.instagram.com/reel/C ... id=MzRlODBiNWFlZA==

Captain Nancy 版 Flower

k會員消失左一段時間但係原來一直都追緊j會員嘅post
Yan 發表於 2023-9-10 01:01

令人相信真愛存在

支持好聽版 街燈晚餐

呢個係午休歌單
其實迪迪堆 CUNT 無期 Tonight 孤雛 能說 ...
on07111 發表於 2023-9-13 18:01

能說不的秘密點做到

今年鍾意程度
MIZU > Count to Ten > Special One > Miss u Goodbye > The Lovers

CTT

**** 本內容被作者隱藏 ****

Gin粉真係好強
kel_kelvin 發表於 2023-10-8 04:17

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽

美男子與香煙既MV真係好好睇
JasOh103 發表於 2023-10-26 15:36

多謝支持 Will Or

希望有人同我撞….

想撞你....首至尊
Yan 發表於 2023-10-29 20:58

你想點撞

你地邊個係董折 邊個係心姐
JasOh103 發表於 2023-10-29 21:04

我做心姐都ok

你想點撞咪點撞
Yan 發表於 2023-10-29 21:28

會好痛

人~間~有~情~ 一草一木都有情

鄭秀文 @ CM 2023

TN Local Chart 2023 十大歌曲第八位《愛是… 2.0》
不正常人類音樂推介 2023年年度推介 ...
JasOh103 發表於 2024-1-4 23:53

聽日有冇得update呢

朱薰:肯定就是你!Gin Lee!

(台下一片死寂,Gin Lee 尷尬向鏡頭點頭鞠躬,同時大量台下歌手恥笑)

(影住台下唯一燈牌,903都恥笑埋一份 )

Gin Lee:Hello (沙聲) 大家好!!!多謝chu薰 THANK YOU thank you (講兩次扮有禮貌)

多謝sh商台 多謝每一位播過我嘅歌嘅903嘅DJ

(凸顯自己世界女嘅一面,簽咗新公司好幸福 )

首先想多謝我嘅唱片公司 EEG 特別要多謝楊博士 多謝 Shirley Mani Carol (差啲唔記得嘅) Raymond Purple EEG嘅所有嘅同事 行台嘅同事 宣傳部 Content Team A&R AM Team 嘅所有同事
佢地上年付出咗好多嘅時間同埋努力喺我身上 (暗寸泳兒變成棄將 )

好多謝我嘅排舞師阿旦 同埋每一位幫我跳過 (老) 舞嘅 dancer
多謝我嘅...呢首歌嘅監製同埋編曲 Fergus 同埋 Derrick

多謝填詞人 Wyman!!好多謝你送咗一份咁「好」 嘅禮物俾我
多謝MV導演 我嘅好朋友周殷廷 Yanting (終於有啲聲,同時響起音樂叫李收聲 )
希望好快見到你發光發亮 (樂壇一姐點名 Yanting 有福了)
Ehh 多謝我嘅 styling team 我嘅造型師 化妝師 同埋髮型師 同埋每一位支持我嘅朋友
多謝我嘅 fans 幸運二 (一激動走咗啲鄉音出嚟,sorry )

2024年 最幸運 最幸福嘅 肯定就是你!!!!

(903 又影唯一燈牌 )

Hmmm
(華麗轉身) 要超越什麼 你至可以飛
(阿婆揈兩下手踭,奸笑一下以為自己一陣攞硬女金 )

ARE YOU READDYYYYYYY^^^^^^?????!!

肯定就是你~~
(wow wow WOWWWWW^^~~~, you stand in your way)
再自訂 大量禁~~~~~~~
(勁用力 + 中氣)拖跨的 肯定就是你 (舉高隻手做甩手操)
(wow wow WOWWWWW^^~~~, don't stand in your way)
你敗在 事事顧忌
只懂得 Wow wow wow (懷疑琴晚食咗過期榴槤肚痛,表情突然難堪 + 叉住條腰)

這晚 你對鏡問 (牙)
愛錯 哪個有責任 (牙)
好聽點 就是 Dum-dum
真心講 就是太笨

(開始跳起老舞)

