返回列表 發帖
回復  WZA111

陌生同事
samcheng 發表於 2022-5-19 22:06

問到Gin Lee和AGA本身是否份屬好友?發言人只形容兩人本身性格皆偏靜,一直都是同事關係。

Gin Gin: 終於唔駛做戲咁扮到好熟
WZA111 發表於 2022-5-19 22:03

盛傳江海迦(AGA)與Gin Lee在同一公司不和更爭做一姐地位,二人更於同日推出新歌MV,Gin Lee說:「同一日出MV唔代表啲乜,我冇諗呢啲,一姐唔係自己講,係人哋畀嘅稱呼,我只做自己的本份,我哋都有默契,唔會因為呢啲影響感情。」AGA被困澳洲,Gin Lee表示有與她聯絡 ,但不知對方仍未返港。

回復  梨胃言

幾年前?
samcheng 發表於 2022-5-19 22:10

Gin Lee之後豪氣說:「『一姐』唔係自己講(口架),係人哋畀嘅稱號。」表示只會做好本分,並澄清與AGA私下 ...
GaracyTan 發表於 2022-5-19 22:14

歌手AGA(江海迦)與Gin Lee(李幸倪)出席十大中文金曲頒獎禮記者會,二人接受訪問時,被問到若合唱歌得獎後,獎座該如何處理?Gin Lee笑言希望AGA奪得唱作歌手獎,問到言下之意是否想自己拎女歌手獎?她說:「如果有都開心,但唔可以強求。」

李虛火
on07111 發表於 2022-5-19 22:31

星島啲相全部都影到照妖鏡咁
wing 發表於 2022-5-19 22:49

被晒腿AGA搶鏡 透視李幸倪:路線唔同
歌手李幸倪(Gin Lee)以白色透視長裙出席音樂會,並與同公司的歌手AGA(江海迦)合唱新派台歌《獨一無二》,Gin Lee透露首次獻唱新歌,她說:「都幾難唱,錄音時係分開錄,估唔到唱現場係咁難,有幾吓要抖氣。」由於AGA騷長腿示人,即被笑遭搶鏡,Gin Lee說:「大家唔同風格、路線,我本身好鍾意白色。(多布嘛?)都透視㗎。(對方直接啲?)一個直接、一個間接,互補不足。」

有信心有男仔追
早前成功與譚詠麟合唱的Gin Lee被笑成為「合唱后」,她說:「近年變咗嘉賓王,係演唱會常客。(因為唱得好先搵你合唱?)唔敢講,係我易合作。」單身多時的Gin Lee強調不心急拍拖,她說:「唔覺有人追,好多人話介紹男仔畀我識,但唔係好習慣同唔熟嘅人食飯。(咁冇乜機會識男仔?)一定有人追,好有信心。」

路線唔同呢個幾串下
kenneth 發表於 2022-5-19 22:56

Gin不嬲串

問到兩人可曾試過歌曲題材的經驗,Gin Lee笑言兩人喜歡男生的品味都相似,但AGA就指會讓愛。AGA坦言有試過同朋友同時喜歡同一個男生,不過發現對方同時間追自己和朋友時立即斬纜,而Gin Lee就笑言聽完AGA的經驗回想起都試過類似事件,幸好沒有跟男方一齊。

歌手AGA(江海迦)和Gin Lee(李幸倪)現身中環出席Live Show,AGA直言表演場地幾乎是自己剛開始的地方: ...
Garfield 發表於 2022-5-19 23:32

愛李變成恨李

14分30秒 幸兒:今天也很開心和我的好姊妹AGA一齊同台演出
kel_kelvin 發表於 2022-5-20 00:51

迪迪講國語勁好笑

AK留言:「愛迦唱歌同講國語一樣屎」
kel_kelvin 發表於 2022-5-20 00:58

跳舞唔屎

敢不同
道別傳統
從沒有造過先可叫夢

支持gIn GiN有夢要想Happily Ever After ...
on07111 發表於 2022-5-20 08:32

Let It Go