返回列表 發帖
想知街燈MV大型豆腐喺邊度有得影 最近天氣涼咗想行山

支持迪迪素顏
梨胃言 發表於 2022-10-15 12:58

支持直播煎煎幫素顏迪迪化妝
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

好多like  人氣急升  
應該係因為 身穿緊身小背心?
Humeny 發表於 2022-10-15 13:25

小背心JL
幸福多於我預期

梨胃言 發表於 2022-10-15 13:37

照妖鏡
幸福多於我預期

黑歷史
kenneth 發表於 2022-10-16 07:06

願我的黑令我清醒而黑中有光 心很清
柔似水 守護 感性結晶
黑是百種色 混於這世間
越變幻 越感受這熱情 越看清
幸福多於我預期

Spotify (11/9->16/10)
01. 剛好 - 297042 / 320062 / +23020
02. 虛榮 - 141324 / 189724 / +48400
03. 靈 ...
梨胃言 發表於 2022-10-16 00:27

支持換走9,加入10,11
幸福多於我預期

24/7死位不死
係咪同千千一樣3rd plug十大
梨胃言 發表於 2022-10-16 17:16

903 專業推介@2014/12/06RK LW Songs             Singers
01 02  獨家村             謝安琪
02 03  樂觀              容祖兒
03 04  好不容易遇見愛         楊千嬅
04 12  艷羨              吳雨霏

除左小妍(千千) 火火(Joey) 波波(AK) ,會否再有環球代表迪迪自信快歌 拎十大
幸福多於我預期

接受唔到喺呢個post留言 仲要冠埋虛榮嘅榜主仲未投票
快啲投 02. Gin Lee - 虛榮 一票! ...
kel_kelvin 發表於 2022-10-8 22:09

歌曲宣傳人員好勁
幸福多於我預期

beGin 9冠
Live in the Moment 7冠
Bold&Beautiful 5冠
浮世繪 6冠
Dear Secret 5冠
Time&Faith 10冠 {:uu4 ...
Humeny 發表於 2022-10-20 01:30

gin lee + here I come + genetic =time & faith =10冠
幸福多於我預期

家:Dear Secret 5冠 - 小日子 11冠
2週冠+張學友:Time & Faith 10冠 - Me, Re-Do 14冠
? - ...
梨胃言 發表於 2022-10-20 09:07

聽講 幸福門 - 獨家村  暗喻時代歌曲
羅生門 - 街燈 全城大熱合唱
有夢要想 - IDK 忠粉至愛遺珠
山林道 - 虛榮 收山告別金曲
幸福多於我預期

即係2024女金
咁邊首=正視·愛
梨胃言 發表於 2022-10-20 09:52

這種•親
幸福多於我預期

希望快啲派英皇1st plug
梨胃言 發表於 2022-9-12 19:35

gin gin係咪睇完你個post先決心關燈入eeg
幸福多於我預期

點解大家咁唔鍾意聽Time & Faith?Time & Faith唔計啲一雞兩味同少數悶歌我覺得幾好聽 ...
liwaynejason 發表於 2022-10-22 01:14

一石二鳥歌中,DS 個兩首好過TF
幸福多於我預期

點解大家咁唔鍾意聽Time & Faith?Time & Faith唔計啲一雞兩味同少數悶歌我覺得幾好聽 ...
liwaynejason 發表於 2022-10-22 01:14

視覺聽覺都滿足
22年堅姐由頭帶到落尾
幸福多於我預期

幸兒咁多年得獨一無二入過最歌二十強
很堅強最歌十五強都比人踢走 同黃妍最女十五強不入命運一樣 ...
on07111 發表於 2022-9-26 21:42

預計今年都繼續十五強不入
幸福多於我預期

希望幸兒下年年頭派歌趕上尾班車
kel_kelvin 發表於 2022-11-16 19:06

休假中點錄歌
幸福多於我預期

返到黎1 take過錄歌
kel_kelvin 發表於 2022-11-16 19:38

李幸兒演奏廳

準備迎接 和每天講再見2.0
幸福多於我預期

幸兒可以用電話個錄音機錄歌
梨胃言 發表於 2022-11-16 20:37

(隧道One Take Version)
幸福多於我預期

英皇一姐戰已分勝負 Gin又冇一姐做
Humeny 發表於 2022-11-16 19:29

可以改為爭英皇二姐
幸福多於我預期

謙卑的人 只要做亞軍 仍然很興奮
John 發表於 2022-11-17 03:13

誰知吞聲忍氣便會變季軍

ps.整張專輯太好聽了 百聽不厭
聽到個心好溫暖嘅專輯
幸福多於我預期

回復  Humeny

毀約要賠錢喔
samcheng 發表於 2022-11-17 15:46

可能過唔到試用期
幸福多於我預期

Spotify (16/10->24/11)
01. 剛好 - 320062 / 342871 / +22809
02. 虛榮 - 189724 / 236928 / +47204
03.  ...
梨胃言 發表於 2022-11-24 10:21

