返回列表 發帖
想睇美祖做嘉賓
幾時先會隆重登場?
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

軒公連環食小鮮肉事件: Him TY MC, coming up... Kah0. Who else? Edan???

想睇美祖做嘉賓
幾時先會隆重登場?
sam6a 發表於 2022-1-2 19:37

可能尾場驚喜現身
Week53
1. 陳宗澤 - 滴滴金 2. 陳蕾/岑寧兒 - 言之無物 3. 林家謙 - 記得 4. 雷同二友 - 讓時間變慢 5. 馮允謙 - Me and the Moon

究竟點解今日開下午場

軒公連環食小鮮肉事件: Him TY MC, coming up... Kah0. Who else? Edan???
boy4dudes 發表於 2022-1-2 19:45

上次請斌女,今次唔差在搵anson lo啦

Love MC,不過佢D假音真係可以練得好D
I talk a lot of BS.

究竟點解今日開下午場
angelcheng0203 發表於 2022-1-2 23:16

呢個真係迷
31倒數完
1月1早場
1月1晚場叱吒坐4個鐘
1月2日又早場

chur到
一個唔好彩病左仲有9場點算
【This is MC】澳門見

好睇!喜歡軒兒!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

唱得仲好過頭場 軒公好叻仔
魂冇影啲歌真係好難聽

MC +軒公 唱得好正
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

今晚嘉賓係邊個
Canto Music Picks 2024 Week 13
#1 說走就走 雷同二友

今晚嘉賓係邊個
HeithWong 發表於 2022-1-3 19:41

聽講今日嘉賓有4個

聽講今日嘉賓有4個
kelvinyu188 發表於 2022-1-3 19:54

C Allstar?

Sammi IG話「做完軒仔」就去行山
唔知係邊晚
未講的說話寫滿在信箋
郵差多謝你知 我心所向位置

聽講今日嘉賓有4個
kelvinyu188 發表於 2022-1-3 19:54

可能係After Class
「微笑之中 接受還未有 答案。」

唱左 眼睛想旅行
Kft 發表於 2022-1-1 18:47

仲以為有 old fashioned live

今晚C AllStar
集合吧

Sammi IG話「做完軒仔」就去行山
唔知係邊晚
uran 發表於 2022-1-3 20:32

好仁
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

今晚C AllStar
集合吧
kelvinyu188 發表於 2022-1-3 22:37

mm7

回復 368# John

希望唔會唱 終身美麗
Brian

有冇機會有一日嘉賓係Jay Fung
話晒之前都係同公司 又合唱過無城有愛

睇6號,希望唔係林子祥做嘉賓

又休息兩日

RIP

關閉康文署場地,係咪要腰斬
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

連續兩次都係佢開開下爆

我未睇

無得睇lu....

即係1月6 變咗尾場?

希望延期繼續開 唔好cancel

即係1月6 變咗尾場?
kwanie 發表於 2022-1-5 16:10

宣佈左聽晚都唔開
八場紅館演唱會全數取消,即1月6日至10日,及1月13日至15日的場次

好好彩,我睇左星期一, 變尾場, 都好,個日有SECOND ENCORE同錄影左

No way了
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

好好彩,我睇左星期一, 變尾場, 都好,個日有SECOND ENCORE同錄影左
gordon0807 發表於 2022-1-5 16:44

尾場變假尾場再變真尾場

I'm not good I'm not fine I'm not alright

尾場變假尾場再變真尾場
wing 發表於 2022-1-5 16:46

我有買到呢場,然後買到加尾場,放咗俾個frd睇
Infinity & Eternity

延期
即係有希望補場

---

https://www.facebook.com/eegmusichk/posts/4487206488044923

The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會 — 延期公告
為配合政府的防疫/隔離措施, 並顧及到所有觀眾及參與者的健康及安全,我們宣佈原定於香港體育館舉行之“The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會”日期為2022年1月6日至1月10日及1月13日至15日(共8場) 將會延期。
已購票觀眾請密切留意英皇娛樂官方網站、Facebook及Instagram平台,相關的後續安排將盡快於兩星期內公佈。
在此,主辦機構英皇娛樂集團及張敬軒先生感謝各方體諒,並為是次延期帶來之不便衷心致歉,讓我們一起同心抗疫,希望儘快能與各位樂迷及觀眾見面。
如有任何查詢,請於辦公時間(星期一至五,早上10時至下午6時,公眾假期除外)致電英皇娛樂演唱會熱線(852) 2835 4035,亦可電郵至concert1@emperorgroup.com
此致
主辦機構:英皇娛樂集團
日期:2022年1月5日

我有買到呢場,然後買到加尾場,放咗俾個frd睇
pooh1460 發表於 2022-1-5 16:49

尾場無埋

即係1月6 變咗尾場?
kwanie 發表於 2022-1-5 16:10

即係1月3日變咗尾場

延期
即係有希望補場

---

The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會 — 延期公告
為配合政府的 ...
KLY 發表於 2022-1-5 17:11

起碼都一年後先有期
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

poor Kaho
離不開 留不低

都叫做開左跨年同有錄影
希望補場可以開得成

都叫做開左跨年同有錄影
希望補場可以開得成
masterdragon 發表於 2022-1-5 21:46

但跨年果場好多甩碌, 狀況亦唔係最好

起碼都一年後先有期
JayantL 發表於 2022-1-5 17:46

有冇機會紅館果邊下半年比期佢補場呢

有冇機會紅館果邊下半年比期佢補場呢
kelvinyu188 發表於 2022-1-5 23:06

七月咩話,跨年(好似)Eason

要延期,可惜

Kah0 2 weeks ago 自爆一月8號會做嘉賓, 點知......

軒公無得繼續食小鮮肉事件

七月咩話,跨年(好似)Eason
tlam 發表於 2022-1-5 23:19

咁可能中間搵空檔比佢開掛

之前十二月嗰陣時見到6月頭有大約20日空檔,唔知有冇人最後book咗
或者唔知二月肯開返未