返回列表 發帖
早排報紙講左
Lady Gaga 黎香港只會做一間電台同一間電視台訪問
電台會係數碼電台既梁思浩做... (好想爆 ...
星勤 發表於 2012-3-10 18:33

俾梁思浩做真係無語!~ -_-||~

早排報紙講左
Lady Gaga 黎香港只會做一間電台同一間電視台訪問
電台會係數碼電台既梁思浩做... (好想爆 ...
星勤 發表於 2012-3-10 18:33

我仲以為係李志剛添...話晒佢專做外國artist訪問家嘛...

【on.cc 東方互動 專訊】 百變天后Lady GaGa的5月香港演唱會掀起搶飛熱,就連其日本個唱亦同樣反應熱烈。GaGa原定5月10在容納約3萬人的琦玉SUPER ARENA開騷一場,就因門票開賣即被掃清,故主辦單位宣布5月12和5月13日假同場地加開兩場,望趕絕黃牛。

Gaga 已經去咗 Korea 啦,下星期 5 首站演出 GOOD SHOW ! : )
btw , 好快就到香港站... ^^ 期待.

好快到,見到mother monster in  HK:lol

Gaga 已經去咗 Korea 啦,下星期 5 首站演出 GOOD SHOW ! : )
btw , 好快就到香港站... ^^ 期待. ...
lokben 發表於 2012-4-21 20:37

落機個陣唔知會唔會又搵替身呢…

sosad.........環球台都冇獨家,唉
hehehaha 發表於 2012-3-10 20:57

自作既都信到十足當官方咪仲sosad

依家好擔心gaga既安危
希望佢立即宣佈取消星期五場show同飛嚟香港
反正南韓咩鬼團體都反對佢去開show

依家好擔心gaga既安危
希望佢立即宣佈取消星期五場show同飛嚟香港
反正南韓咩鬼團體都反對佢去開show ...
阻住 發表於 2012-4-23 18:54

唔會有咩事啦. Gaga 嗰邊有足夠嘅保安.
做完場 show 就飛香港咯~ 期待哈哈... :)

*每場均有少量Side View 門票(HK$1,280) 於2012年4月24日(星期二)早上10時正公開發售,觀眾可透過本網站 或 致電購票熱線 31 288 288 購票。

*每場均有少量Side View 門票(HK$1,280) 於2012年4月24日(星期二)早上10時正公開發售,觀眾可透過本網站 或 ...
CONAN617 發表於 2012-4-23 22:15

啱啱八卦check過, 四場都有5連位
D飛一炒燶即刻無人吼:'(

BTW, 今日生果係咪示範左 "特登捧高你再噠到你應一應"
唔係佢果時係C1話D飛可以炒高10倍, 點會個個爭住去炒

「MOTHER MONSTER ‧ LADY GAGA造型大賽」參賽詳情:

各「MOTHER MONSTER‧LADY GAGA造型大賽」參賽者請於2012年4月26日下午二時半前到達bauhaus尖沙咀加連威老道分店排隊,並按在場工作人員指示登記及拍攝寶麗萊相片,首100名排隊顧客更可獲贈限量版鉚釘皮章乙個。

而是次比賽將由MR及詩雅作評判,於會場內將根據參賽者的寶麗萊相片選出十名入圍參賽者;而此十名入圍參賽者會被邀請至會場內參與活動,當中一位的勝出者將即場獲頒Lady Gaga “THE BORN THIS WAY BALL 2012” 香港站Top Price門票兩張。

*每場均有少量Side View 門票(HK$1,280) 於2012年4月24日(星期二)早上10時正公開發售,觀眾可透過本網站 或 ...
CONAN617 發表於 2012-4-23 22:15

....賺$賺到盡.....爛鬼位重要買$1280.......
睇Gaga 側面同後面.........

