返回列表 發帖

7 YEARS- Kellyjackie (CD+DVD) Sep 18

歌手:Kellyjackie
唱片名稱:
7 YEARS
唱片封面:

推出日期:2012/9/18
唱片類型:CD+DVD

TrackList:
CD
1. 別有用心
2. 七年滋養
3. Secret Angel
4. 夏迎春
5. 祝我今日快樂
6. 情人密語
7. 夏迎春 (國)
8. 下一個約定 (國)

DVD
01. 別有用心 MV
02. 七年滋養 MV
03. Secret Angel MV
04. Secret Angel "The Making of"
附加資料:

也許你對我的名字有點熟悉,
也許你對我的樣子有點模糊,
也許你對我的感覺有點陌生,
也許你對我7年前的作品「他約我去迪士尼」有點印象....
無論怎樣,希望你會由這一首全新的派台歌重新認識我。

Kellyjackie

P.S. 「別有用心」裡短短的幾分鐘,背後埋藏著無數個默默堅持的分秒。七年來走過的音樂路,一點也不容易走,但我會繼續走下去。
希望你能花數分鐘細聽曲中的真意,細嚼歌詞的意味。
感激你的播放。
出處:World Star Music

:(封面好簡單..........

new ac:留言
the old ac:做板主,開電視區post

佢d歌都ok好聽啊。。

封面有少少似YES CARD
可以更好睇…其實別有用心都好聽架
可惜四台支持度…

佢把聲驟耳聽真係好似楊千嬅

隻碟出咗未??

別有用心 同 七年滋養 都好聽

應該唔係今日? 頭先行cdwarehouse都無~
出碟咁重要kj無理由微博講都唔講....
同埋張相應該唔係cover wor...係之前七年滋養既宣傳照咋wor...

哇 呢个造型成个陈法拉咁 ~ 七年之后变咗好多啵!
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

我打去佢公司問,佢答我話應該10-18號其中一日出,確實日期未定,應該有DVD

Kellyjackie陳曉琪:剛收到公司的通知,KJ首張專輯"7 years"將於9月17日隆重推出。☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆

支持
事隔7年,真係好感動

夏迎春 都出咗好耐, e + 先出碟,
btw , 佢唱歌都唔錯呀. : )

http://www.yesasia.com/global/%E ... 0-0-zh_TW/info.html
Kellyjackie :Seven Years
也許你對我的名字有點熟悉,
也許你對我的樣子有點模糊,
也許你對我的感覺有點陌生,
也許你對我7年前的作品「他約我去迪士尼」有點印象….
無論怎樣,希望你會由這一首全新的派台歌重新認識我。

Kellyjackie

P.S. 「別有用心」裡短短的幾分鐘,背後埋藏著無數個默默堅持的分秒。七年來走過的音樂路,一點也不容易走,但我會繼續走下去。
希望你能花數分鐘細聽曲中的真意,細嚼歌詞的意味。
感激你的播放。

希望呢個唔係cover....

CD COVER

《七年滋養》同《Secret Angel》真係好正 !
一定會買 ~
cd cover 都好靚 !

希望呢個唔係cover....
wilson0091 發表於 2012-9-11 17:44

呢個先係 ~~

死圖..

Kellyjackie陳曉琪 重新出發,以全新的形象和曲風帶來個人專輯《7 YEARS》,創作一曲「別有用心」憑歌寄意,唱出多年來心聲︰http://t.cn/zW8w0XN 又為情歌「七年滋養」填詞。附3首MV和「Secret Angel」MV製作特輯DVD。首批贈送HANSKIN SUPER Snail B.B Cream乙支,送完即止!http://t.cn/zWskrPc

Kellyjackie陳曉琪新專輯#7 years# 封套出爐喇,期待9月17日出碟的大日子:)

cd cover影得唔錯....

new ac:留言
the old ac:做板主,開電視區post

首批限量版附送:韓國人氣化妝品牌 HANSKIN SUPER Snail B.B Cream 乙枝 .數量有限.

delay ? 我6點去都未有

回復 25# wilson0091

yes ar

delay ? 我6點去都未有
wilson0091 發表於 2012-9-17 18:59

yes i think!我都係6點去睇~無!

現已上市啦~$88

(又是睇COVER的我)
原來之前是流料COVER
真COVER好好多!
唔知七年後能唔能夠搵到自己的一片天呢

買左啦 ! ^^

把握機會一展身手    唱出自己嘅未來!

立即參加

musicNEXT x Arnold Palmer The NEXT One 網上歌唱大賽

互聯網為年青人帶來表現自己的各種機會,熱愛表演的你也可以透過上載自己的歌舞短片,吸引眾人的目光,什至爭取賞識加入樂壇!

musicNEXT x Arnold Palmer Footwear「The NEXT One網上歌唱大賽」就是你一展身手的舞台,入圍者不但可以得到專業技巧指導和形象改造,更可以贏得歌手試音合約和豐富獎品。
快來把握機會,唱出自己的未來!10月20日截止。

祝我今天快樂同secret angel正!

買左啦 :) 不過未聽-_-

好正隻碟! 仲有online singing contest XD
有冇人有興趣LOL