返回列表 發帖

LWY Weekly Top 20
WK26冠軍歌:竊竊詩 – per se

2022冠軍歌
WK01 - WK13:收聲多謝 / 三個字 / 解答 / 難道我還未夠難 / 一表人才 / 在空中的這一秒 / 共同望銀河那時 / 生不逢時 / 好好地過 / 身後身 / 及時行樂 / 有我 / 葉落冰川 /
WK14 - WK26:MM7 / Tomorrow / 報復式浪漫 / 兩種語言 / 世界與你無關 / 風月 / 剛好 / 日月無常 / 醫生我無病 / 風靡 / 早上37.2度 / HW1 / 竊竊詩 /
WK27 - WK39:/

2022亞軍歌
WK01 - WK13:On my way / 12 / 修養動物 / 辛苦你了 / 團圓說 / Call My Name! / 靈魂出竅練習曲 / 月台上碰面 / / 再見止痛藥 / Little Miss Janice / 狠愛狠愛你 / 愛情值日生 /
WK14 - WK26:Now Here, Man! / 留一天與你喘息 / 某種老朋友 / 納斯卡線 / 輕不著地 / Never-never Land / 海底隧道 / Long D / 小心地滑 / 離別的規矩 / Freakin' Nightmare / 願望之翼 / /
WK27 - WK39:/

RKLWAPSongsSingers
010633竊竊詩per se
020928關心妍
031622林欣彤
041319Not too closeKayan9896
051817煽風點火許廷鏗
060316doodoodoo林家謙
070515墜落(Novel Fergus Remix)陳柏宇(feat. Novel Fergus)
080714飛鳥俠布志綸
091112到時見(Acoustic Version)張蔓莎
101512雷公iii / 陳健安
110810這裡岑寧兒
121209賽勒斯的愛張敬軒
131408我地鄭欣宜
141907世界以痛吻我而我歌唱黃妍
151706現代戀愛安全手冊衛蘭
162006So Deep!The Hertz
17NE06洪嘉豪
18NE06憑實力單身洪助昇
19NE05神經刀陳宗澤
20NE04轉著轉著雷同二友
OUT
XX01XXHW1方皓玟
XX02XX願望之翼雲浩影
XX04XX自動修正衛詩
XX10XXPANDA張蔓姿

(截至WEEK 26) (排名不分先後)
歌曲第6至12位 (AP 106-143)
剛好 / 風靡 / 身後身 / 報復式浪漫 / 世界與你無關 / Tomorrow / doodoodoo /

男歌手5強 (AP>150)
陳柏宇 / 馮允謙 / 林家謙 / 柳應廷 / 呂爵安 /

女歌手5強 (AP>110)
陳凱詠 / 泳兒 / 方皓玟 / Gin Lee / 衛蘭 /

組合5強 (AP>95)
C AllStar / COLLAR / per se / RubberBand / The Hertz /

有2位女歌手 AP<=110 睇黎就係嗰兩首十大不入
kel_kelvin 發表於 2022-6-19 00:43

剛好 143
風靡 112
報復式浪漫 112
身後身 110

世界與你無關 110
Tomorrow 106
doodoodoo 106

係咪想暗示花鼠係女歌手

-O-O遲啲冠埋都唔止呢個分啦
kel_kelvin 發表於 2022-6-19 00:48

我估冠完應該暫時第3

LLL TOP20 Music Chart (WEEK 26)

風靡 --- 衛蘭

// 沉默後以我驕傲作風
可將柔弱碎過
就能顛覆更多 //

...
Lllch 發表於 2022-6-19 00:10

風靡
花鼠閉目沉下去

-0- 排名扮不分先後
on07111 發表於 2022-6-19 07:38

女歌手唔係順住排

希望迪迪快啲出歌揮低幸兒
如果唔係到時白果
幸兒就會送返句timing唔同俾好姊妹 ...
GaracyTan 發表於 2022-6-19 01:47

可能幸兒都白果

支持女歌手由尾開始順住排
kel_kelvin 發表於 2022-6-19 16:01

暫時頭2位個名都唔係 三個字

2022冠軍歌

Week1-13: 勁浪漫 超溫馨 - Gareth T // 冬日寂寞考 - 馮允謙 // 致未來的我 - 黃淑蔓 // 三個 ...
michael344 發表於 2022-6-19 07:26

花鼠兩首Top 20

支持女三甲都係兩個字
歌女is coming!
GaracyTan 發表於 2022-6-19 16:30

支持陳蕾

AGA KONG同 Agatha Kong 都係兩個字
on07111 發表於 2022-6-19 17:13

迪迪好似第七

得閒都整理下先

半年結 (排名不分先後)
男歌手五強: 陳柏宇 / 馮允謙 / 柳應廷 / 林家謙 / 張天賦 ...
Lllch 發表於 2022-6-19 16:59

我暫時組金仲係RB

Kelv's 摯愛十大 2022 Week 26

doodoodoo - 林家謙 第2首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌 ...
kel_kelvin 發表於 2022-6-24 23:58

支持四字歌
好少見男歌手嘅歌會02>02

今年 如果可以(WK1-2) 同 及時行樂 (WK6-7) 都係2>2 都係四字歌 支持 ...
kel_kelvin 發表於 2022-6-25 00:07

今年四字歌成績好好
情緒勒索
願望之翼
如果可以
小心地滑
及時行樂
時候不早
辛苦李了