返回列表 發帖

美泳
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇完容同軒公個360
覺得當年林峯真係好慘
【This is MC】澳門見

希望軒仔請埋Gin,聲夢導師in
angelicdestiny 發表於 2021-12-28 00:20

可能要請女金先

Rundown黎講都幾無誠意
帥小寶` 發表於 2021-12-28 00:40

頭兩場唱多兩首side track已經比街客鬧啦
跨年show咁多街客可以點做?

頭兩場唱多兩首side track已經比街客鬧啦
跨年show咁多街客可以點做?
littlek 發表於 2021-12-28 16:08

其實而家先係第一階段
呢兩日休息
可能之後有變化都唔奇
唔駛咁快鬧

想聽遇見神、ps I love u 同孤單公園獨唱版

美泳
kwanie 發表於 2021-12-28 13:16

咩特別?留個心又踩你條尾嗎
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

其實而家先係第一階段
呢兩日休息
可能之後有變化都唔奇
唔駛咁快鬧 ...
lemontea1069 發表於 2021-12-28 16:19

正路唔唱聖誕個PART可以唱多三首歌

小休兩晚

講番佢請Janice,佢話頭一兩個演唱會已經想請,果陣係咪Amusic唔俾?
I talk a lot of BS.

其實有無最新海報?
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

有冇師兄知道 綠黃閘果邊個小舞台有咩效果係果邊唱?

jcbartleby 發表於 2021-12-29 01:01

Janice今年曝光率好高,希望下年keep住,佢好似下年開show。
I talk a lot of BS.

講番佢請Janice,佢話頭一兩個演唱會已經想請,果陣係咪Amusic唔俾?
angelicdestiny 發表於 2021-12-28 23:12

2010嗰次紅館佢彩排唱過心亂如麻,係台上唱過陰天假期
可能最後檔期夾唔到所以冇請到

美泳
kwanie 發表於 2021-12-28 13:16

美祖投咗有緣先聽(1分)
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

睇完容同軒公個360
覺得當年林峯真係好慘
lemontea1069 發表於 2021-12-28 14:07

林峯2016個次效果幾好吖

林峯2016個次效果幾好吖
乐坛风云 發表於 2021-12-29 14:25

辛苦嘛

辛苦嘛
lemontea1069 發表於 2021-12-29 17:15

老友,搶左1月2 飛未
mc做嘉賓

老友,搶左1月2 飛未
mc做嘉賓
Cath 發表於 2021-12-29 18:18

含淚搶左

今晚嘉賓好似係gigi leung

今晚嘉賓好似係
kaka1224 發表於 2021-12-30 14:55

收唔到消息添

合唱《灰姑娘/ 你救哪一個》
定會演繹他們的創作《昨夜早晨/ 因果》?

跪求蛋記會完整收錄~
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Gigi Leung做嘉賓,The Show Must Go On fb直播緊,唱緊兩個人的幸運

Gigi Leung做嘉賓,The Show Must Go On fb直播緊,唱緊兩個人的幸運
阻住 發表於 2021-12-30 22:29

好正!原本GIGI真係想唱《因果》

好正!原本GIGI真係想唱《因果》
l00540 發表於 2021-12-30 22:54

因果 好正
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

辛苦嘛
lemontea1069 發表於 2021-12-29 17:15

辛苦你了
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

jcbartleby 發表於 2021-12-29 01:01

Janice 都唱得幾麻麻

因果 好正
John 發表於 2021-12-30 22:59

最後唱咗軒仔十月芥菜時期嘅飲歌《一天一天》

收唔到消息添

合唱《灰姑娘/ 你救哪一個》
定會演繹他們的創作《昨夜早晨/ 因果》?

跪求蛋記 ...
l00540 發表於 2021-12-30 21:40

昨夜早晨/ 因果新歌?
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

昨夜早晨/ 因果新歌?
joey2009 發表於 2021-12-31 12:02

十幾年前嘅新歌。。
乾一罐冰汽水

Btw 原來軒公曾經係直的。。
乾一罐冰汽水

kio0909 發表於 2021-12-31 13:41

佢講?

kio0909 發表於 2021-12-31 13:41

好正常啫
冇女又點知自己原來鍾意仔
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

今晚嘉賓係???好似出咗??

今晚嘉賓係???好似出咗??
chj0928 發表於 2021-12-31 23:38

MC $oho & Kidney
The Show Must Go On fb直播緊

唱咗他的故事、hurt so bad

今晚破例3rd encore 1:10am 先完
嘉賓MC Soho, kidney, Kayan9896 唱係咁先啦 + Black Mirror 同埋七師傅 合唱月亮代表我的心

今晚係咪360故障冇飛到上去

見到IG Live有啲人信晒fake news以為係Eason然後狂diu
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

今晚係咪360故障冇飛到上去
721AXA 發表於 2022-1-1 02:27

係 好彩仲會睇多兩場
Infinity & Eternity

OT一下
睇番片段有一部分位(11-15行)無人坐?
應該係公售都無賣?

重口味
七師傅 張劍謙錫錫
再將我相信的如煙火般綻放

見到IG Live有啲人信晒fake news以為係Eason然後狂diu
JayantL 發表於 2022-1-1 02:30

笑死,點睇都唔似會有Eason啦
We stand as one.

想睇又買唔到飛
tcct

今晚係leon?
記住這刻細節與感覺 直到一百歲

今晚係leon?
JJJA 發表於 2022-1-1 18:42

唔係開完咩
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

今晚係leon?

唱左 眼睛想旅行

今晚係leon?

今晚係姜濤 AL IAN EDAN

今日嘉賓 MC唱反對無效,記憶棉

今日嘉賓 MC唱反對無效,記憶棉
Kft 發表於 2022-1-2 18:21

https://youtu.be/QwlXw148zW0