返回列表 發帖
amazing !~~~

一定去.

一場真心唔夠,墻裂要求加場加場!!!

btw , 希望 27 號順利買到飛啦!~ :)

終於加場!~ 我等 27 號買飛~ God bless .

我唔知應唔應該問:佢會請邊D嘉賓? 我唔知應唔應該講:如果Katy perry、Kelly Clarkson、BEYONCE一定正到爆燈 ...
cyt05160 發表於 2012-2-25 07:53

唔會有嘉賓... -,-

5th??

4th 唔做?

定三度加場?
swanky 發表於 2012-3-1 02:45

我都好奇... 點解 + 落 5 號唔 + 埋 4 號... -,-

btw , 我都未撲到飛!!!
聽日都諗住唔過去排了...
聽日再上快達票博一博~

佢地 d 消息邊度黎既呢
星勤 發表於 2012-2-29 23:42

我之前有個 frd 話我知,話 Gaga 個檔期係 book 到咗 6 號,
+ 場係睇反應而定,所以應該就好多人都估到會 + 吧...

排咩?

我覺得今次會主要唱BTW的歌
俊仔 發表於 2012-3-4 23:04

maybe 最後加場...

今次肯定係唱 BTW album 嘅歌啦,話到明 BTW ball , xd
期待聽到 Black Jesus † Amen Fashion 首度 live !!!~~~ 全碟我最鍾意嘅歌. : )

最後16400買左8張 5月5block a
2050@
CONAN617 發表於 2012-3-7 01:09

你呢個算唔算係話叫做 " 多買多優惠 " ... ;P -,-

btw , 我都買好咗黃牛... 不過就買貴咗 d ,不過都唔緊要啦,有得睇就開心. :)

早排報紙講左
Lady Gaga 黎香港只會做一間電台同一間電視台訪問
電台會係數碼電台既梁思浩做... (好想爆 ...
星勤 發表於 2012-3-10 18:33

俾梁思浩做真係無語!~ -_-||~

Gaga 已經去咗 Korea 啦,下星期 5 首站演出 GOOD SHOW ! : )
btw , 好快就到香港站... ^^ 期待.

依家好擔心gaga既安危
希望佢立即宣佈取消星期五場show同飛嚟香港
反正南韓咩鬼團體都反對佢去開show ...
阻住 發表於 2012-4-23 18:54

唔會有咩事啦. Gaga 嗰邊有足夠嘅保安.
做完場 show 就飛香港咯~ 期待哈哈... :)

今日開始(為期兩個星期),海港城 度會有一個 A date with Lady Gaga 展覽呀!~

得閒嘅朋友仔可以去睇吓咯~ xd :D

個 rundown 唔錯, BTW album 17 首新歌唱曬... xd

Black Jesus † Amen Fashion 終於等到唱 live ,堅正,仲特登排咗舞!~ : )
唔知 Government Hooker 唱嘅係唔係 explicit 版咧~
另外, Just Dance / Lovegame / Telephone 係一個 medley ~

今晚好像無左The Queen, 偶有無記錯?
阻住 發表於 2012-5-2 22:42

好似... 真係無唱呢隻... : (
我鍾意呢首呀...

btw ,我睇 5 號星期 6 嗰場,期待哈...

回復 170# 星勤

梁文禮 個 Telephone look 都幾特別呀, xd ;P :lol

我嗰日去睇都唔敢出位造型示人!~
事關白天仲同 frd 行緊街,嚇人咩哈哈... xdd

睇完三場LADY GAGA 雖然前後使左接近6K 但真係好正好難忘
企係MONSTER PIT最前睇GAGA真係好似假咁 唔敢相信可以近距離睇GAGA唱歌跳舞
到而家都不停LOOP GAGA的歌CONAN617 發表於 2012-5-10 02:50

睇完之後,同你感受差唔多.
我雖然係睇 $ 780 ,但都難以想像兼形容聽到咗 Gaga 唱 live !~
事關之前真係無話抱過太大希望有機嚟香港做 tour ~

睇完好似有 show 後後遺癥.
唯有繼續 loop Gaga d 歌,

btw , Hair 現場版好正正正. 個編曲好震撼.
仲有... 難以想像,聽到咗 我最鍾意 Gaga 嘅歌 Black Jesus † Amen Fashion live !
隻歌 Gaga 仲特登較咗個 rundown 順序擺落 encore 前最後一隻歌位置.
btw ,佢都堅鍾意呢隻歌 ga !~ :)

咁又冇話FAIR唔FAIR O既
如果你話個SHOW 的內容唔同就唔FAIR姐
GAGA的確鍾意日本多D
同埋我諗佢都係即興唱一兩隻咋(?)
俊仔 發表於 2012-5-12 13:13

完 show 去咗個酒吧 show 唱多咗一隻 Orange Colored Sky 啫.
其實都算啦, Gaga 又唔係第一次表明自己好鍾意日本...