返回列表 發帖
2021年真大碟,愈聽愈正

回復  kallstar
今日cd wearhouse終於有貨了
kenny1102 發表於 2021-12-21 18:59

點解CD Warehouse可以賣$169一隻咁夸張嘅?
明明Sky Music都只係賣緊官方價$128
舊時狂熱過的,一想到便能躍現

其實隻碟冇咁神
《黃昏與黎明之間》之後嗰幾tracks都幾亂下
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

唔知時輪相濡以沫會唔會plug
嘉茵 vs 家欣的時代來臨了

其實隻碟冇咁神
《黃昏與黎明之間》之後嗰幾tracks都幾亂下
JayantL 發表於 2022-1-17 21:00

大家一見到個概念、cover 同歌名,已經認定係神啦

大家一見到個概念、cover 同歌名,已經認定係神啦
powerful 發表於 2022-2-17 10:38

It’s not bad at all (and better than The Brightest Darkness, for sure) but far from album of the year

睇完CC 又要替CAS 唔抵一次
【This is MC】澳門見

相濡以沫 同 時輪真係好好聽
利申:唔係鏡粉

睇完CC 又要替CAS 唔抵一次
lemontea1069 發表於 2022-2-21 03:43

冇計,903愛HINS,唔夠愛CAS~

回復 211# rayyulotus

903愛英皇
Life was a willow and it bent right to your wind.

三月二號出黑膠

「人類世」黑膠唱片將於3月1日有得賣
極具收藏價值

SIDE A
1. 進入元宇宙
2. 給人類的一份宣言
3. 馬爾代夫
4. 北極熊的遺言
5. 集合吧!地球保衛隊
6. 還有48小時

SIDE B
1. 黃昏與黎明之間
2. 共同望銀河那時
3. 沒明日的恐懼
4. 留下來的人
5. 相濡以沫
6. 時輪

[訂金HK$50](取貨付餘款HK$330)

[預訂全款價各HK$380]

source: CAS ig & skymusic

黑膠延遲到3月4號星期五出

聽完相濡以沫聽返時光邊緣的人+愛裡沒有咀咒 覺得好正
准我 長埋地殼 令這土壤 鋪上
前人踏過足跡

支持

12月頭喺CD Warehouse 訂咗隻碟寄送海外,
今日終於送到嚟

正 首首都正 C all star 世一

回復 210# tom

Thanks =p