返回列表 發帖
一定係無不和啦

係ig無再互相follow啫

亂估可能係
不能為 Kay 完成最後一首歌 = 因一個人而流出一滴淚 (所以 Karen 唱左)
幸好趕及推出 = the al ...
boy4dudes 發表於 2021-10-22 08:33

講緊key錄左多次都未如理想既三生一吻?

咁幾時出kay isn’t me
chanching 發表於 2021-10-22 10:38

應該無架喇

等睇sophy兩年後同Juno不和
mosesming 發表於 2021-10-22 12:06

睇sophy同條team既互動好friend喎

不過sophy join左間公司d衣著一樣咁噴水

不如兩個和好 kay玩埋隻唱作碟簽番俾juno啦

想kay同羊皇后再續姊妹緣

依家key獨立發展之後人棄大跌 d歌係咪高汁左就見仁見智

跟juno揾食起碼每年出到半隻碟 隔幾年又開到紅館

咁就算同事接咗單唔岩Kay 心水嘅job , 咁都係一次半次 , 為大局著想咪硬食一次咁大把
  瘦身單job 聽 ...
洗衣王國130 發表於 2021-10-22 13:37

唔知你講既幾成真 但幫kay接瘦身廣告(如有發生過)都幾無腦

廣告一出街都幾肯定日日俾人寸姿色份子

唔係獨立之後人氣大跌 而係用三年燒晒十幾年人氣
chanching 發表於 2021-10-22 13:24

第一年捧x到你個謝安琪 又女金又最女 差d攞埋最歌(即係電台 場內場外聽眾都buy) 邊忽燒人氣

我覺得兩邊都唔抵爭 但juno功勞都唔可以抹殺

依家轉番形象 當初__佢忘記初心既人有幾多回頭fans? 睇CM係小貓三四隻咁囉

咪係  你當初簽JUNO 都係貪佢肯落本捧你姐   終於一嘗心願  女金 + 最女 連容祖兒斬比你打低    企穩 ...
洗衣王國130 發表於 2021-10-22 14:01

你話有其他大公司請佢過檔都叫走得值
但轉去獨立發展暫時睇黎十分不智 暫時出既歌我覺得都幾好但唔係驚艷

我仲loop緊 陽台基因寂寞藝術一吻春風浴室 呀 今年兩首歌唔係好loop得起

我上年年中已經話過你聽  佢2021 年(即今年) 可能過檔 佢老公間公司 聽聞係傾過   但依家市道咁 好多 ...
洗衣王國130 發表於 2021-10-22 14:34

希望古生成間淺白本部買左佢