今日開始(為期兩個星期),海港城 度會有一個 A date with Lady Gaga 展覽呀!~

得閒嘅朋友仔可以去睇吓咯~ xd :D

第一場"Born This Way Ball"歌單 :
'Highway Unicorn'
'Government Hooker' '
'Born This Way'
'Bloody Mary' '
'Bad Romance'
'Fashion Of His Love'
'The Queen' '
'Just Dance'
'Love Game'
'Telephone'
'Just Dance'
'Heavy Metal Lover'
'Bad Kids'
'Hair'
'You And I'
'Electric Chapel'
'Americano'
'Poker Face'
'Scheiße'
'The Edge Of Glory'
'Marry The Night'

個 rundown 唔錯, BTW album 17 首新歌唱曬... xd

Black Jesus † Amen Fashion 終於等到唱 live ,堅正,仲特登排咗舞!~ : )
唔知 Government Hooker 唱嘅係唔係 explicit 版咧~
另外, Just Dance / Lovegame / Telephone 係一個 medley ~

基本上唱哂d singles 同成張Born This Way
Heavy Metal Lover有得聽live,正~

Lady GaGa , Welcome To Hong Kong !

WT THE …
好吸引呀
可惜冇錢 但480 一票難求 … 唉= =
BTW 有冇人覺得最後 1280 1580 企位 如果前一日先買
D黃牛會唔會半價出售 lol

係酒店等左個幾鐘 簽到名 影到相 ;P

係酒店等左個幾鐘 簽到名 影到相
CONAN617 發表於 2012-4-28 22:56

post it XD
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

係酒店等左個幾鐘 簽到名 影到相
CONAN617 發表於 2012-4-28 22:56

等個幾鐘就得咁好!?
http://www.youtube.com/watch?v=L74h8uVU8H4
現在已經是夜深, 建議把音量收到最細...-.-

會唔會太正 個幾鍾有簽名 我都想T_T

等個幾鐘就得咁好!?

現在已經是夜深, 建議把音量收到最細...-.-
hihi 發表於 2012-4-29 00:32

其實在場唔算好多人  差唔多個個都拎到簽名

會唔會太正 個幾鍾有簽名 我都想T_T
俊仔 發表於 2012-4-29 00:42

gaga太好 簽左幾round先走

唉 早知我也去咧… 佢會唔會每次番酒店都咁lol

http://news.on.cc/cnt/entertainment/20120428/bkn-20120428201723677-0428_00862_001.html

Lady GaGa向香港粉絲送上飛吻。
【on.cc 東方互動 專訊】 昨晚才完成首爾演唱會演出的美國百變天后Lady GaGa,雖然下月二日才在港舉行演唱會,可能心急見香港粉絲或者想來港血拼一番,GaGa比原定日期提早一天由韓國來港,並於晚上八時十五分乘坐私人飛機抵達香港機場,之後接載她的座駕直奔酒店。

《蘋果》首爾獨家直擊
Lady GaGa牛肉騷足本曝光2012年04月29日 http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20120429&sec_id=462&art_id=16290813

請今日去concert的CM朋友分享下感受!

今晚去的FANS實全場HIGH爆;P

今日班黃牛仲high;P

請今日去concert的CM朋友分享下感受!
discovered 發表於 2012-5-2 10:51

我睇2 5 7號場!!!! GOOD SHOW!!!!!!!

回復 132# CONAN617

:lol super monster fans

新城知訊台:大家之前撲飛撲到癲左嘅 #Lady Gaga# 今晚正式開show 喇! 我地同亞洲國際博覽館合作嘅【博覽動立方】, 亦都喺今日隆重開幕!第一頭炮就係同大家直擊 #Lady Gaga巡迴演唱會香港站# 現場盛況!繼續留意我地嘅update 啦 ~

:Q

live nation突然將block 1 d restricted view位由$1280大減價到$480, 有買襯手

今天晚上6.15pm 會有#G.E.M.#為【博覽動立方】剪彩直播 !之後重有#Lady GaGa 演唱會既紅地顫盛況直播!http://t.cn/zOTTBCB !有iphone / android 既朋友都可以收睇!

有冇人知 usb $120 係點樣的?

今晚好像無左The Queen, 偶有無記錯?

