返回列表 發帖
原來聖誕很忙冇收錄
water:) 發表於 2021-12-24 22:36

佢同KAHO合唱版其實幾鬼正

最好既聖誕禮物終於到手
【This is MC】澳門見

見到TG Post咗隻碟d相,薄到呢.......
說好的獨立編號又無埋

原來要喺FC ig 搵張form,啱啱先知
kklaw 發表於 24/12/2021 17:54

唔係睇到你個留言都唔知,仲要係喺post入面啲留言先搵到條link

見到TG Post咗隻碟d相,薄到呢.......
說好的獨立編號又無埋
Ki 發表於 2021-12-26 17:38

用紫外光燈照卡仔

用紫外光燈照卡仔
lemontea1069 發表於 2021-12-27 15:07

嗰個號碼係MC生日日期,隻隻碟都一樣,唔係傳說中嘅獨立號碼黎架

嗰個號碼係MC生日日期,隻隻碟都一樣,唔係傳說中嘅獨立號碼黎架
Ki 發表於 2021-12-27 15:51

咁再查下先
因為我無紫外光燈
見fc 人咁講

聽完How Many Times鍾意左英文版添
D詞同Studio Live有少少唔同

Carousell 有人兩張一齊賣 HK$1,600

係咪唔會買得到
===
我以為已經出咗見唔到 7咗

前兩日見CD warehouse 有得訂,$279

詳情無睇

前兩日見CD warehouse 有得訂,$279
詳情無睇
wing 發表於 2021-12-28 14:19
Thanks for the heads-up, sadly online website 無得訂

聽完How Many Times鍾意左英文版添
D詞同Studio Live有少少唔同
星夢情真 發表於 2021-12-28 00:43

中文版d詞麻麻地

Thanks for the heads-up, sadly online website 無得訂
boy4dudes 發表於 2021-12-28 14:49

https://www.cdwarehouse.com.hk/goods.php?id=20012
https://www.cdwarehouse.com.hk/goods.php?id=20007

啱啱出左,兩款都有

啱啱出左,兩款都有
wing 發表於 2021-12-28 16:39
非常感謝 訂左了!!!

Support!!
tcct

華納為隻碟狂賣廣告造勢

又巴士燈箱又屏幕廣告

華納為隻碟狂賣廣告造勢

又巴士燈箱又屏幕廣告
Cath 發表於 2021-12-31 17:57

7層樓既廣告燈箱
鍚到燶

隻碟真係好貴!但係都課咗一隻

隻碟真係幾正 即係貴都應該買

其實兩個ver.除左cover有咩分別? Random小卡?
買左彩封,相都算多,不過$270真心貴

我老公真係好靚仔

其實兩個ver.除左cover有咩分別? Random小卡?
買左彩封,相都算多,不過$270真心貴 ...
721AXA 發表於 2022-1-2 21:49

我都想知,photo book 係咪啲相一樣

我都想知,photo book 係咪啲相一樣
newguy 發表於 2022-1-16 19:07

Photo book入面啲相一樣㗎

買左彩封,相都算多,不過$270真心貴 ...
721AXA 發表於 2022-1-2 21:49

兩個版本除咗封面同random小卡有唔同,其餘內容都係相同~
近排喺cd warehouse 見到彩色版賣$309,愈來愈貴...

得幾首歌,好貴,係串流平台聽算

真心正

印刷易能提供一站式服務,所以無論利是封 訂 製印刷數量是多或少,都能以工廠批發價為客戶提供印刷服務,務求每位客戶都能獲得最大及最多的優惠