返回列表 發帖
又勾起曼娜姐做萬珠莎華

"我萬珠莎華就最講道理嫁啦"
再將我相信的如煙火般綻放

第八集 -  秋季大旅行

梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

第九集 - 再見聖誕老人

啲小朋友做得幾好,Martin原來都似Charles性格咁有啲懶叻咁兩父子啲戲幾好睇
又估唔到曼娜姐出嚟都正喎,唔 ...
vivixiv 發表於 2022-4-6 15:23

Charles做得好好~
好過強尼好多

第十集 - 我要拿金牌

又勾起曼娜姐做萬珠莎華

kaman921 發表於 2022-4-6 15:54

仇校長好啱曼娜姐演

回復 54# l00540

Gigi同強尼好似唔係幾襯。。但強尼都做得幾寫實,現實中好多老公都係強尼咁

回復 54# l00540

強尼太正經,好似同個女有啲距離咁。潘燦良係勁嘅,有啲位佢個角色「瀨咗嘢」佢表情好自然抵死

回復  l00540

Gigi同強尼好似唔係幾襯。。但強尼都做得幾寫實,現實中好多老公都係強尼咁  ...
Nancy123 發表於 2022-4-6 20:46

Gigi同潘sir更合拍

又勾起曼娜姐做萬珠莎華

kaman921 發表於 2022-4-6 15:54

仇校長閃爍登場 (2集only)

第十一集 - 戰狼還是綿羊?!       

平均收視
大叔的愛 7.07
反起跑線聯盟 5.10
IT狗 4.53
940920 3.90
超感應學園 3.03
塵沙惑 2.31 ...
梨胃言 發表於 2022-4-1 12:13

多謝G持

第十二集 - 不分你我

第十三集 - 最好的選擇

今晚大結局了

樂悠悠幼稚園的命運將會如何呢?

而ViuTV同時段播《反起跑線聯盟》結局篇,平均收視5.4點(觀眾人數逾35萬),比起上一周再升0.3點,亦是今年ViuTV暫時最高收視的一部劇。

恭喜製作團隊

終於睇第1集
好多芝芝 好正
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