返回列表 發帖

等我呢個小朋友估下先~
1. T
Resason: 因為下個禮拜剛好或者兩種語言會冠

2. F
Reason: 部lift 無咁易被逼走
3. T
Reason: 鍾意HW1係正常嘅

唔記得lift會好似江火畢生咁食咗
究竟點解會有人會讀得明Topology .·´¯`(>▂<)´¯`·.

1. F
Reason: 覺得大部分女仔今個禮拜似係跌feel 多啲

2. F
Reason: 因為會好似903咁上Innerspace逼走Jer 首歌(比我燈下咁就應該唔使見到Stranger)
究竟點解會有人會讀得明Topology .·´¯`(>▂<)´¯`·.

啲女仔歌確實多數跌咗,但係跌嘅幅度比我expect 小好多,(只要風靡未走就開心),估返榜先

1. F
Reason: 豹哥雖好,但拖咁耐建議落咗佢

2.
16 Innerspace
17 小心地滑
18 東京一轉
19 點點
20 Gotta Go!
Reason: 支持Collar

上個禮拜估榜掛住loop 喘息空間搞到miss 咗好失敗,今個禮拜見到Janice 同 Jill 兩姊妹一齊上到榜都好開心,但係Jill 首新歌又係好悶嘅風格,覺得下個禮拜走,答返問題先。(林doodoo偽粉想知榜主對doodoodoo嘅評價)

1. F
Reason: 美泳同Kolor 等緊冠

2. T
Reason: 柳柳will back

1. T
Reason: 支持拎U之外嘅所有歌

2. F
Reason : 下個禮拜先到佢

Btw 風靡會留多個禮拜定係上安全手冊,覺得安全手冊好似難有好成績,同埋幸福悶好好聽

又一個唔記得估榜嘅禮拜
小朋友未聽過侘寂,真係好好聽,但係點解幅cover個女人真係Gin Lee 嚟架咩,驟眼睇好似小明
Jill 姐就得快過家姐走會唔會有啲sad,希望風靡有得冠,狂賀+him成功有剛好級待遇,我都唔記得麗英首歌幾時派台了  

1. T
Reason : 跳同留班同學都唔差,值得上嘅
2. T
Reason : 有位就可以上

風靡
1. F
Reason:  去到Japan 了

2. 壓住欣宜
Reason: 因為黃妍唱著我地我地

風靡落,現代愛情故事戀愛安全手冊就即上,睇嚟蘭B好穩

1. T
Reason: 好聽

2. T
Reason: So Deep! 可以補位了

想知幾時上kikimami,doodoodoo咁早落一定係為咗讓定個位出嚟

人竟然未走,今個禮拜點都可以換So Deep! 啦

1. F
Reason: 覺得Panda 都幾普通

2. F
Reason: 應該挨到嘅

Edited: 熱烈慶賀Mami NE 五甲

1. F
Reason: 希望反燈都有得上耐啲 ,今次冇小隊長幫手無咩信心

2. T
Reason: 應該仲有得上,唔駛上非主流噪音有好多位

以為潛下水(主要又係唔記得)可以等榜主上林doodoo,點知

1.T
Reason: 要留翻個榜尾俾林生

2. 5
Reason: 直覺

無人估榜,有專屬嘅20位覺得感恩
1. T

2. T