返回列表 發帖
Lady Gaga 剛剛公佈 THE BORN THIS WAY BALL世界巡迴演唱會官方海報!! 到底Gaga會巡演邊幾個亞洲城市?想知 ...
discovered 發表於 2012-2-8 20:17

環球咁講得 應該都走唔甩不過我之前上網睇一個未證實的消息話係 5月12號
唔知係5月1 定係5月12呢 (?)
好想去睇 但實在冇呢個經濟能力 /_\

480坐山頂位都 好吸引...
但係冇FD 陪... 同埋買飛係一個十分困難的問題 = =

元朗又有二三十人排緊啦
CONAN617 發表於 2012-3-4 18:45

排咩?

Why not we discuss what songs she will sing. From the BTW album, my personal favourite is ScheiBe :- ...
JasOh103 發表於 2012-3-4 22:02
我覺得今次會主要唱BTW的歌

maybe 最後加場...

今次肯定係唱 BTW album 嘅歌啦,話到明 BTW ball , xd
期待聽到 Black Jesus † Amen ...
lokben 發表於 2012-3-4 23:50

未有官方就排定先lol 黃牛們真得閒..
咁寫btw ball 都唔一定唱哂btw隻碟o既
今次應該幾有故事性的表演 間唔中岩用可能會唱舊歌

WT THE …
好吸引呀
可惜冇錢 但480 一票難求 … 唉= =
BTW 有冇人覺得最後 1280 1580 企位 如果前一日先買
D黃牛會唔會半價出售 lol

會唔會太正 個幾鍾有簽名 我都想T_T

唉 早知我也去咧… 佢會唔會每次番酒店都咁lol

有冇人知 usb $120 係點樣的?

回復 138# 阻住

完場了!?我明天才看…
我想問7點半係入場定係 開SHOW?
應該幾多點去?
同埋你知唔知120蚊O個隻USB係咩樣lol?

回復 147# CONAN617

會唔會太正…不過呢d野真係講彩數 買個陣又點會知 佢唔會block住 480 side view 同埋1280呢= =

回復 143# 阻住

牛肉膠布好似係非賣品
usb我問過人了 同 btw limited usb edition 個樣差唔多
不過隻usb 細少少 入面冇歌冇mv冇相 同埋好可惜 得1GB

回復 156# 星勤

就係比gaga話 cute o個2個15歲小妹妹?超正…

話時話 其實而家去酒店等gaga仲有用的嗎

回復 159# cyt05160

其實你去可以去香港討論區睇睇 我都係個度買 d 飛比較平不過其實yahoo bid多數都唔使 bid的 你番言 佢只係sd email比你 應該唔使評分架bor…
未買的快d買 真心正t_t
冇錢的話480 照殺吧 ! 480都值t_t!
(其實前2場show快達票係前一日/前一晚都有d飛流出
每個價位都有少量的飛 有d仲要唔係差的位…
同埋佢會有side view的480飛…
side view 其實好近台 係部份歌會睇唔到gaga或者只睇到背面 但係其實一行出條橋會好清楚

回復 164# cyt05160

你買左480 side view?聽聞你到時睇如果見1580 開場 之後仲有空位其實你可以 偷偷地走過去 咁就480睇1580的位
(因為其實480 side view同1580好近)

btw 其實會打扮去的人不多我諗會打扮的已經集中哂係monster pit ..
坐位我睇3/5 o個場 見唔到有咩人有特別打扮

回復 165# 星勤

其實我諗緊入後台係點定義
呢幾日睇到有d流出的相 入到後台打扮好hea都得= =
其實諗緊係唔係 唔比gaga揀中都有機會入到後台…

回復 172# 星勤

你個fd(?)打扮好出位 哈哈btw 仲以為尾場會有多隻歌encore tim
(睇香港concert太多 = = )

回復 174# CONAN617

就 尷尬tim 我一直都唔知 星勤同梁文禮是什麼樣 :-X

回復 178# discovered

咁又冇話FAIR唔FAIR O既
如果你話個SHOW 的內容唔同就唔FAIR姐
GAGA的確鍾意日本多D
同埋我諗佢都係即興唱一兩隻咋(?)