你也算 漂亮吧
為何個個嫁了 你卻會剩下 (掛住跳老舞差啲甩 beat)
講勇氣 你 卻是太差
很輸不起吧 ~~~ (唔小心望到鏡頭,怕醜 Gin Gin 眼神即刻閃走 )

什麼事 幸福放面前
(懷疑腦入面諗住陳蕾同 AGA 嚟唱)
也使你 畏縮似 Loser
(眼神兇狠,懷疑扮緊姚金玲) 你可以 說一次 Yes 吧
(開始chok姣tone) 失敗 敗在自量 之下
不用 外力大力 攻下
想追阻得到你maaaaaaaaaa~~~~~

肯定就是你~~
(wow WOWWW WOWWWWW^^~~~, you stand in your way)
(唱到太投入開始揈頭) 再自訂 大量禁忌
拖跨的 肯定就是 (甩手操)
(Wow wow WAHHHHHHHH^^^^^, don't stand in your way)
你敗在 事事顧忌
只懂得 Wow wow wow

點解咁怕痛 心口冇個勇
永遠匿^^ (隻眼望邊?) COM-FORT-ZONE!
(數白欖) 懶 Laid back嘅你 賴地冇用
想 飛天 秘訣就係去盡

你 最惡對手
是 太快放手 (阿婆係咪手震...) 你太會將就 (Ah-ah)
別又日日站著 話墮了後~~~~
廢~蛙~^^^^^ 不!接!受 (又發姣)!

什麼事 獲得勝利前 (全首歌最好聽嘅一句 )
已使你 怕死到躺下 (又指住人鬧 )
(揈頭數拍子) 間中也 搏一次 好吧 (不戰自降更可怕)

(姣tone 2.0) 失敗 敗在自量 之下
(食咗藥 準備走火入魔 ) 不用 外力大力 攻下

想追 阻得到你maaaaaaaaaa~~~~~^^^ (老虎咆哮,對住天花大叫)

肯^^^^定就是你^^
(Wow wow WOWWWWW^^~~~, don't stand in your way)
(好有中氣) 再自訂 大量禁忌
拖跨的 肯定就是你 (又甩手操)
(X叫到聲開始沙曬 )
(Wow wow WOWWWWW^^~~~, don't stand in your way)
(突然X笑) 你敗在 事事顧忌~~^
只懂得~~

(One of the best transition in music history )

肯定就是你!! (Wow wow wow)
攔阻你 (高音 slays ) (You stand in your way)
再自訂 大量禁忌 (No more)
拖跨的 肯定就是你 (Woo) (見到富貴男友突然間唱唱下甜笑 )
(Wow wow wow, don't stand in your way)
要越活 越沒禁忌 (Oh)
誇張的 Wow wow wow

Thank you!多謝大家!新年快樂
(終於唱完,台下熱烈歡呼 )

cls
梨胃言 發表於 2024-1-6 22:54

好正
Humeny 發表於 2024-1-6 23:17

笑死
Wonders 發表於 2024-1-6 23:58

多謝支持

繼沙灘節live之後又有一個經典文字版live  

睇多次先發現得再後一次wow wow wow係正 ...
Yan 發表於 2024-1-6 23:11

四分鐘嘅片...睇咗差唔多兩個鐘...

阿婆揈兩下手踭,奸笑一下 真係好正

100分!!
JasOh103 發表於 2024-1-6 23:03

勁有 Dua Lipa 幾年前跳舞 Go Gurl Give us nothing 嗰種 vibe
Divas

有返頒獎禮呢個留言肯定有份
kwanie 發表於 2024-1-6 22:56

錯失噴言獎

睇住呢篇我開始覺得自己有PTSD symptom
gin係咪跟洗衣學唱歌
on07111 發表於 2024-1-6 22:55

你唔好睇咁多次條片

原來Gin Lee新城唱Dum Dum已經有ARE YOU READDYYYYYYY^^^^^^?????!!

大合唱  ...
69h 發表於 2024-1-21 21:34

睇嚟第二次想追阻得到你maaaaaa之後嗰句肯定就是你走音都係特登

Don’t say why
Just don’t say why

某天先知道 碰到你 眼也不想一掃 hits so different now!