返回列表 發帖
你唔得閒咪齋pm計分員囉,唔po榜都無所謂㗎
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

你唔得閒咪齋pm計分員囉,唔po榜都無所謂㗎
JasOh103 發表於 2022-12-24 20:01

就算我欠交榜,鍾意我個榜嘅人都會覺得好盡責。

辛苦你了

辛苦你了
Wonders 發表於 2022-12-25 14:06

喜歡李紫昕

就算我欠交榜,鍾意我個榜嘅人都會覺得好盡責。
bagfgfcde 發表於 2022-12-25 13:59

欠啦欠啦咁想欠
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

欠啦欠啦咁想欠
John 發表於 2022-12-25 16:43

死啦,陣間實被PenguinMusic鬧!

死啦,陣間實被PenguinMusic鬧!
bagfgfcde 發表於 2022-12-25 16:55

幾時回望共和時光隧道
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

幾時回望共和時光隧道
John 發表於 2022-12-25 17:02

早兩日先行左入時光瑞道
聽番以前冠過既歌
有D眼濕濕既感覺

同埋原來我冠過 出色 親 同 I Have A Dream (Kay)

BAG'S A-SIDE 2022
WEEK 53

本週冠軍歌
關你屁事 - 關勁松的Astrology (2 Weeks #1)

雖然稱不上是甚麼驚世鉅作
但每次聽關你屁事
腦海總浮現MV的畫面 然後想起這幾年的生活

我的願望是 有天能大聲地宣告
Lockdown is over
世界終於回復正常
我很幸福快樂
善良的人們都過得很好

一年過去 恭祝大家
身體健康 團團圓圓
忠於自己 關你屁事

TW  LW  NW  PK   MK SONGS          SINGERS
01 RE 08 01 25 關你屁事        關勁松的Astrology (2 Weeks #1)
02 01 02 01 23 Om Tara        蔡健雅
03 06 07 01 21 圍牆倒下前       藍奕邦
04 02 07 02 19 你把我的        my little airport
05 NE 01 05 18 sshhh...          衛蘭
06 03 03 03 17 神話          Novel Fergus
07 04 03 03 16 Me and the Moon      馮允謙
08 10 04 04 14 誅神的黃昏       王菀之 & Serrini
09 07 09 01 13 淹悶          王嘉儀
10 NE 01 10 11 My Little Christmas    iii

OUT:
333 - mansonvibes ft. eli
在天空挖一個洞 - Kendy Suen
bad weather - moon tang

歌曲推薦
下亞厘畢道 - my little airport

由兩個月前等待今晚的來到
都不敢把寄望定得太高
但這約會後為何開始煩惱
自你離開前的一個擁抱

和你設了暗號若想離開提早
但沒設有暗號若想再進一步

最後一個禮拜
幸兒以後又少幾分

下星期開始會好唔慣
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

Goodbye & Hello
健雅以後冇分了…

還說下次做更好 誰料這刻是尾聲
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

有蘭兒 好圓滿

沒有BAG的星期日...

再見
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

好少留言但見最後1week想同你講其實我每個禮拜日都會追呢個榜,同埋因為呢個榜我認識多咗好多好歌(例如蔡健雅女士嘅歌) 以後再見了
你別以為有人拜就叫偶像
有人拜是對著你憑弔那樣

miss you

Ciao

好開心蘭B以一週命嘅新歌成績結束佢喺BAG'S A-SIDE嘅使命

我最怕一再想起
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

Ciao Ciao :(