返回列表 發帖
辛苦李了

泳兒: 吓
由創榜開始已經係亞軍季軍死位 有時季軍有機會唔死…
上得亞既幾乎到… ...
JasOh103 發表於 2022-1-22 01:21

開燈熄燈

小蘭第二位

都幾多歌排緊隊冠 所以留意返I know佢只係feat
JasOh103 發表於 2022-2-18 23:28

feat唔計嘅話俾個2都ok
feat計嘅話可以就咁拎11代替2個1

Ian今個禮拜可能共和榜冠
梨胃言 發表於 2022-3-24 00:25

Week 12係上星期個榜
Ian今個禮拜可能共和榜落榜

BARF! WRONG MOVE!

開錯燈係2020年52週都跌過落15位
而家只係江海迪好再跌多一級,成為16號愛人啫 ...
on07111 發表於 2022-5-1 14:42

寧願俾第二個落榜週豬油膏都唔留幸兒
舊歡已經唔珍貴…

敢 = 天變地變情不變 > 剛好

所以Gin Lee上到榜既派台歌但三甲不入暫時係得 江好
JasOh103 發表於 2022-5-2 00:52

因為 暫時 呢個詞 所以預左會re了
talent always wins

hellosss

蘭蘭兩plug都無冠 風靡仲要未入過三甲... 希望走勢係學剛好
風靡 05>05>04>09>10>11>XX

剛好 06>05>04>09>06>09>XX>01

你覺得我會唔會俾風靡三甲呢
JasOh103 發表於 2022-5-29 01:02

咁好聽點可以唔冠
你估903咁bad taste咩
JasOh103 發表於 2022-5-14 20:54

答案之書在此

恭喜蘭蘭 仲要打孖上

好似越黎越多re冠 又黎一首上6個星期未入三甲就out嘅歌

今年咁多re冠唔知幾時到許弘毅ge煙花紀re冠。。。  上次睇漏咗不言自明最後都re +冠,三甲不入 ...
on07111 發表於 2022-6-12 09:56

希望re冠埋喘氣空間 同 敢
有咩理由呢兩首會無冠…

虛榮 is coming

支持! 不如開始估十大第幾位開心啲
JasOh103 發表於 2022-7-3 21:41

肯定唔係至尊先 要讓獎

咁快靈魂之窗
Yan 發表於 2022-8-1 01:11

呢度有自plug搶女金前科
幸兒女金在望

懷疑榜主喺生日週冠靈魂之窗,不過喺Jeanie Bay見到幸兒驚喜現身開心得濟,所以唔記得交榜

Jason's Playlist 2022 Week 33

冠軍歌: 虛榮
主唱: Gin Lee

作曲: T-Ma/馮允謙
填詞: 王樂儀
編曲: T-Ma ...
JasOh103 發表於 2022-10-4 14:32

Talent!

07 08 手拉手上榜 像對孖公仔報喜

以為佢地一齊做導C又睇對方concert 關係應該唔錯 點知睇到蘭B係煎翻大馬嘅IG留言:Babe you r in Si ...
Humeny 發表於 2022-10-25 09:58

請慎言

印象中有個會員講過蘭兒唔係好識幸兒 結果俾其他會員將句說話放咗上笑話區

我個回覆好勁
bagfgfcde 發表於 2022-10-30 09:51

同意 無咗你句回覆個笑話唔夠完整

Talent lost
Humeny 發表於 2022-11-21 12:08

Jason’s Playlist 2022 Week 48
RK        LW        Song Title - Singer
15        ne        快歌慢想 - Gin Lee

Talent又上榜了

呢位榜主臨尾係不停加分畀幸兒,你自己睇到,最尾首歌無端白事上咁多,呢個遊戲唔應該咁玩。 ...
WZA111 發表於 2022-11-27 01:41

有榜豬踢爆Jason's Playlist年尾狂上李幸兒新歌,疑為年尾頒獎禮「造數」。

本來擔心同明明就一樣死位收場… 速冠好勁

回復  JasOh103
同我一樣都係冠呢四首堅姐
616.1314 發表於 2022-12-25 19:03

快歌慢想又贏