返回列表 發帖
Ginlee仲未有公司肯要
我等我在 發表於 2022-5-16 23:49

新葉倩文簽英皇(其子公司)係最合理
02年嘅葉倩文都係咁啦
如果佢最後真係咁簽走前人舊路唱傷逝
就更加證明kenneth無睇錯

居然有4頁,恭喜李小姐正式CM天后,超越人瑞祖祖等人

samcheng 發表於 2022-5-17 16:33

黃鹽:問過我未

samcheng 發表於 2022-5-17 16:33

呢個post標題係aga
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

可能環球深知GL係big hit絕緣體,所以唔續約
英皇唔似會要唱唔出big hit嘅人,有咩易泳兒2.0
TVB啲高層同環球熟,唔似會要環球啲棄將,加上GL好似唔鐘意唱固定類型嘅歌
GL可以去邊

呢個post標題係aga
sexykaren 發表於 2022-5-17 16:53

標題兩個都有,不過討論重點係Gin Lee離巢,同AGA無乜關係。

回復 154# sexykaren

迪后好明顯係黐人氣

簽名被屏蔽

TVB啲高層同環 ...
btvfans 發表於 2022-5-17 17:05

去Sony或者寰亞

btvfans 發表於 17/5/2022 17:05
有無諗過去隔離台

明明環球R到Gin Lee 17 18 19年超多廣告代言 講到真係冇廣告商用佢咁
係近兩年有左鏡仔先少左
但都有fwd尋保大碼頭

Gin個頭最大
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

明明環球R到Gin Lee 17 18 19年超多廣告代言 講到真係冇廣告商用佢咁
係近兩年有左鏡仔先 ...
John 發表於 2022-5-17 18:36

呢兩年最記得係 一齊黎尋保啦
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

呢兩年最記得係 一齊黎尋保啦
on07111 發表於 17/5/2022 18:38
疫情影響呀

呢兩年最記得係 一齊黎尋寶啦
on07111 發表於 2022-5-17 18:38

渴望齊齊達到
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

渴望齊齊達到
John 發表於 2022-5-17 18:42

敢至係人生!
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

敢至係人生!
on07111 發表於 2022-5-17 18:43

敢好成功
而家都仲成日提

敢好成功
而家都仲成日提
梨胃言 發表於 2022-5-17 18:50

我每次唔開心都會聽
聽幾句已經笑到唔識傷心仲有wow yeah

回復 148# kenneth

gin lee 0 hit歌

佢哋又唔同style

會搞到軒粉瞓着

我每次唔開心都會聽
聽幾句已經笑到唔識傷心仲有wow yeah
on07111 發表於 2022-5-17 18:55

下次可以聽埋Elevator、信之卷同千千個或許

回復  kenneth

gin lee 0 hit歌

佢哋又唔同style

會搞到軒粉瞓着 ...
begin 發表於 2022-5-17 19:50

咁軒唱侘寂 falling你想唔想聽先?

好好聽
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

btvfans 發表於 2022-5-17 17:05

去間少人得嚟又唔係無資金嘅天下一煎應該做歌應該會好有自由度
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

去間少人得嚟又唔係無資金嘅天下一煎應該做歌應該會好有自由度
leroyjaime 發表於 2022-5-17 20:54

堅lee要快啲同美鏗做好姊妹

AGA 啲歌好聽啲

係近兩年有左鏡仔先 ...
John 發表於 2022-5-17 18:36

仲有 L'Oreal Paris

重溫 Gin Lee 2017年訪問講英文好過講廣東話

Title is wrong, should be Gin Lee on rejecting a record deal.

原來呢個post係全個cm娛樂新聞台最多回覆
幸兒好勁

原來呢個post係全個cm娛樂新聞台最多回覆
幸兒好勁
John 發表於 2022-5-19 21:23

5月之星

5月之星
on07111 發表於 2022-5-19 21:29

呢一季/月就最多回覆
以前應該有其他

呢一季/月就最多回覆
以前應該有其他
kenneth 發表於 2022-5-19 21:40

My Beautiful Live楊千嬅世界巡迴演唱會] 閉關修行最怕患感冒
671 replies

新葉倩文簽英皇(其子公司)係最合理
02年嘅葉倩文都係咁啦
如果佢最後真係咁簽走前人舊路唱傷逝
就更 ...
kenneth 發表於 2022-5-17 16:25

明明CM咁多人唔鍾意EK嘅製作,仲叫佢入新公司後整隻傷逝2.0,係咪贈興

明明CM咁多人唔鍾意EK嘅製作,仲叫佢入新公司後整隻傷逝2.0,係咪贈興  ...
Serendipity 發表於 2022-5-19 21:45

真係覺得佢好似葉倩文啲形象風格歌路
唔係個個都做到 嗰種運氣嘅方式 受眾點諗另一回事
再講傷逝算係EK顛峰之作吧

真係覺得佢好似葉倩文啲形象風格歌路
唔係個個都做到 嗰種運氣嘅方式 受眾點諗另一回事
再講傷逝算係 ...
kenneth 發表於 2022-5-19 21:50

傷逝真係好好聽
但903應該繼續ban

Jace 用國語做 MC, Gin 話好開心同"好姊妹" Aga 合作, Aga 講狗語

Best comments:
"My neighbors loved this song so much they invited cops to come over and listen to it"
"aga vocal差gin lee 200個jace chan"
"棄將Gin Lee同真一姐正常發揮,愛迦唱歌同講國語一樣屎"

Jace 用國語做 MC, Gin 話好開心同"好姊妹" Aga 合作, Aga 講狗語

Best comments:
"My neighbors loved t ...
boy4dudes 發表於 2022-5-20 00:48

美男子與香煙 超正

回復 171# HOTMAN

呢個YouTube Channel 真係好留意香港樂壇