返回列表 發帖
LWY Weekly Top 20
WK24冠軍歌:早上37.2度 - 泳兒

2022冠軍歌
WK01 - WK13:收聲多謝 / 三個字 / 解答  ...
梨胃言 發表於 2022-6-5 00:15

生生亞軍都無

證明我唔係生粉
之前好似未試過季軍之後有亞軍
季軍之後有冠軍今年暫時得2首 (舊年3首)
Ciao 06>0 ...
梨胃言 發表於 2022-6-5 01:24

呢3首都係你年度十大
即係話信之卷有冠就十大

舊年個榜純粹玩吓
無每個禮拜post

可以分享吓前前成績
開燈.熄燈 07>06>02 (3 Weeks)
開 ...
梨胃言 發表於 2022-6-5 02:02

呢4首歌個走勢都好噴 開錯燈磨咁耐反而開燈熄燈咁早死 街燈低位磨4個禮拜然後噴上第3 IDK無前3慘死

Kelv's 摯愛十大 2022 Week 24

願望之翼 - 雲浩影 第2首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手
01        08        06        願望之翼 - 雲浩影
02        10        04        墜落 - 陳柏宇
03        06        02        PANDA - 張蔓姿
04        02        02        現代戀愛安全手冊 - 衛蘭
05        07        04        doodoodoo - 林家謙
06        ne        01        憑實力單身 - 洪助昇
07        ne        01        推理的愛 - YUTA
08        09        03        摯友 - A-Lin
09        01        07        Innerspace - MIRROR
10        04        02        救 - 洪嘉豪

誰人走了…
自動修正 - 衛詩 05>09>09>07>03
神經刀 - 陳宗澤 05

本年度冠軍歌
第1季:IDK | IDK | IDK | 這種親 | 三個字 | Black Mirror | 時候不早 | 如果可以 | Little Miss Janice | 有我 | 及時行樂 | 留一天與你喘息 | 情緒勒索
第2季:情緒勒索 | 某種老朋友 | 我怨 | 剛好 | 天荒不老 | 風靡 | Elevator | Gotta Go! | 小心地滑 | Innerspace | 願望之翼

Re冠風靡未
GaracyTan 發表於 2022-6-10 18:28

風靡已經自願犧牲走進歷史 閉目沉下去

感謝支持生生@mirror但富貴男友的女友仍然無影
on07111 發表於 2022-6-10 19:29
要打壓蘭蘭 打壓埋前
支持冠軍歌
希望下個禮拜唔會有噪音上榜
梨胃言 發表於 2022-6-10 19:41

噪音係咪講緊嗰隻咩Kong Hoi Ka 暫時傾向ban 江
希望可以上 前 幫幸兒儲吓分
梨胃言 發表於 2022-6-10 19:43

前要有IDK走勢先有1分落袋

Jill拖咗咁多個星期都係上唔到冠軍
ambrose121 發表於 2022-6-10 20:56

喺冠與唔冠之間 最後聽厭咗

由任性榜主變為理性榜主 定本身都無諗住冠但追銀獎所以無冠上榜七周

都係得0.97分{:1_ ...
on07111 發表於 2022-6-10 21:48

連Jill都追分 幸兒銀獎凍過水 快啲派EK啲歌唔該
無聽過前… 完全唔知總共幾多個人唱… 淨係知係幸兒嘅同名歌…

新碟可以叫前
梨胃言 發表於 2022-6-11 02:13

可以叫剪 前前同環球終於一刀兩斷

第五位主唱歌手表示上到四星期已經好滿足
下星期可以出榜啦
bagfgfcde 發表於 2022-6-11 21:37

首歌喺BAG'S A-SIDE最高第二位 多謝嗰位榜主推介呢首歌 喺嗰位榜主加持下有望有好成績