返回列表 發帖
支持小妍兩首十大

仲有4個十大quota
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

小妍兩週亞

突然發現呢個post係cm第20000個主題

本來想睇下頁庫存檔會唔會有舊版庫存 但發現google太愛小妍 半日已經更新左小妍亞亞紀錄

恭喜火火奪冠

信冰兒不是剛好奪金走勢

第十位
邊會咁快知係唔係奪金  明明今年競爭好大

...
WZA111 發表於 2022-10-29 07:25

江好:4---2---1---6--10---out
01 042 03 01 Little Fires Everywhere - 泳兒

7成5係因為冇人識

笑容迷路了 - 黃妍

單選投票, 共有 25 人參與投票
1.  全日狂聽(5分)         72.00% ( ...
liwaynejason 發表於 2022-11-4 20:25

歌曲宣傳人員無派碟宣傳

JL有d高5fun歌都係無人識投
我不是你的觀賞魚 - Gin Lee
單選投票, 共有 35 人參與投票
1.  全日狂聽(5分)
80.00% (28)
2.  聽完再聽(4分)
5.71% (2)
3.  可以一聽(3分)
5.71% (2)
4.  得閒就聽(2分)
0.00% (0)
5.  有緣先聽(1分)
8.57% (3)

呢首幾正  係我聽Gin Lee嘅第一首歌
Humeny 發表於 2022-11-4 20:43

Gin lee大部分八字歌都好聽,我第一次聽佢都係八字歌日出終於一人回家

成個榜除左jason都好少女心

原來係暗hellosss
上年明明仲係疑似爵屎
losyes 發表於 2022-11-24 21:00

小賢今年分數係小登的無限大倍

發現 Gin Lee 每兩年就白果一次
18 女銀 + 十大
20 女銅 + 十大 + 碟
19,21 白果
所以 MC 下年可能真係變咗十六號愛人
WZA111 發表於 2022-1-13 22:05

睇返先知年頭已經預言到MC白果

剛才聽過了歌曲推薦  覺得榜主挺夠品味!

XX 03 03 03 心的全部 - 黃妍

猜Gin Lee的一首歌

三加三 三減三 等於化
梨胃言 發表於 2022-12-29 12:21

心傷心 心偷心 沒牽掛 時牽掛