返回列表 發帖

[Dec-Jan/2021-22] The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會

《The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會》
日期:2021年12月23-27日、30-31日、2022年1月1-3日、6-10日
時間:晚上8時15分、晚上9時30分(12月24日及31日)、下午3時(1月1日及2日)
地點:紅磡香港體育館
票價:$980 / $680 / $480

source : 張敬軒fb

因咩事1月2號都係要開日頭?

死LA, 我覺得張POSTER 幾靚

阻住 發表於 2021-10-19 12:24

咪係,慶功飲多兩杯都唔得

我又開始ff,從概念到海報都有紮緊香港嘅意味

其實演唱會名係咪Hins Live in Hong Kong The Next 20
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

張敬軒入行廿年絕密NFT感言公開慈善拍賣
內容包括
1. 唯一絕密入行感言片段
2. 2張 《AIA Presents The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會》尾場首行頂級座位
3. 搶先預覽正式綵排
4. 張敬軒耳機獨家獻唱
Entry Price: $100,000

GOLDEN TICKET SILENT AUCTION
勝出者可獲唯一簽名NFT照片、2張12月31日場次首行門票及與張敬軒見面合照。
Entry Price: $10,000

有無美會員會支持下

其實演唱會名係咪Hins Live in Hong Kong The Next 20
HOTMAN 發表於 2021-10-19 12:33

見佢賣NFT個網咁寫
https://fwenclub.com/

見佢賣NFT個網咁寫
KLY 發表於 2021-10-19 12:34

正路係咁嘅 文法上
好靚呀張poster
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

留個名支持美軒!覺得佢會搞得好好睇睇!希望我睇得到

其實為左去叱咤
將演唱會提早開始/變日場
係咪得英皇會咁做

17年開始
希望軒仔成功跨年
【This is MC】澳門見

邊幢樓嘅天台

10月26日(星期二)東亞銀行信用卡獨家優先訂票
11月9日(星期二)城市售票網公開發售

邊幢樓嘅天台
梨胃言 發表於 2021-10-19 12:43

我估當然係EEG

佢2017-2022連續六年未停過紅館係咪第一人?
2017 IVANA
2018 HINSIDEOUT
2019 原本dida show
2020 補場
2021-22 跨年
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

2017 IVANA
2020 ...
JayantL 發表於 2021-10-19 12:51

2019年開不到就不叫連續六年未停過紅館啦

《The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會》
日期:2021年12月23-27日、30-31日、2022年1月1-3日 ...
KLY 發表於 2021-10-19 12:20

平安夜、跨年夜開場時間係9:30
無力將天氣逆轉。

阻住 發表於 2021-10-19 12:24

TVB定港台頒奬禮?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

2019年開不到就不叫連續六年未停過紅館啦
1d14 發表於 2021-10-19 12:52

佢係開場前幾日先cancel
場租、檔期應該都仲係佢架
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

我估當然係EEG
快劍俠 發表於 2021-10-19 12:48

見佢有特別感謝Lee Garden

內容包括
2. 2張 《AIA Presents The Nex ...
阻住 發表於 2021-10-19 12:33

又贏左鏡

2017 IVANA
2020 ...

麟伯 1984-1989 (1988開溫拿)
五月天 2009-2014

回復 12# 梨胃言

蛋公司個 FB post 有寫係利園一期
    傳送門: https://www.facebook.com/3111354 ... 24894184276156/?d=n

仲以為係後期P相,
真係爬上去影

2017 IVANA
2020 ...

希望軒神可以冧莊跨年
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

希望買到飛

JayantL 發表於 2021-10-19 12:58

咁19開咗就唔會有20 不過都係好癲

JayantL 發表於 2021-10-19 12:58

19年開左佢20年就唔會補場啦

麟伯 1984-1989 (1988開溫拿)
五月天 2009-2014
阻住 發表於 2021-10-19 13:11

麟伯

1月1就話係叱咤姐
1月2係邊個台既頒獎禮?
做咩要提前3PM開?求科普
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

鏡粉大量佔據king jer既fb post
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

慘 千千冇得冧莊跨年…

HOTMAN 發表於 2021-10-19 12:33

Hins will live in Hong Kong for the next 20 years

Hins will live in Hong Kong for the next 20 years
jcbartleby 發表於 2021-10-19 15:36

我都係咁樣get

beethoven250 發表於 2021-10-19 15:15

痴線,鏡粉開始大量佔據king jer既fb話軒搶左跨年檔期,跟住話軒不夠鏡紅,就黎要所有野都只可以有MIRROR

beethoven250 發表於 2021-10-19 15:15

細心睇下,其實有好多都係曲既

內容包括
2. 2張 《AIA Presents The Nex ...
阻住 發表於 2021-10-19 12:33

Fifty會員比較富貴 可以叫佢試試
魂冇影啲歌真係好難聽

https://www.instagram.com/p/CVMz ... ce=ig_web_copy_link

花生,應該係creative過橋抽板...

花生,應該係creative過橋抽板...
stair 發表於 2021-10-19 16:24

delete咗,咩來的?

delete咗,咩來的?
jcbartleby 發表於 2021-10-19 16:46

花生 唔好跟車太貼先 好似話抄橋冇簽合約
魂冇影啲歌真係好難聽

又係時候俾蛋記炒貴曬D飛黎賣

恭喜軒公加入"十場紅館"歌手系列

TVB定港台頒奬禮?
fifty1205 發表於 2021-10-19 12:57

往年呢兩個冇咁早啩?

花生 唔好跟車太貼先 好似話抄橋冇簽合約
stephybest 發表於 2021-10-19 16:49

最後竟然係身為客仔既軒公親自出手搞掂件事…..

https://www.instagram.com/p/CVNeeguphUQ/?utm_medium=copy_link

等睇今年跨年又取消

點解我覺得件衫咁似魷魚遊戲嘅
再將我相信的如煙火般綻放

往年呢兩個冇咁早啩?
Lukurtishua 發表於 2021-10-19 21:09

勁歌同港台頒獎禮最早試過12月搞,所以1月2日搞絕對唔出奇

其實為左去叱咤
將演唱會提早開始/變日場
係咪得英皇會咁做

17年開始
希望軒仔成功跨年 ...
lemontea1069 發表於 2021-10-19 12:41

今年應該得啦啩

今年應該得啦啩
kenneth 發表於 2021-10-20 00:59

可以既,軒公旺過壽星公

希望買到飛啦 覺得會加場