返回列表 發帖
我唔知應唔應該問:佢會請邊D嘉賓? 我唔知應唔應該講:如果Katy perry、Kelly Clarkson、BEYONCE一定正到爆燈 ...
cyt05160 發表於 2012-2-25 07:53

唔會有嘉賓... -,-

finally i bought 2x480 tickets la~~~ yeah yeah yeah~~!!!
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

捱冷排左六小時隊結果一張飛都買唔到
偶像爆冷輸左俾個法國佬繼續飲恨影帝

好開心一個上晝已經見證左兩件無可能既事情發生

好開心一個上晝已經見證左兩件 ...
阻住 發表於 2012-2-27 13:45

好似唔少人星期六開始排都買唔到:'(
咁既情況可能會加多一場

好開心一個上晝已經見證左兩件 ...
阻住 發表於 2012-2-27 13:45

排 3 日既先買到啊,6 個鐘真係唔算得上 d 乜
舊年 12 月排叱咤飛我都排左 10 幾個鐘啦
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

排 3 日既先買到啊,6 個鐘真係唔算得上 d 乜
舊年 12 月排叱咤飛我都排左 10 幾個鐘啦 ...
星勤 發表於 2012-2-27 15:21

上年12月係THE ONE排左個半鐘換到兩張勁前囉:L

上年12月係THE ONE排左個半鐘換到兩張勁前囉
CONAN617 發表於 2012-2-27 15:52

我係 i-marker
連野都唔駛買~ kakakaka
論盡樂迷,敢愛敢恨

好似又加場呀!!!
不過已經又好多人係通利排緊:L

好似又加場呀!!!
不過已經又好多人係通利排緊
CONAN617 發表於 2012-2-29 21:27

未公佈就排緊?
論盡樂迷,敢愛敢恨

未公佈就排緊?
星勤 發表於 2012-2-29 23:08

係 屯門已經有十幾人
黃埔都有十幾人+十幾張椅
元朗約二十人

係 屯門已經有十幾人
黃埔都有十幾人+十幾張椅
元朗約二十人
CONAN617 發表於 2012-2-29 23:17

佢地 d 消息邊度黎既呢
論盡樂迷,敢愛敢恨

星勤 發表於 2012-2-29 23:42

岩岩有個通利職員fd佢好confirm同我講明天宣佈加場 星期五開賣
所以我而家打算去屯門排了

岩岩有個通利職員fd佢好confirm同我講明天宣佈加場 星期五開賣
所以我而家打算去屯門排了 ...
CONAN617 發表於 2012-2-29 23:44

加油!祝你好運啊
論盡樂迷,敢愛敢恨

屯門無得賣...
得以下地方有得賣

Tickets for The Born This Way Ball, May 5th at AsiaWorld-Arena go on sale beginning Friday March 2nd, 10am at www.hkticketing.com and via phone at (852) 31.288.288.
Please Note: In the interest of public safety only the following in-person outlets will be selling Lady Gaga Born This Way Ball tickets:
10 SELECTED Tom Lee Music Stores

Hong Kong Island
* G/F-2/F East South Bldg, 29 Percival St, Causeway Bay, HK
* Shop No.241, Podium Level 2, The Westwood, 8 Belcher's Street, Hong Kong
* Shop No. 5 & 6 1/F Island Resort Mall Siu Sai Wan, Hong Kong

Kowloon
* Shop 516-518, Telford Plaza II, Kowloon Bay, Kowloon.
* G/F., 1-9 Cameron Lane, TsimShaTsui, Kowloon
* Shop Nos. G02 Olympian City 3, 1 Hoi Wang Road, Kowloon

New Territories
* Shop No.303, Home Square Grand Central Plaza, Shatin, N.T.
* Shop 2063-66A, Level 2, Metro City Plaza II, Tseung Kwan O.
* Shop 48, Level 2, Discovery Park Shopping Ctr.,Tsuen Wan.
* Basement, Shing Shun Building, 43 Castle Peak Road (Main Road), Yuen Long

