返回列表 發帖

[Feb/25/2022] Fight For ___ Live in Hong Kong Coliseum - 陳柏宇 (2 BD + 2 CD)

歌手:陳柏宇
唱片名稱:Fight For ___ Live in Hong Kong Coliseum
唱片封面:

推出日期:2022/2/25
唱片類型:2 Blu-ray + 2 CD

TrackList:
01. 對得起自己Intro
02. 尊嚴
03. 親愛的仇人
04. 別怕失去
05. Baby Don’t Cry
06. 一字一淚
07. 請跟我走
08. 認真如初
09. 命案
10. 讓子彈飛
11. 結
12. 感情這回事
13. 逸後
14. 本能寺
15. All We Have Is Now (方皓玟/陳柏宇)
16. 假使世界原來不像你預期 (方皓玟/陳柏宇)
17. 想創
18. 有我
19. I Wanna Fly
20. 勇者的浪漫
21. 對得起自己
22. 沒有你, 我甚麼都不是
23. I Miss You
24. 霸氣情歌
25. 你瞞我瞞
26. 別來無恙
27. 多此一愛
28. 告別之前
29. 固執
30. 斷絕來往
31. 黑馬王子
32. 永久保存
Bonus
33. 無處遊人 (Nowhere Boys/陳柏宇)
34. 時機 (Nowhere Boys/陳柏宇)

附加資料:
首批附送Maskology x Jason Fight For 特別版口罩.
數量有限, 送完即止

陳柏宇Jason Chan Fight For____Live In Hong Kong Coliseum> 雙Blu-ray + 雙CD 珍藏boxset.  
雙Blu-ray收錄2021年12月11日接近160分鐘演唱會全紀錄及超過34分鐘演唱會製作Documentary;
雙CD 收錄34首演唱會全曲目, 包括兩晚特別嘉賓方皓玟及Nowhere Boys曲目.  
珍藏boxset 附120頁珍藏相冊, 除演唱會相片外插畫師馮展鵬及Tsui Brothers動畫圖亦全率數包含當中.

Size : 48 x 33.5cm

Blu ray Disc #1: 11/12/2021 Live Part 1
Blu ray Disc #2: Track 1 : 11/12/2021 Live Part 2 Track 2: 34 mins Documentary

出處:YesAsia
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Size : 48 x 33.5cm 都幾大隻
「微笑之中 接受還未有 答案。」

高質
在這畢生不滅 無極的狀態

sony舊年幫一姐妍買完獎之後而家cashflow唔係好夠? 乜咁急出碟牙
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

可唔可以唔好個個post 都見到黃X? 好撚煩

Btw 已訂,哩個show 真係好好睇

高質,可惜mixing真係差D,冇做balance,有時音樂聲大過Jason把聲
但係今次狀態回勇,vocal冇17年咁唔搵,係一兩首歌push push地,值得收藏!
I talk a lot of BS.

愛Jason
呢個演唱會出到碟真係一件開心事
【This is MC】澳門見

連方皓玟個名都打錯

個cover冇出樣
唔開心
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

買呀!隨時係最後一次紅館show,絕對值得珍藏

平日做嘢咁慢,今次冇諗住出又咁快出到,呢間公司真係好神奇

連方皓玟個名都打錯
jasonl530 發表於 2022-1-28 08:01

邊度有錯....

買呀!隨時係最後一次紅館show,絕對值得珍藏

平日做嘢咁慢,今次冇諗住出又咁快出到,呢間公司真係好神奇 ...
Crooks 發表於 2022-1-28 14:16

仲要未出碟就已經可以係電視有得睇
VIUTV99台 12/2 9:30PM
陳柏宇Fight For ___ Live in Hong Kong Coliseum

讓子彈飛好好聽
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

希望今次啲剪輯會好過上次 speechless個 concert

要買呀,非常欣賞佢嘅人同歌

終於等到3月尾
希望快啲有消息啦

終於等到3月尾
希望快啲有消息啦
Alanalan 發表於 2022-3-23 18:29

佢好似話delay到四月

睇佢ig live止住渴先
等咗十幾年終於有我們的門牌
Just Take My Hand 走出昏暗的韻味
夢幻就算實現不來 夜幕下鮮花都會開

讓子彈飛好好聽
JasOh103 發表於 2022-2-12 17:46

命案-本能呢part 完美
愛拍乳
【This is MC】澳門見

隻bluray到底幾時出?_?

演唱會blue-ray鐵定在22/4推出
Source: 陳柏宇IG

知道大家好關心《陳柏宇FIGHT FOR ___ Live in Hong Kong Coliseum》演唱會 Blu-ray + 2CDs Boxset嘅製作情況,要同大家講聲唔好意思,因為推出日期要延遲多少少時間。

因為疫情依然嚴峻,生產工場因為有工人染疫需要封廠進行消毒,令印刷進度再次受到延誤,加上德國空運班次不穩,令blu-ray碟未能趕及3月內抵港,所以無奈推出日期要再度延遲,希望各位預購歌迷可以再耐心等待,萬分抱歉。

《陳柏宇FIGHT FOR ___ Live in Hong Kong Coliseum》演唱會 Blu-ray + 2CDs Boxset 鐵定4月22日推出。不便之處,敬請原諒。

知道大家好關心《陳柏宇FIGHT FOR ___ Live in Hong Kong Coliseum》演唱會 Blu-ray + 2CDs Boxset嘅製作情 ...
wing 發表於 2022-3-30 20:58

又delay

好鍾意陳柏宇
一位薯仔

知道大家好關心《陳柏宇FIGHT FOR ___ Live in Hong Kong Coliseum》演唱會 Blu-ray + 2CDs Boxset嘅製作情 ...
wing 發表於 2022-3-30 20:58

鐵定 lol
到時無會俾人Kill死

ckw720
好消息!等左好耐嘅《陳柏宇FIGHT FOR ___ Live in Hong Kong Coliseum》演唱會 Blu-ray + 2CDs Boxset今個星期五4月22日到貨啦!為咗可以親身第一時間睇下實物,我會微服出巡落去旺角實體店行個圈,到時睇下撞唔撞到大家拎碟 到時follow住我IG睇下我去到邊

19:00 旺角信和中心
20:00 始創中心CD Warehouse

ckw720
好消息!等左好耐嘅《陳柏宇FIGHT FOR ___ Live in Hong Kong Coliseum》演唱會 Blu-ray + 2CDs Box ...
wing 發表於 2022-4-19 23:37

From crew:
同大家講聲,星期五陳生落旺角,唔會簽碟避免人群聚集,不便之處敬請見諒

真係好好睇!黑馬王子爆seed! DVD好似真係tune過,音響好好多

盒嘢好重手
誠意好夠
值得等

有埋相集勁正

喺海外收到碟啦!陳伯真係好有誠意
好多嘢睇好多嘢玩,絕對係高質素演唱會高質素演唱會product!

今次唔知會唔會好似 speechless咁賣剩好多