返回列表 發帖

[Jun/2022] ARTAVERSE - 「ART STAGE」(週末音樂表演)

ARTAVERSE - 「ART STAGE」(藝術科技講座 x ART BATTLE x 週末音樂表演)

(開幕) 2022 年 6 月 2 日
演出單位:林德信、黃凱妮 (Shimica)

2022 年 6 月 3 日 19:45
演出單位:Dear Jane

2022 年 6 月 5 日 19:45
演出單位:陳柏宇、黃妍

2022 年 6 月 10 日 19:45
演出單位:RubberBand

2022 年 6 月 11 日 19:45
演出單位:MC 張天賦

地點:中環海濱活動空間
票價:HKD$380 (只適用於6月3、5、11、12日)

*每張門票需要額外加 HK$8 平台手續費
*Mastercard 優先購票可享 10%OFF
*MetaMask 用戶優先購票/購買VIP門票可免費獲ARTAVERSE 空投(Airdrop : 透過區塊鏈技術發送)指定紀念NFT乙個   

開售時間
Mastercard 優先訂購售票(10%OFF 早鳥優惠)
2022 年 5 月 16 日下午 17:00 至 2022 年 5 月 28 日下午 11:59
VIP 全日門票*
2022 年 5 月 16 日下午 17:00 至 2022 年 5 月 28 日下午 11:59
公開售票*
2022 年 5 月 31 日上午 11:00
購票網站: https://tix-get-go.kktix.cc/events/artaverse2022

Source: kktix

買咗賦賦果場九折霏
希望唔係唱幾首就收工

黃妍

黃妍
梨胃言 發表於 2022-5-16 20:41
魔音震中環
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

場外聽黃妍
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

發覺個表演避左6月4號晚
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

魔音震中環
kevin2011 發表於 2022-5-16 20:59

桂花開 流星飄 還有你~

買咗賦賦果場九折霏
希望唔係唱幾首就收工
阻住 發表於 2022-5-16 20:21

搶唔到九折,原價要咗兩張都好開心
話唱三首歌希望有地滑live聽

桂花開 流星飄 還有你~
qwerzx 發表於 2022-5-16 21:27

呢首野,佢唱十次十一次都會炒呢度
太陽花 純真柔弱

笑死 原來只唱三首歌
太陽花 純真柔弱

買咗賦賦果場九折霏
希望唔係唱幾首就收工
阻住 發表於 2022-5-16 20:21

公佈咗,只唱三首
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

公佈咗,只唱三首
星勤 發表於 2022-5-17 00:04

你作為一個廣播機構既主持,想問下你點睇今次事件,有咩睇法
太陽花 純真柔弱

咁Jason+一姐妍果場點,每人獨唱一首然係再合唱一首呀

咁Jason+一姐妍果場點,每人獨唱一首然係再合唱一首呀
阻住 發表於 2022-5-17 00:56

1.5首,抵啦,反正睇黃妍果班傻仔比人昆開,450蚊睇WWF網上轉播錄影帶都OK,380$睇到真人已經好好
係陳伯d fans慘d
太陽花 純真柔弱

我尋日見到ig post嘅時候都覺得好奇怪,點解音樂會一公佈就賣飛
正常點都會預告之後開售

原來係等啲人無機會發現唱得半個鐘就已經買左飛

呃水魚咩

黃妍
梨胃言 發表於 2022-5-16 20:41

邊個想聽黃鹽唱半首歌

https://www.instagram.com/p/Cdp25emvCE4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

//如有關字眼引起誤會,ARTAVERSE宣布於2022年5月16日至17日內成功購票人士,可於7日內電郵至KKTIX申請退票 (hksupport@kktix.com), 退款將會聯同手續費全數退回客戶。

11號MC個場,仲有埋嘉豪一齊做

而家好似話有得退飛喎
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

11號MC個場,仲有埋嘉豪一齊做
alison1225 發表於 2022-5-21 09:52

每人唱1.5首?
每人每天都是披著戰士袍打出新版圖。

每人唱1.5首?
rt7077 發表於 2022-5-26 20:45

MC自己會唱三首,嘉豪唔清楚
不過表演時間一共有半個鐘,都夠兩個人各自三首

唔知放邊度好,放埋呢度算啦

MC最近仲有個show:
6月3日下午三點半,婚紗節嘉賓
灣仔會展,門票20蚊