Venue Box Offices
* AsiaWorld-Expo - Level 1, AsiaWorld-Expo, Hong Kong International Airport, Lantau
* Kowloonbay International Trade & Exhibition Centre - 1 Trademart Drive, Kowloon Bay, Kln.
* The Academy's Landmark Heritage Campus - Bethanie, No.139 Pokfulam Road, Hong Kong
* Hong Kong Convention & Exhibition Centre - Phase 1 , 1 Harbour Road, Wanchai
* The Hong Kong Academy for Performing Arts - 1 Gloucester Road, Wanchai, HK
* Fringe Club - 2 Lower Albert Road, Central

Please check the opening hours of each box office and Tom Lee outlet on www.hkticketing.com .

Ticket prices: HK$480, HK$780, HK$1280, HK$1580.
論盡樂迷,敢愛敢恨

屯門無得賣...
得以下地方有得賣

Tickets for The Born This Way Ball, May 5th at AsiaWorld-Arena go on ...
星勤 發表於 2012-3-1 01:31

5th??

4th 唔做?

定三度加場?

‎3月1日零晨1點正,Lady GaGa Born This Way Ball 宣佈加開5月5日第三場 ! 門票3月2日早上10點 "10間指定通利琴行發售" !
麥當娜隨時唱到港
勢癲過 GaGa2012年03月01日http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20120301&sec_id=462&subsec_id=830&art_id=16114834

點解外國歌手次次都唔去紅館開?
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

點解外國歌手次次都唔去紅館開?
我等我在 發表於 2012-3-1 10:40

紅館要一年前 book
但外國歌手通常去邊度 tour 都係半年前先決定
果時紅館都比人 book 哂啦

同埋道理 apply 到落台灣小巨蛋
論盡樂迷,敢愛敢恨

5th??

4th 唔做?

定三度加場?
swanky 發表於 2012-3-1 02:45

我都好奇... 點解 + 落 5 號唔 + 埋 4 號... -,-

btw , 我都未撲到飛!!!
聽日都諗住唔過去排了...
聽日再上快達票博一博~

星勤 發表於 2012-2-29 23:42

我之前有個 frd 話我知,話 Gaga 個檔期係 book 到咗 6 號,
+ 場係睇反應而定,所以應該就好多人都估到會 + 吧...

我都好奇... 點解 + 落 5 號唔 + 埋 4 號... -,-

btw , 我都未撲到飛!!!
聽日都諗住唔過去排了...
聽日 ...
lokben 發表於 2012-3-1 12:49

朋友話德福已經排到過 120
論盡樂迷,敢愛敢恨

朋友話德福已經排到過 120
星勤 發表於 2012-3-1 12:54

最好+到6號

等 d 黃牛撲曬街~

我想問用電話買係咪都要信用卡 NO. ?
咁好彩打到去係咪講張買幾張 咩位 , 之後講埋 NO. 佢聽就 OK ?
使唔使要卡主名 ?

十點四十分左右其實已經無晒飛賣......
我前面8個都買唔到
得大約三十幾個買到

回復 70# lokben

好似話..想GaGa留港一日休息下...

我睇首場!!!:loveliness: Gaga :kiss:

尾場門票 閃電售罄
GaGa逾八千飛下落成謎2012年03月03日http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20120303&sec_id=462&subsec_id=830&art_id=16121118

各區通利購票實況

Lady GaGa的 5月 5日個唱門票,昨日在指定 10間通利琴行和 6個快達票場館發售,但最後每間分行最多只有數十人能成功買票。

地點:荃灣愉景新城通利 成功購票人數: 30
地點:尖沙嘴金馬倫道通利 成功購票人數: 20
地點:銅鑼灣波斯富街通利 成功購票人數: 40
地點:沙田新城市廣場通利 成功購票人數: 30
地點:薄扶林伯大尼堂 成功購票人數: 1

:Q

飛下飛下

尾場門票 閃電售罄
GaGa逾八千飛下落成謎2012年03月03日

各區通利購票實況Lady GaGa的 5月 5日個唱門票, ...
discovered 發表於 2012-3-3 08:30

我係元朗排左兩晚排四十幾 大約賣到38就無晒飛
重點係1-38呢堆人都係宣佈加場前已經排左係到:Q

好想知呢個係點
論盡樂迷,敢愛敢恨

好想知呢個係點
星勤 發表於 2012-3-3 11:43

呢間OFFICIAL時間係開11點
但好似早開左少少 所以有一個好彩地買到 不過應該都係得D 480 單丁位

元朗又有二三十人排緊啦

ONJ 又加場?