靈魂之窗>IDK 三個字輸左
幸福多於我預期

Big hit 敢 好受歡迎
bagfgfcde 發表於 2022-11-25 09:59

超脫俗世 創造最熱血的 美態
幸福多於我預期

再唔出第二版呢個po就要完了
WZA111 發表於 2022-12-4 06:45

希望第二版收錄 敢 紅館版
幸福多於我預期

唔知如果另一隻八字歌對決
票數會係點
John 發表於 2022-12-4 06:09

今天終於一人回家  vs 我不是你的觀賞魚 vs 隨風而來隨風而去
私心支持回家
幸福多於我預期

Gin Lee又得第二
John 發表於 2022-12-4 14:28

以為你唔中意四字歌
幸福多於我預期

考慮歌長 大約聽咗109次《日出時讓街燈安睡》112次《靈魂之窗》
可見邪不能勝正  ...
69h 發表於 2022-12-5 00:33

暫時新碟我KK扑播放率!
剛好 227
虛榮 151
靈魂之窗 152
明就明 148
日出時讓街燈安睡 146
快歌慢想 143
IDK 141
第二身 135
日出時讓街燈安睡 (Solo Version) 122

因為成日聽聽下訓著了 所以越後嘅track次數越低
John 發表於 2022-10-9 09:21

應該係cut左好多次靈魂之窗先播得少過街燈

估計每首江好都只聽到一半
幸福多於我預期

From Skymusic website:

Time & Faith HK$250
Dear Secret HK$1,680,000
boy4dudes 發表於 2022-12-15 11:50

DS有百萬view金曲
幸福多於我預期

原來全年虛榮係903播左6次

虛榮index
Week 29: 3
Week 30: 1
Week 31: 0
Week 32: 2
Week 33-51: 0 ...
John 發表於 2022-12-16 15:30

三加三 三減三 等於化
幸福多於我預期

MV要特登由第34秒開始聽好煩 俾我都揀LV播
kel_kelvin 發表於 2022-12-21 01:31

每次都要特登做都幾煩。。。
幸福多於我預期

Spotify (24/11->21/12)
01. 剛好 - 342871 / 356917 / +14046
02. 虛榮 - 236928 / 252882 / +15954
03.  ...
梨胃言 發表於 2022-12-21 01:13

idk仲多過靈魂之窗咩玩法
幸福多於我預期

好多人有獵奇心態
losyes 發表於 2022-12-21 19:56

我知 我知 腦裡空間我有 太多
所以我會張開對耳 我聽 我聽
幸福多於我預期

Youtube (2/8 -> 16/8 -> 21/12)
剛好 MV 80484 -> 83955 -> 99135 (唔知今年過唔過到100K)
剛好  ...
kel_kelvin 發表於 2022-12-21 01:26

前前今年的big hit
幸福多於我預期

點解冇天地一沙鷗…
K2022 發表於 2022-12-24 02:53

可能side track no.1
幸福多於我預期

我投快歌慢想一票
WZA111 發表於 2022-12-24 18:26

我投開燈熄燈開燈版一票
幸福多於我預期

剛好MV暫時99842 一個禮拜多啲都無1k view 唔知黎緊出年啲神曲會有幾多人聽 ...
kel_kelvin 發表於 2022-12-31 15:12

tomorrow得481k者
多gin幾倍only
幸福多於我預期

Youtube (2/8 -> 16/8 -> 21/12)
剛好 MV 80484 -> 83955 -> 99135 (唔知今年過唔過到100K)
剛好  ...
kel_kelvin 發表於 2022-12-21 01:26

幸福多於我預期

谷底馬來西亞天后真係鑊鑊新鮮,今次仲要係合家歡時段跳嚇人舞姿 (好難怪有人向廣管局投訴女藝人外形可怕),仲衰過跳杰他他舞教壞細佬,完全無顧及過為人父母既感受.由有如智障般既抽搐至歌曲整體,相信已好有把握要自我埋葬
幸福多於我預期

江好index:99988
幸福多於我預期

剛好index:99997
一個朝早有9個Gin粉睇咗剛好MV Have a good day!
kel_kelvin 發表於 2023-1-2 14:03

剛剛去睇99998,唔知邊個幸福拎到100000呢
幸福多於我預期

幾時開記招,風光賣身入英皇,年度期待。
babyshark 發表於 2023-1-3 11:15

風光的孤島 亦有祝福
幸福多於我預期

若李為求風光去鞠躬 祝福李成功
mosesming 發表於 2023-1-3 13:04

為嬅麗存在 為遇見蓬萊
我追過李風光 卻登上李險峰
幸福多於我預期

Team上善如酒  
如果呢隻碟有AGA作曲實爆紅
WZA111 發表於 2023-1-6 02:38

支持Team天橋。。。
30頁了
幸福多於我預期

幸兒加大力度好嗎
幸福多於我預期

gin lee單數年唔會令人失望

下首睇來都係吹到日與夜咁但實際係街燈2.0
幸福多於我預期

派完未知2.0
下首應該係逃避李2.0
梨胃言 發表於 2023-1-12 18:44

宜家可能係樂觀2.0
幸福多於我預期

真心講,係好過型人道
幸福多於我預期

我都聽緊有份貢獻
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 01:24

每夜也為理想去睡眠
睡到想工作 想貢獻
幸福多於我預期

8點半收報79K
有唔少海外Gin粉
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 08:34

希望有 敢 走勢
幸福多於我預期

估:金星女孩
losyes 發表於 2023-1-13 00:19

好聽wor,live MV又好睇
幸福多於我預期

9點半收報92K
Humeny 發表於 2023-1-13 09:37

10點半收報134k
幸福多於我預期