返回列表 發帖
今晚會去買希望佢儲左3年可以上1 次銷量榜冠軍LA

應該係特別設計 聽講要掟落去溝渠浸下啲溝渠水 腐蝕左啲紙先開到!
stephybest 發表於 2022-1-24 14:36

用荊棘 刮下(CD)旁門和捷徑

買咗喇~~~

CD呎吋跟以往咁多張唱片都不同
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

今晚會去信和簽名?
wilson0091 發表於 2022-1-24 14:36

IG話會巡舖

買咗喇~~~

CD呎吋跟以往咁多張唱片都不同
l00540 發表於 2022-1-24 15:23

DVD Size ?

今晚會去買希望佢儲左3年可以上1 次銷量榜冠軍LA
hkbaby 發表於 2022-1-24 14:41

肯定上到啦,曾樂彤都冠軍

DVD Size ?
阿mark 發表於 2022-1-24 15:36

你預<喜歡兒 2>咁上下size

佢間直為英皇女歌手爭返啖氣, 省靚英皇專出爛碟呢個招牌!
一張非常精彩專輯! 我都想買!
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

IG話會巡舖
l00540 發表於 2022-1-24 15:24

佢話5/6點會去,希望買到簽名版啦

個Interlude 3 : extinction係KKBOX都係荊棘海係咪正常架?
Wing1211 發表於 2022-1-24 09:42

唔岩,真既extinction好正

今晚會去信和簽名?
wilson0091 發表於 2022-1-24 14:36

IG story話1700-1800會喺旺角現身!

有無人買左?碟內有無文案?
我等我在 發表於 2022-1-24 13:19

無,好多張相,一本細歌詞簿、碟
隻碟好難開,開完之後第二個問題:好難閂返埋
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Di_ 點開架?要拆爛佢?

咁岩撞到美泳係通菜街威威店簽緊碟
去到威威店俾錢買既時候,店員話美泳黎緊會唔會等埋佢,咁幾歹都等啦
美泳 1735 黎到

Di_ 點開架?要拆爛佢?
721AXA 發表於 2022-1-24 17:37

我摸索咗勁耐先開到
要攝隻手指入去推開佢
開完之後又搞勁耐先收得番埋
Btw 美吓 IG Story 有教學
二〇二三年度全女班投票

咁岩撞到美泳係通菜街威威店簽緊碟
去到威威店俾錢買既時候,店員話美泳黎緊會唔會等埋佢,咁幾歹都等啦
美 ...
FY5856 發表於 2022-1-24 17:40

有冇簽碟?

我摸索咗勁耐先開到
要攝隻手指入去推開佢  
Btw 美吓 IG Story 有 ...
616.1314 發表於 2022-1-24 18:16

啲野靚就靚,
但個開關真係唔得,已經爛左少少

我摸索咗勁耐先開到
要攝隻手指入去推開佢  
Btw 美吓 IG Story 有 ...
616.1314 發表於 2022-1-24 18:16

可能佢有上CM 睇FEEDBACK

回復 116# l00540

簽左,連海報都簽埋
    但現場得我同三父女一齊等
    可能之後係現場等人入黎即時買即刻簽

回復  l00540

簽左,連海報都簽埋
    可能之後係現場等人入黎即時買 ...
FY5856 發表於 2022-1-24 19:46

早知我都去啦

我以為美吓巡舖前已經簽好晒(尋晚見佢ig簽碟)

已入手,好似賣得吾錯

回復 120# l00540

應該都係咁,因為見美泳黎到個陣,有工作人員拎住一箱碟行入黎,但睇唔到有冇簽名

美泳IG live緊 原來好多年齡層較細嘅都因為星夢傳奇留意佢

美泳IG live緊 原來好多年齡層較細嘅都因為星夢傳奇留意佢
liwaynejason 發表於 2022-1-24 22:46

小朋友見面會 全部靜係關心聲夢傳奇 冇幾個關心佢新歌同大碟 雖然聲夢好似真係幫到佢build up d fans 但係好似有d錯方向
希望佢知道仲有好多留意佢歌曲質素多過TVB節目嘅大朋友樂迷