Why not we discuss what songs she will sing. From the BTW album, my personal favourite is ScheiBe :-)
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

元朗又有二三十人排緊啦
CONAN617 發表於 2012-3-4 18:45

排咩?

Why not we discuss what songs she will sing. From the BTW album, my personal favourite is ScheiBe :- ...
JasOh103 發表於 2012-3-4 22:02
我覺得今次會主要唱BTW的歌

排咩?

我覺得今次會主要唱BTW的歌
俊仔 發表於 2012-3-4 23:04

maybe 最後加場...

今次肯定係唱 BTW album 嘅歌啦,話到明 BTW ball , xd
期待聽到 Black Jesus † Amen Fashion 首度 live !!!~~~ 全碟我最鍾意嘅歌. : )

maybe 最後加場...

今次肯定係唱 BTW album 嘅歌啦,話到明 BTW ball , xd
期待聽到 Black Jesus † Amen ...
lokben 發表於 2012-3-4 23:50

未有官方就排定先lol 黃牛們真得閒..
咁寫btw ball 都唔一定唱哂btw隻碟o既
今次應該幾有故事性的表演 間唔中岩用可能會唱舊歌

買左黃牛啦...2100 FOR 5月3 1580BLOCKA

買左黃牛啦...2100 FOR 5月3 1580BLOCKA
CONAN617 發表於 2012-3-6 14:07

咁平既
論盡樂迷,敢愛敢恨

咁平既
星勤 發表於 2012-3-6 16:31

最後16400買左8張 5月5block a
2050@

最後16400買左8張 5月5block a
2050@
CONAN617 發表於 2012-3-7 01:09

你呢個算唔算係話叫做 " 多買多優惠 " ... ;P -,-

btw , 我都買好咗黃牛... 不過就買貴咗 d ,不過都唔緊要啦,有得睇就開心. :)

你呢個算唔算係話叫做 " 多買多優惠 " ...  -,-

btw , 我都買好咗黃牛... 不過就買貴咗 d ,不過都唔緊 ...
lokben 發表於 2012-3-7 12:22

都算架 同埋條友係第一次炒飛 佢話佢上星期五上網試下就買到8張
跟住話之後幾日要上大陸 想快D一次過放晒佢

CONFIRM第4場......星期五賣 5月7號

Lady GaGaGaGa ! ! ! 加開最最最後一場7 May ! 請注意 , 門票今個禮拜五9/3早上10點只限"HK Ticketing同電話"發售 !
恭喜大家明天終於可以在沒有ladygaga 排隊黨

過埋聽日
應該可以考慮下D黃牛飛LOL

我反而想知佢會唔會上903做個世紀訪問:D

唔知東張西望會唔會訪問埋呢LOL

我反而想知佢會唔會上903做個世紀訪問
hehehaha 發表於 2012-3-9 01:25

早排報紙講左
Lady Gaga 黎香港只會做一間電台同一間電視台訪問
電台會係數碼電台既梁思浩做... (好想爆粗)
論盡樂迷,敢愛敢恨

早排報紙講左
電台會係數碼電台既梁思浩做... (好想爆 ...
星勤 發表於 2012-3-10 18:33

sosad.........環球台都冇獨家,唉

早排報紙講左
電台會係數碼電台既梁思浩做... (好想爆 ...
星勤 發表於 2012-3-10 18:33

下...點解唔係903?????
Lady Gaga之前唔係同903做過訪問咩.....佢地好似熟d喎..
數碼電台....乜野黎架?? :@