返回列表 發帖

[有圖] 冇留意胡鴻鈞處男騷肌 許廷鏗:最近睇女比較密

許廷鏗(Alfred)今天(29日)到尖沙嘴擔任商店一日店長,他表示近來頻頻曝光工作,收入有增長,要儲定錢過冬。

Alfred又指為《全民造星IV》擔任導師,感受到自己的形象變親民,更多人跟他合照,但亦留意到節目惹爭議,網民不滿心水參賽者被淘汰,Alfred否認做馬:「哪有這麼多做馬?節目精彩,但好多掙扎,實有點偏心,好難很公平、公正、公開,有些事我控制不來,我做觀眾都替參賽者不值,翻看節目都覺得當下走漏眼,我覺得阿妹(黃敏蕎)靚的,沒有令Yanis(吳欣諺)復活,但60強名額有限,還有Emiko(徐嘉蔚)唱歌好好聽,作為導師見她被淘汰,好像於事無補,我都想找些方法幫她。」

他獲悉仍比賽中的參賽者受到輿論壓力,證明節目多人留意,才會出現不同聲音,勉勵參賽者以音樂和演出表現自我一面,「錄節目試過29小時沒睡,我運用以前讀牙科的鬥志撐住,總之不放棄」。

談到胡鴻鈞在處男個唱騷肌,Alfred稱:「沒留意,最近睇比較密,真的有騷肌?等我翻看報道,我估我未必這樣做(騷肌),若果歌迷要求,我盡力收身啦。」

Link:https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20211129/1638182369688/%E7%9F%A5%E6%82%89%E3%80%8A%E9%80%A0%E6%98%9Fiv%E3%80%8B%E6%83%B9%E5%81%9A%E9%A6%AC%E7%88%AD%E8%AD%B0-%E8%A8%B1%E5%BB%B7%E9%8F%97%E5%86%87%E7%95%99%E6%84%8F%E8%83%A1%E9%B4%BB%E9%88%9E%E9%A8%B7%E8%82%8C-%E6%9C%80%E8%BF%91%E7%9D%87%E5%A5%B3%E6%AF%94%E8%BC%83%E5%AF%86

討論重點:如果鏗鏗無睇到等我post比你睇!

個人意見:鏗鏗係咪仲覺得熊君只會show比佢睇

講真呢啲最多叫做乾身
真係肌肉嘅話隔離forum亞洲魅力大把大隻過佢
...
NelsonWu 發表於 2021-11-29 22:32

可能0鏗鐘意J熊君對黑絲腳呢

非歧視易服 但佢可唔可以打格
hissorhk 發表於 2021-11-29 23:57

格仔要打喺邊度,個樣,肌肉定係對黑絲腳

鏗鍾意肥架嘛
騷肌關佢咩事
表妹保莉 發表於 2021-11-30 00:03

所以咪冇留意
如果熊君係露肚腩,可能0鏗會即刻發情叫記者比圖佢睇

回復  kaman921

唔核突喎,成隻舞編和跳得好好睇,最鍾意最後一個用雙手掌做雙飛動作,構圖好靚好型 ...
nazcaline 發表於 2021-11-30 07:26

利申 我喺現場睇 #1啲相係我自己影 我覺得真係跳得同露得唔好睇。。。。。

啲衫同露肉露到有種好cheap嘅感覺

張相 。。。  
下面張相對脾

同場加映:

許廷鏗自爆陷入多角戀:被20個女仔攬好唔慣

...
masterdragon 發表於 2021-11-30 23:43

想問佢點做天使?肥到飛唔起嘅天使?。。。。。