返回列表 發帖

Gin Lee:喜歡姜濤陳卓賢柳應廷

歌手Gin Lee(李幸倪)日前與MIRROR的陳卓賢(Ian)
和柳應廷(Jer)一同到尖沙咀出席活動,Gin Lee已跟
Jer和Ian兩度合作拍廣告,今日齊齊出席公開活動,她笑
稱感受到他們fans的熱情,又坦言希望能與MIRROR 12
子合作,在音樂上她直認較喜歡姜濤、Ian和Jer的風格。

問到身邊可有女性朋友羨慕她跟「鏡仔」合作?她笑說反
而沒有:「但可能過咗今日之後就會羨慕。」打趣問可會
想「儲齊」12子合作?Gin Lee笑言都想,暫時已同過3
位「鏡仔」合作:「仲有同姜濤合唱,幾鍾意佢哋3個嘅
性格。」

她續自爆趣事,話曾任鼓手的爸爸最近參演馬來西亞的一
部賀歲片,昨日(1日)煞科:「戲入面佢都係做番自己,
佢首次拍電影好戥佢開心,我想拍都未有得拍,畀佢捷足
先登,哈哈!成件事覺得好熱血,因為佢已經退咗休,可
以做到自己鍾意做嘅事好好!」又笑說爸爸在拍攝期間都
有問她意見,二人互相交流:「但之後就冇再問,因為唔
想畀壓力佢。(想唔想之後一齊拍劇?)有機會都想!(
唔做父女,你做上司,爸爸做下屬?)驚返去畀佢鬧,唔
敢想像,但又幾搞笑,哈哈!」

=========================

感想:
Gin Lee唔係生粉
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

早啲出嘅話堅兒可能入到五強了...

Gin Lee笑言都想,暫時已同過3位「鏡仔」合作:「仲有同姜濤合唱,幾鍾意佢哋3個嘅性格。」
John 發表於 2021-12-5 00:37

係咪合唱IDk對抗I Know

歌手Gin Lee(李幸倪)日前與MIRROR的陳卓賢(Ian)
和柳應廷(Jer)一同到尖沙咀出席活動,Gin Lee已 ...
John 發表於 5/12/2021 00:37

應該係Gin Lee未係生粉,但條友想集郵

係咪合唱IDk對抗I Know
Yan 發表於 2021-12-5 00:43

Gin Lee一早同過KT合唱
今次又贏迦迦

打趣問可會想「儲齊」12子合作?Gin Lee笑言都想,暫時已同過3位「鏡仔」合作:「仲有同姜濤合唱,幾鍾意佢哋3個嘅性格。」

建議佢學欣直咁演白雪公主,搵7個成員做小矮人+1個王子
咁會快啲達成目標

WZA111 發表於 2021-12-5 00:39

幸兒成日讓賽
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我登同我教主呢?

Gin 只係同 Ian Jer KT 合作過, 除左其他有出 solo 個 d (AK AL Edan), 應該未分清下弦邊個打邊個, 請見諒

打趣問可會想「儲齊」12子合作?Gin Lee笑言都想,暫時已同過3位「鏡仔」合作:「仲有同姜濤合唱,幾鍾意佢 ...
mamakin 發表於 2021-12-5 01:25
Gin Lee 可以做女版耶穌 (煎椰酥), 鏡仔做12食物門徒 (沒有猶大, 沒有叛徒, 因為 KT 愛食, 只有全部以食物/飲料為名的12煎徒).

Gin = 煎椰酥
Frankie = 橡皮糖
Alton = 雞蛋白
Lokman = 可樂
Stanley = 龍鬚糖
AK = 花生糊
Jer = 豬柳漢堡
Ian = 鴨腎
AL = 蠔油撈麵
Jeremy = 啫喱
Edan = 燒乳鴿
KT = 姜餅
Tiger = Guacamole nachos

煎椰酥 全新 solo 歌曲 "I Eat MIRROR", 12煎徒特別合唱版 "MIRROR Eats" (送別 Uber Eats 之作)

WZA111 發表於 2021-12-5 00:39

佢當木頭炎係自己個女
再將我相信的如煙火般綻放

潛台詞:Ak係假想敵
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

Gin 專業0分.jpg
Ian 專業0分.jpg

喜歡John兒

幸兒已過氣了
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

一齊做代言先賣口乖姐

喜歡幸兒
希望鏡兒們跟下幸兒學唱歌
Life was a willow and it bent right to your wind.

恭喜gin gin又上報

今次被gin帶挈上報既係班鏡仔

可以整個IDK (IJK Remix)嗎??

Ian
Jer
Keung

可以整個IDK (IJK Remix)嗎??

Ian
Jer
Keung
星夢情真 發表於 2021-12-5 15:34

Ian, dan兒, keung
IDK
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

Ian, dan兒, keung
IDK
on07111 發表於 2021-12-5 16:53

K可以係Kong

幸兒已過氣了
on07111 發表於 2021-12-5 11:30
女歌手當中第1,過咩氣?樂壇一姐位置穩到不得了
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

恭喜gin gin又上報

今次被gin帶挈上報既係班鏡仔
kayzzz 發表於 2021-12-5 12:51

幸兒真天后,星夢同viutv兩邊新星都獲得佢嘅提攜
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

幸兒真天后,星夢同viutv兩邊新星都獲得佢嘅提攜
SugarFree 發表於 2021-12-5 19:41

俾Gin提㩦過上報既仲有 學友 aga 盧盧

感謝

俾Gin提㩦過上報既仲有 學友 aga 盧盧

感謝
kayzzz 發表於 2021-12-6 00:20

果然識扮一姐提㩦其他歌手

回復 24# kayzzz

笑死

果然識扮一姐提㩦其他歌手
on07111 發表於 2021-12-6 13:20

點都好過某天后打壓自己公司歌手
煎好有大將之風