返回列表 發帖

性別保密︱吳雨霏平安誕第3胎 收埋巨肚冇人知

歌手吳雨霏(Kary)久未露面,今日(9日)係佢36歲生日,原來佢秘密懷孕,一直收埋巨肚到今日先宣布BB已經出世!已育有一對寶貝仔女嘅Kary,喺6日再次誕下小生命,佢仲喺社交網晒出抱B照,雖然已用上中英文留言,不過佢都做好保密工夫,完全未有揭露BB性別,加上新生兒改上偏中性嘅英文名「Noa」,睇嚟要留意多啲時間,先知Kary今次生仔定女。佢興奮留言之餘,仲自爆今次佗B係佢最辛苦、最擔心嘅一次:「今胎無論是身體上或精神上,都是最辛苦、最擔心的一胎。儘管經歷那麼多,我們還是非常感恩。現在我會好好休養並享受我們一家五口的時光,希望有一天同大家分享見證。這個寶寶是一個奇迹,也是最好的生日禮物 」

感想:Kary生日快樂

Source

真幸福!
I talk a lot of BS.

霏妹

恭喜美霏 生日快樂 身體健康

身體健康,生日快樂呀
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

恭喜
離不開 留不低

難怪唔復出

仲以為會出新歌短暫復出

出山pls
luv 霏
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

生4個咪 mini cookies?
再將我相信的如煙火般綻放

衰女又中出。。。。。。

kary = miriam + kay

估中了Congrats
封肚出歌未

無得復出熱鬧CM啦

真 樂壇伯母

真係有咗仲生埋
肯定因為咁所以又押後復出

#生快
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

恭喜Kary

Brian好幸福 成日都可以同Kary
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

衰女又中出。。。。。。
賴爽 發表於 2022-6-9 10:48

唯一想 留一天 與你。。。。
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

生4個咪 mini cookies?
kaman921 發表於 2022-6-9 10:46

都好過生件區文詩出黎

都好過生件區文詩出黎
mamakin 發表於 9/6/2022 11:25
睇見都嘈

真係唔使憂
我估錯這個世界得到教訓

區文詩證實了這個消息

愛霏力報到

真係好有錢 lol
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

衰女又中出。。。。。。
賴爽 發表於 2022-6-9 10:48 AM

我都想俾距老公中出
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

唔知生男定生女,但肯定係生.我的命
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

區文詩證實了這個消息
lmml4 發表於 2022-6-9 12:45

希望記者訪問Pantry Au睇下佢知唔知係仔定女
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

恭喜
係咪唔想復出

恭喜霏霏~~ 呢胎都係好保密啊

真係有咗仲生埋
肯定因為咁所以又押後復出
angelcheng0203 發表於 2022-6-9 11:03

會唔會好似Ella咁

愛霏
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

大波網球王子成日中出好羨慕
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

恭喜雨霏!

oh just kary on 你已盛放於天邊散落太陽下
准我 長埋地殼 令這土壤 鋪上
前人踏過足跡

oh just kary on 你已盛放於天邊散落太陽下
an_kp_on_edge 發表於 2022-6-9 22:52

無視道與理  是與霏霏  繼續往天飛  再去遁地

唔怪得個衰妹唔帶七色美尾回歸樂壇

好想同霏霏啲小朋友ssss一齊玩遊h

唔怪得個衰妹唔帶七色美尾回歸樂壇
Frankiekiekie 發表於 2022-6-9 23:45

吳雨霏說:「外面的人經常說他泡妞,其實余文樂是一個很想結婚很想擁有自己家庭的男人,余文樂比較傳統,喜歡別人去買菜做飯照顧他。但是我是事業型的,我喜歡不斷地工作。」

原文網址:https://read01.com/6oMkzy.html

Woww congrats