返回列表 發帖
支持呢個真係好愛AK ge榜主
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

111?
梨胃言 發表於 2022-2-12 18:14

I know 已經拎左2 成績同 敢 一樣
所以美青準備4連冠

17        ne        喘息乜乜 | 專業評審零分前運動健將CC頒獎禮十大銅獎B榜專屬第十位百萬view歌手

小蘭第二位

feat唔計嘅話俾個2都ok
feat計嘅話可以就咁拎11代替2個1 ...
kel_kelvin 發表於 2022-2-18 23:43

FYI
01 反對無效 | 張天賦 | 15>13>12>12>9>2>X>1

支持迪迪rebound

Week 12係上星期個榜
Ian今個禮拜可能共和榜落榜
kel_kelvin 發表於 2022-3-24 00:34

Hellosss會比冠軍救返首歌

美迪see you next time

支持ne嘅雙首歌 支持唔ne小心地滑

剛好走勢有d似 開錯燈 ,下兩週睇嚟好大機會排1x了

01 開錯燈 | Gin Lee | 5>4>9>13>11>1

一姐2首歌上榜
梨胃言 發表於 2022-4-22 20:24

支持。風靡好聽MV又好睇

喜歡MC4

風靡MV係咪有個法國模特兒
JasOh103 發表於 2022-4-24 00:00

好似有菲律賓泰國同新加坡動物園代表幫手伴舞

環球唱片好勁
梨胃言 發表於 2022-4-24 00:10

JasOh榜主不嬲好愛環球三姊妹

聽左咁多次Justin 都上唔到榜好可惜

最後 剛好 成績同 敢 一樣, 開心
Edit:原來三甲不入想知gin lee上一首正常派台歌上到榜但三甲不入係邊首 亂估係 天變地變情不變(上到榜的話)

BARF! WRONG MOVE!
kel_kelvin 發表於 2022-5-1 14:29

開錯燈係2020年52週都跌過落15位
而家只係江海迪好再跌多一級,成為16號愛人啫
Edit:開燈熄燈先啱。。。
不過嚟緊都好大機會有1X
JasOh 103 發表於 2022-4-16 00:15

Gin:最怕以後 位置再下沉
完結了也好 恨也再別恨
寧願俾第二個落榜週豬油膏都唔留幸兒
舊歡已經唔珍貴…
kel_kelvin 發表於 2022-5-1 14:48

特登入嚟睇下身為走音AK粉嘅樓主
會唔會out JL首K. Ho
結果真係完全無上過死位

睇嚟Jace@team gin能夠有個低位已經係好彩

17-19連續12 plug冠
有一年AGA Gin Kary RK齊齊十大
愛Duncan
JasOh103 發表於 2022-5-1 23:55

前年都環球一姐2首 二姐1首 四姐1首 共4首十大

所以Gin Lee上到榜既派台歌但三甲不入暫時係得 江好
JasOh103 發表於 2022-5-2 00:52

因為 暫時 呢個詞 所以以為三甲不入陸續有來

其實係咪唔想畀咁高分,但又想post MV所以上週out左先,結果等唔到mv來臨冠左先仲有上週最遲交榜今週最早交榜

榜主有音樂taste mm7

你覺得我會唔會俾風靡三甲呢
JasOh103 發表於 2022-5-29 01:02

翻查紀錄今年暫定得三首歌係三甲不入就out可能因為得返15個位今年推歌上榜比以往嚴選,好主觀 MV係拍得好好ge 信      就唔會上了

恭喜蘭蘭 仲要打孖上

好似越黎越多re冠 又黎一首上6個星期未入三甲就out嘅歌 ...
kel_kelvin 發表於 2022-6-8 02:26

今年咁多re冠唔知幾時到許弘毅ge煙花紀re冠。。。  上次睇漏咗不言自明最後都re +冠,三甲不入得末日先鋒

我呢個gin fun真係唔要得
呢兩首絕對係冠軍歌級數!! 反而開錯燈 孤獨門口 呢啲唔冠都得 ...
JasOh103 發表於 2022-6-21 00:01

成日蝦已經四台聯ban的開錯燈明知前前傻乎乎的不懂熄燈~~ 下!

No kay
繼Mr. Bag破冰後輪到Mr. Jas破冰

期待有呢一日出現
米色蘇 發表於 2022-7-3 20:58

呢個榜以前有個最佳位置畀佢
04        下一位前度        林家謙 20>20>20>20>20>3>4
03 拼命無恙 | 林家謙 | 20>20>20>20>20>20>3
11 一人之境 | 林家謙 | 19>20>20>20>20>20>20>11
03 特倫斯夢遊仙境 | 林家謙 | 11>11>11>11>11>20>11>20>20>3
20 時光倒流一句話 | 林家謙 | 20>20

肯定唔係至尊先 要讓獎
kel_kelvin 發表於 2022-7-3 22:31

牙Gin覺得攞一次以上已經好開心
最後一次試下攞其他位置同顏色儲齊一set先

呢度有自plug搶女金前科
幸兒女金在望
kel_kelvin 發表於 2022-8-1 01:44

本來lead咗大半年㗎 到虛火都仲係大拋離 點知之後佢俾老闆billy
靈魂之窗好好聽自plug咗 明就明 & 靈魂之窗 已經夠追

支持cm lan fun有兩首!

懷疑榜主New冠安歌,不過睇完林十ling作品展開心得濟,所以唔記得交榜

希望  靈魂之窗 有冠

同迦迦一樣放長假期追到四套戲所以出到四週榜單中?

係咪好indie呢
我好支持獨立歌手㗎 例如Gin Lee
JasOh103 發表於 2022-10-11 19:48

希望依位獨立歌手多啲作自信正能量歌

True or False 好似得你唔中意的 快歌慢想 無榜主上過
on07111 發表於 2022-11-15 19:21

又做左燈神

I’m so surprised!
米色蘇 發表於 2022-11-27 06:06

Jason's Year-End Playlist 2020年度作曲人大獎
林家謙

一定唔係谷作曲人

榜主好支持欣直

Jason’s Playlist 2022 Week 49
RK        LW        Song Title - Singer
01        15        快歌慢想  ...
John 發表於 2022-12-4 08:11

一年四冠幸運
計埋52週造數mode re冠明就明就五冠

小妍今年唔係0分