小朋友見面會 全部靜係關心聲夢傳奇 冇幾個關心佢新歌同大碟 雖然聲夢好似真係幫到 ...
inferno 發表於 2022-1-24 23:12

有個直情話冇聽佢啲歌

無,好多張相,一本細歌詞簿、碟
隻碟好難開,開完之後第二個問題:好難閂返埋 ...
616.1314 發表於 2022-1-24 17:01

用幾分鐘開完,決定唔閂返埋就咁用返個膠袋入起算,唔係下次又驚開爛
内容物都好用心製作,啲相張紙有立體印刷,歌詞集同CD套都幾靚

小朋友見面會 全部靜係關心聲夢傳奇 冇幾個關心佢新歌同大碟 雖然聲夢好似真係幫到 ...
inferno 發表於 2022-1-24 23:12

其實非小朋友係佔大多數嘅 只係無咁多人成年人願意喺200人面前同佢直接對話啫 今日我去買碟都無見到幾個小朋友 反而見到唔少50-60歲買左碟排隊同佢影相

其實非小朋友係佔大多數嘅 只係無咁多人成年人願意喺200人面前同佢直接對話啫 今日我去買碟 ...
liwaynejason 發表於 2022-1-24 23:32

個場有200人買?

回復 129# hkbaby

Ig live only

個場有200人買?
hkbaby 發表於 2022-1-24 23:45

I mean IG live 有200人睇,去信和嗰度等泳兒嘅人大概有30-40啦

I mean IG live 有200人睇,去信和嗰度等泳兒嘅人大概有30-40啦
liwaynejason 發表於 2022-1-24 23:48

其實佢有甘多動態,但又冇太多宣傳冇咩人知甘,好浪費

美泳真係好驚啲人拆爛佢隻碟
IG post又有教學了

美泳真係好驚啲人拆爛佢隻碟
IG post又有教學了
GaracyTan 發表於 2022-1-25 11:53

因為佢自己都拆爛咗兩隻
希望加印版會易開啲(如有)
二〇二三年度全女班投票

睇完片先開都係整爛左少少, 之後閂唔返 覺得包裝員工會整到燥

回復  l00540

簽左,連海報都簽埋
    可能之後係現場等人入黎即時買 ...
FY5856 發表於 2022-1-24 19:46

咁好既簽埋海報 我都想要,尋日去信和簽到碟

Kay: Congrats dear

Source: Vincy’s IG

l00540 發表於 2022-1-25 13:11

佢哋06-07嗰段時間好似幾frd,07年叱咤Kay攞女銅泳泳喊得幾勁

07年佢地LIVE同台唱美富

07年佢地LIVE同台唱美富
hkbaby 發表於 2022-1-25 15:03

富士山下

咁好既簽埋海報 我都想要,尋日去信和簽到碟
Thomas 發表於 2022-1-25 13:05

咁好  簽名碟平日會賣貴啲

佢哋06-07嗰段時間好似幾frd,07年叱咤Kay攞女銅泳泳喊得幾勁
doughnut 發表於 2022-1-25 14:50
2008 Kay TVB 金曲金擁抱阿 Sa 同鍾嘉欣 (因為企隔離). Vincy 同 Hocc 主動擁抱 Kay. 可以理解點解春捲一直唔 like Vincy

最差係瘋情歌,  快樂眼淚 入面 為我唱DEMO,人間蒸發,花與蝶 係不得了。可惜吾見咩宣傳浪費晒 ...
hkbaby 發表於 2022-1-21 13:02

我反而喜歡 快樂眼淚, 很久沒有約自己,明天的事明天做, 快樂眼淚呢隻碟GE 歌全部都唔失禮, 平時覺得泳兒D歌好悶GE 我都覺得幾好

富士山下

咁好  簽名碟平日會賣貴啲
l00540 發表於 2022-1-25 15:07

因為收工先去,本身都冇預過會見到美吓,好開心

今次隻碟個BALANCE 做得好好, 要搶GE 好搶, 明日花 孤毒呢D本身麻麻地 放番落去又順番個FLOW
但我覺得始終野木蘭個編曲做得都幾唔好.. 有種罐頭味

今次隻碟個BALANCE 做得好好, 要搶GE 好搶, 明日花 孤毒呢D本身麻麻地 放番落去又順番個FLOW
但我覺得始終 ...
快劍俠 發表於 2022-1-25 17:45

野木蘭都吾錯GE,只係編曲吾夠大膽

信和好似得番少量
淨係揾到簽名版

信和好似得番少量
淨係揾到簽名版
星夢情真 發表於 2022-1-25 19:54
想知簽名版賣幾錢?
要聽日收工先買到,希望到時有

想知簽名版賣幾錢?
要聽日收工先買到,希望到時有
skyfung29700 發表於 2022-1-25 20:04

但我覺得始終 ...
快劍俠 發表於 2022-1-25 17:45

Agree 今次tracklist個flow做得幾好

星夢情真 發表於 2022-1-25 20:30

都只係賣貴20蚊,OK喎!!!

我喺旺角威威買簽名版
連海報$165
DM多仔多到覆唔哂