返回列表 發帖
覺得呢首好K,  不過把聲真係好靚,而且chorus 有d 似 美容 首 大大hit歌 煙花記

好好奇美AIII LIVE 落五落到最底音。

荊棘海 > 沉溺 >>>>>>> 孤毒 = 所有遺失的東西

呢首編曲唔錯
bagfgfcde 發表於 2021-11-9 22:11

我反而覺得 所有遺失的東西 幾慢熱, 越聽越好聽。孤毒 係好型,但吾好聽。
以美AIIII 呢3年計:  美溝> 野木蘭>美荊>所有遺失的東西>沉溺 >>>>>孤毒=花心>>>>>>>>>明日花

明日花一定最後,最難聽係騎膊馬
sexykaren 發表於 2021-11-16 09:23

騎膊馬 入左愛回憶 所以吾計。
但呢PLUG 可能3台聯BAN,應該只有 發星夢台同997 會上。   

感覺已經被BAN 了,始終係K 歌

903 ban 了,rthk 和viutv 都似沒咩希望。
看來只有新城和發明星夢台有top10 了事。

今個禮拜 rthk 精選,睇尼 rthk 會 buy,希望補返荊棘海個冠軍,為十大中文金曲頒獎禮造勢 ...
Kft 發表於 2021-11-23 16:51

簡直浪費,冠美荊好過上 沉溺,又K又吾好聽。

上年 EEG 有 Vincy (溝渠) + Angela (別為), maybe 今年有 Vincy (荊棘) + Hins (俏郎)  ...
boy4dudes 發表於 2021-11-23 20:44

照QUOTA 分係可以。美馬今年冇HIT 歌+美容無心戀戰吾使爭

果然903 係ban沉溺,要留位俾美彤吧?

點解商台要ban啊。。。
Trahaearn 發表於 2021-12-21 09:23

吾想俾女銅maybe。 btw 發明星夢台有播下,但段mv cut 過晒,兩女kiss 同 個男仔俾人射死噴血果段都冇左....

起碼都可以上台拎十大啦 15年啦美泳
kelvinho726 發表於 2021-12-30 02:33

如果今晚繼續白果,美泳會吾會淚奔場館呢?

其實點解 CCRTHK 斷左 荊棘海 個五台冠? 孤毒 得第二, 沉溺 得第四? 明明前年幾撐佢 (溝渠 & 遺失 都 #1,  ...
boy4dudes 發表於 2022-1-3 02:49

可能因為1年1冠,冠吾切俾左 圍塞的東西。