返回列表 發帖

五天后王菲、鄭秀文、陳慧琳、容祖兒及莫文蔚身家排名

簽名被屏蔽

王菲

點解我覺得其實Kelly應該係最有錢個個

謝安琪尼?sorry not the same level
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

簽名被屏蔽

Source:

文中提及五大天后個人資產總淨值估算:
第一位:王菲(約1.5億美元)
第二位:鄭秀文(約6,000 ...
Hanson 發表於 2021-11-24 16:04

鄧紫棋好似買好平嘅樓/大陸物業 measure唔到啫應該
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

啦啦啦啦 即刻關愛
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

陳慧琳一定唔止呢個數
佢當紅年代最醒就係狂掃地鋪同樓

即時娛樂/513990/三位樂壇天后豪宅曝光-容祖兒客廳放滿獎座-謝安琪飽覽無敵海景

三位樂壇天后豪宅 ...
Hanson 發表於 2021-11-24 16:33

大埔比華利山 <- 炒家死場
以及你望望容祖兒住邊先  淺水灣同大埔比 笑屎人
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

陳慧琳一定唔止呢個數
rfv123 發表於 24/11/2021 16:59

都未計佢本身屋企有米

cathay1996 發表於 2021-11-24 16:30

謝某事業心都差祖唔只一個level啦

荃?
離不開 留不低

蝦餃:
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

蝦餃媽真係夠低調

cathay1996 發表於 2021-11-24 16:30

天后
佢唔係呢個界別入面

廢到
【This is MC】澳門見

容點會少過鄭

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

家燕呢
DM多仔多到覆唔哂

容狗又出黎咬人

始終都係啲天后ssss先吸引到 CM 會員

Photo: huanghepiao.com
Photo: 163.com
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

陳慧琳一定唔止呢個數
rfv123 發表於 2021-11-24 16:59

咪係,閒閒地尖沙咀一個地舖都值幾千萬,越有錢先越低調

點解樓上咁多祖粉咁興奮要寸謝安琪,覺得美祖咁多身家好威?有咁多錢又點,得佢一個冇人要

始終都係啲天后ssss先吸引到 CM 會員
WZA111 發表於 2021-11-24 21:11

我認證嘅天后sssssss:
1. 明荃皇后
2. 家燕老母
3. 紫昕蛆蛆
DM多仔多到覆唔哂

人在天堂 錢在銀行
希望瘦瘦再做多啲善事
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

我認證嘅天后sssssss:
1. 明荃皇后
2. 家燕老母
3. 紫昕蛆蛆
mosesming 發表於 2021-11-24 21:16

紫昕蛆蛆真係世一 Dr. Kong 真係全靠佢睇嚟佢都係 Team AK

BTW 已經預知到呢個 post 會有激烈嘅罵戰

Source:

文中提及五大天后個人資產總淨值估算:
第一位:王菲(約1.5億美元)
第二位:鄭秀文(約6,000 ...
Hanson 發表於 2021-11-24 16:04

點解SCMP出埋啲文咁似content farm?引用啲資料來源全部都好流

簽名被屏蔽

香港樂壇回到過去
在這畢生不滅 無極的狀態

一日到黑死去猜測人哋副身家
其實係咪想莫須有人哋順便割人哋韭菜?!

希望有篇報道係女歌手富貴男友身家大比拼
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

上面啲容粉真係煩到嘔
自己偶像放棄香港市場擁抱大灣區
佢哋都仲要喺度擦下僅餘嘅存在感
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

有錢真好!
魂冇影啲歌真係好難聽

一日到黑死去猜測人哋副身家
其實係咪想莫須有人哋順便割人哋韭菜?!
fancycar 發表於 2021-11-24 21:52

係,所以佢唔包括千嬅仲好,唔使成為焦點
只係覺得佢計埋Kelly好得意,佢已經上晒岸好少出嚟

咁又係喎,謝安琪喺事業上的確唔夠人咁紅,可以長期霸獎咁多年,可以賺咁多錢有咁大名氣
但Kay其實咁事業 ...
Hanson 發表於 2021-11-24 21:33

全中!希望美祖享受呢種生活

上面啲容粉真係煩到嘔
自己偶像放棄香港市場擁抱大灣區
佢哋都仲要喺度擦下僅餘嘅存在感 ...
ricnature 發表於 2021-11-25 02:26

佢地講黎講去都係果D廢話
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

夠了 容祖兒最厲害了 大家都知道 不用再說了
佛壇麗淇

陳慧琳一定唔止呢個數
rfv123 發表於 2021-11-24 16:59

重要嗰幾年經濟好差 執好多平貨