返回列表 發帖

林欣彤首度開腔否認做「第三者」

林欣彤今年初自爆染疫後,意外被揭與樂隊ONE PROMISE成員Anton同居,更疑似成為「第三者」橫刀奪愛,事隔4個月,林欣彤公開現身首度開腔回應。

林欣彤接受TVB《娛樂新聞台》訪問時稱:「因為都唔係第一次咁樣寫我,我好想避開一啲好負面嘅嘢,而我自己知道事實,我唔係咪得囉。我想專注返我做到嘅嘢,有意義啲嘅嘢,唔緊要啦,當係俾大家……最緊要係出新聞嗰幅相係靚嘅。」她又補充道:「人言可畏係真嘅,人人可能都會受到言語上嘅攻擊,睇吓你將個時間擺邊同將咩說話放喺心,呢個就你自己控制到。」

當時,與Anton拍拖七年的前度女友曾在IG限時動態發文,意有所指戀情有第三者介入,多年感情換來男友無情離棄。

Link

感想:冇錯,呢啲嘢你即使多番澄清,啲人係要咁睇你就會咁睇你,我覺得「清者自清」呢個道理永遠都適用。

Mag應該好好出首口水hit歌,不要只靠戀情博上報啦

華納係唔係得返 Kaho 同 Gigi 無呢類負面新聞
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

PenguinMusic 發表於 9/6/2022 17:19

Jude

Jude
jcbartleby 發表於 2022-6-9 17:21

啜姐低調做人低調做音樂
今年佢好靜

啜姐低調做人低調做音樂
今年佢好靜
GaracyTan 發表於 2022-6-9 17:38

人都唔響香港啦已經… 我都想知佢仲有無約
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

PenguinMusic 發表於 2022-6-9 17:19

Janice Jill有咩

Janice Jill有咩
liwaynejason 發表於 2022-6-9 21:28

Jill點會冇

Jill點會冇
lokzai 發表於 2022-6-9 21:55

上面係指感情方面,不是其他

解釋得無說服力,令唔到我信佢唔係小3