回復 138# 阻住

完場了!?我明天才看…
我想問7點半係入場定係 開SHOW?
應該幾多點去?
同埋你知唔知120蚊O個隻USB係咩樣lol?

今晚好像無左The Queen, 偶有無記錯?
阻住 發表於 2012-5-2 22:42

好似... 真係無唱呢隻... : (
我鍾意呢首呀...

btw ,我睇 5 號星期 6 嗰場,期待哈...

回復  阻住

完場了!?我明天才看…
我想問7點半係入場定係 開SHOW?
應該幾多點去?
同埋你知唔知120蚊O個 ...
俊仔 發表於 2012-5-2 22:54

偶7:50pm先到, 入去已經熄哂燈有個男DJ捽梗碟(註: 生果又話係美模Pheobe負責打碟:Q )
捽到8:05pm就開返燈, 8:30pm GAGA先正式出場

行去counter唔見USB實物, 所以答你唔到...又話時話, 點解香港站無得買牛肉膠布:Q

回復 141# 實力ruby

生果同方向D記者係咪無得用相機唯有用IPHONE拍照:loveliness:

我想問企位O唔OK?

睇完返黎,正!!
可惜前面企左一家人, 兩公婆係石像連手都唔拍下我仲聽到個老豆話 : 仲未唱完?   (聽到之後真係好嬲!)
佢地隔離又有一對女石像
但咁樣都無阻個高漲氣氛, 全場都有企起身 (even我附近d石像s)

我想問企位O唔OK?
toby0625 發表於 2012-5-3 01:02

今日開show前1580企位仲有好多空位, 所以放左d企位1280去1580區...都唔知點解可以咁...新加開的1280side-view位又突然減價變480...
主辦方plan得非常唔好...

今日開show前1580企位仲有好多空位, 所以放左d企位1280去1580區...都唔知點解可以咁...新加開的1280side ...
hihi 發表於 2012-5-3 01:13

我買左今日480側位 跟住開SHOW見隔離1280無人坐 走晒過去 隔離就係1580 坐著任達華
480價錢 1280享受 全程唔使睇MON 勁清楚 我全程同D FD HIGH到尾

我想問企位O唔OK?
toby0625 發表於 2012-5-3 01:02

企1280中後
凡係gaga係地下果層/天橋唱而全場又舉哂手(主要係hit歌, 好似telephone果段)就咩都睇唔到

最衰lunch時見到有1580飛即刻去通利問可唔可以加錢換, 但佢話唔得

好危險呀!! 救救小朋友!!!!!!!!!!

Lady Gaga "The Born This Way Tour" setlist出來了!一共演唱了超過20首歌,絕無欺場!大家high翻了嗎??Mother Monster ROCKS!!

Highway Unicorn
Government Hooker
Born This Way
Bloody Mary
Bad Romance
Judas
Fashion of His Love
Just Dance
LoveGame
Telephone
Heavy Metal Lover
Bad Kids
Hair
You & I
Electric Chapel
Americano
Poker Face
Alejandro
Paparazzi
Scheiße
Black Jesus
The Edge of Glory
Marry The Night
Lady Gaga"出生此方式游"setlist出來了!一共演唱了超過20首歌,絕無欺場!大家high翻了嗎??Mother 怪物 ROCKS!! 公路獨角獸政府妓女出生此方式血腥瑪麗壞浪漫猶大時尚的他的愛只是舞蹈 LoveGame 電話重金屬情人壞孩子頭髮你 & I 電動小教堂美式撲克臉亞曆杭德羅狗仔隊 Scheiße 黑耶穌邊緣的榮耀嫁給夜

回復 147# CONAN617

會唔會太正…不過呢d野真係講彩數 買個陣又點會知 佢唔會block住 480 side view 同埋1280呢= =

回復 143# 阻住

牛肉膠布好似係非賣品
usb我問過人了 同 btw limited usb edition 個樣差唔多
不過隻usb 細少少 入面冇歌冇mv冇相 同埋好可惜 得1GB