返回列表 發帖

[Jan/2022] 盧巧音時間線音樂會

演唱會名稱:盧巧音時間線音樂會
地點:麥花臣場館
日期:2022年1月8日
時間:20:15
票價:待公佈

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

- - - - - 沿著時間綫- - - - -

- - 自戀影院 - - 聽雨的歌 - - 周日床上 - - 三角誌 - - 落地開花 - - 哲學家 - - 一晚白頭 - - - - ?

- - - - - 把麥花臣變換成環型四面舞台

一起來環抱期待已久的盧巧音 - - - - - - -  

演出日期:2022年1月8日(六)

演出時間:20:15

演出地點:旺角麥花臣場館

演出地址:旺角奶路臣街38號

票  價:HKD$780 / HKD$580
     (每張門票需要額外加HKD$8手續費)

啟售時間:

KKBOX 香港付費會員優先訂購 2021年12月3日 上午11:00 - 12月6日 晚上23:59      

公開售票 2021年12月7日 上午11:00

https://kklivehk.kktix.cc/events/candy2022-018

霏已買 琪袋
唔知會唔會有佢老公做嘉賓
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

正價買到飛實去支持

感謝大家的體諒及支持,早前「盧巧音時間綫音樂會」及 網上直播因受到防疫措施影響需要延期,主辦方已成功申請新檔期,將安排在2022年6月內舉行補場,已購票的觀眾請保留原有門票入場或觀賞網上直播。

因應疫情及防疫措施隨時變動,確切演出日子及有關門票的後續安排將盡快於二月下旬公佈。請密切留意 KKLIVE Facebook 及 Instagram 公佈之最新消息。

聽晚就係啦
期待中

中間三首K歌算係咁 好心分手 落地開花 命犯桃花
但vocal就真係⋯明既
陳蕾食咗喉糖未?

唱好心分手算唔算驚喜?

唱好心分手算唔算驚喜?
阻住 發表於 2022-6-26 22:28

- - 自戀影院 - - 聽雨的歌 - - 周日床上 - - 三角誌 - - 落地開花 - - 哲學家 - - 一晚白頭 - - - - ?

- - - - - 把麥花臣變換成環型四面舞台

一起來環抱期待已久的盧巧音 - - - - - - -  

三角誌最後冇咗
算唔算違反商品說明條例
陳蕾食咗喉糖未?

係現場睇差啲瞓咗 (笑)

想聽既日落派對 露西 冇⋯⋯
陳蕾食咗喉糖未?

Rundown
1.控制狂
2.唱你
3.沮喪
4.同居角落
5.人氣急升
6.聽雨的歌
7.女魔術師的催眠療法
8.刀槍不入
9.去你的婚禮
10.深藍
11.No time to die
12.好心分手
13.落地開花
14.命犯桃花
15.刺
16.天佑我們
17.旁觀他人之痛
18.一晚白頭
19.哲學家
20.田園驚夢
21.愛到不能
22.自戀影院
23.其實我想寫隻歌
24.垃圾

- - 自戀影院 - - 聽雨的歌 - - 周日床上 - - 三角誌 - - 落地開花 -  ...
stephybest 發表於 2022-6-26 22:34

周日床上都冇唱?

周日床上都冇唱?
Kft 發表於 2022-7-3 17:16

呢首都冇呀
陳蕾食咗喉糖未?

呢首都冇呀
stephybest 發表於 2022-7-3 19:13

連我最中意嘅日落派對都無啦