返回列表 發帖
點解冇天地一沙鷗…

點解冇天地一沙鷗…
K2022 發表於 2022-12-24 02:53

可能side track no.1
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

回復 1413# on07111

勁爆榜有第二,唔side 只係唔夠hit
Life was a willow and it bent right to your wind.

可能side track no.1
on07111 發表於 2022-12-24 13:17

我投快歌慢想一票

我投快歌慢想一票
WZA111 發表於 2022-12-24 18:26

我投第二票

我投快歌慢想一票
WZA111 發表於 2022-12-24 18:26

我投開燈熄燈開燈版一票
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

我投一票
on07111 發表於 2022-12-24 19:34

Live Performance of the Year

聖誕收到呢隻碟!開心

Happy for Gin!!!

Youtube (2/8 -> 16/8 -> 21/12)
剛好 MV 80484 -> 83955 -> 99135 (唔知今年過唔過到100K)
剛好  ...
kel_kelvin 發表於 2022-12-21 01:26

剛好MV暫時99842 一個禮拜多啲都無1k view 唔知黎緊出年啲神曲會有幾多人聽

剛好MV暫時99842 一個禮拜多啲都無1k view 唔知黎緊出年啲神曲會有幾多人聽 ...
kel_kelvin 發表於 2022-12-31 15:12

到時英皇會幫手買views㗎啦 唔使擔心
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Humeny 發表於 2022-12-31 15:24

不配好似有30K likes

Humeny 發表於 2022-12-31 15:24

自信Gin粉

剛好MV暫時99842 一個禮拜多啲都無1k view 唔知黎緊出年啲神曲會有幾多人聽 ...
kel_kelvin 發表於 2022-12-31 15:12

tomorrow得481k者
多gin幾倍only

回復 1419# WZA111

點解唔自己買 支持感性Gin
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復  WZA111

點解唔自己買 支持感性Gin
babyshark 發表於 2022-12-31 22:26

大喊也好 大叫也好
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

Youtube (2/8 -> 16/8 -> 21/12)
剛好 MV 80484 -> 83955 -> 99135 (唔知今年過唔過到100K)
剛好  ...
kel_kelvin 發表於 2022-12-21 01:26

支持Winka。祝大碟大賣
為了來年安歌 拼命無恙

on07111 發表於 2023-1-1 08:16

可能係MV出事
敢MV有幸兒著小背心吸下睛 輕鬆過百萬views 高下立見 剛好MV太娘所以無人睇

Time & Faith出碟就快半周年
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

見[街燈][IDK][快歌慢想]到[前]都知道呢個獎係馬來西亞天后Ginnee志在必得.爛歌源源不絕咁奉上,好似誓要將以前建立既名聲玩謝為止.

谷底馬來西亞天后真係鑊鑊新鮮,今次仲要係合家歡時段跳嚇人舞姿 (好難怪有人向廣管局投訴女藝人外形可怕),仲衰過跳杰他他舞教壞細佬,完全無顧及過為人父母既感受.由有如智障般既抽搐至歌曲整體,相信已好有把握要自我埋葬

谷底馬來西亞天后真係鑊鑊新鮮,今次仲要係合家歡時段跳嚇人舞姿 (好難怪有人向廣管局投訴女藝人外形可怕) ...
on07111 發表於 2023-1-1 18:57

本身幸兒呢幾年實可以攞好多金草莓

江好index:99988

江好index:99988
on07111 發表於 2023-1-2 08:13

剛好index:99997
一個朝早有9個Gin粉睇咗剛好MV Have a good day!

一個朝早有9個Gin粉睇咗剛好MV Have a good day!
kel_kelvin 發表於 2023-1-2 14:03

支持2023女銀

kel_kelvin 發表於 2023-1-2 14:03

剛剛去睇99998,唔知邊個幸福拎到100000呢

剛剛去睇99998,唔知邊個幸福拎到100000呢
on07111 發表於 2023-1-2 14:30

剛才剛好聽咗兩次剛好 應該剛好100K了

希望 Gin Lee 新碟全男班作曲人 choose from: Alex Cousin Endy GT Him Hins Howie Ian Jay Louis NLF Phil T-Ma TY, 或者 Him 包碟

日日loop將首跳~舞歌~教~慢~~~
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

幾時開記招,風光賣身入英皇,年度期待。

babyshark 發表於 2023-1-3 11:15

風光的孤島 亦有祝福

風光的孤島 亦有祝福
on07111 發表於 2023-1-3 12:08

若李為求風光去鞠躬 祝福李成功
DM多仔多到覆唔哂

mosesming 發表於 2023-1-3 13:04

為嬅麗存在 為遇見蓬萊
我追過李風光 卻登上李險峰

mosesming 發表於 2023-1-3 13:04

支持獨家村

支持獨家村
梨胃言 發表於 2023-1-3 14:43

毒迦村

希望煎煎快啲攞影后,咁煎粉就會無咁mean
在這畢生不滅 無極的狀態

babyshark 發表於 2023-1-3 11:15

幸兒唔會賣身 唔是馬拉X

日日loop將首跳~舞歌~教~慢~~~
FoldCC 發表於 2023-1-2 20:25

冇計 太好聽

毒迦村  

希望煎煎快啲攞影后,咁煎粉就會無咁mean
losyes 發表於 2023-1-3 14:45

Team上善如酒
如果呢隻碟有AGA作曲實爆紅

Team上善如酒  
如果呢隻碟有AGA作曲實爆紅
WZA111 發表於 2023-1-6 02:38

支持Team天橋。。。
30頁了

期待幸倪轉型祖兒的夢路
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

幸兒加大力度好嗎

幸兒加大力度好嗎
on07111 發表於 2023-1-6 11:24

街燈唱得仲唔夠大力咩

期待幸倪轉型祖兒的夢路
風見志郎 發表於 2023-1-6 10:34

夢路畀堅唱實好好聽

期待倖兒唱我是芭比
在這畢生不滅 無極的狀態

2 小時前
金色頭髮嘅Gin !仲唔係女金?!

2 小時前
金色頭髮嘅Gin !仲唔係女金?!
kel_kelvin 發表於 2023-1-11 00:33

FB見到條片個post落咗廣告

梨胃言 發表於 2023-1-11 00:37

咁揼本 一陣過唔到試用期咪蝕晒大本

梨胃言 發表於 2023-1-11 00:37

英皇開始做嘢了
希望gingin唔好咁快加入霉霉組

咁揼本 一陣過唔到試用期咪蝕晒大本
kel_kelvin 發表於 2023-1-11 00:39

祖兒今年開20場演唱會賺返晒