返回列表 發帖
街燈好有美霏留不低的影子
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

【香港唱片商會銷量榜】第28週 // 22-07-15
TW LW NW
01  01  02  傾·聽 / @譚詠麟AlanTam
02  ne  01  T ...
Candy 發表於 2022-7-16 22:30

環球專登令gin lee與譚伯一齊出碟真係好衰架搞到無冠軍添

好索
HOTMAN 發表於 2022-7-17 20:03

嘔心

係專登將實體碟推出日期由8/7延到12/7,搞到賣唔足一星期輸俾譚伯
Serendipity 發表於 2022-7-17 21:46

但譚伯第2周喎,已讓左步都冠軍,忠粉通常第一日買了啦,只怪gin lee忠粉太少

書展都有應援書籤fans好揼本
stephybest 發表於 2022-7-23 09:03

gin lee月曆賤價5元都無人要喎

劉美君阿婆六年前已經係 Team AK, cast 迪迪做女主角 (正印女友), 煎煎做配角 (熱情女上司) 搶迪迪條仔. 不 ...
boy4dudes 發表於 2022-7-22 23:49

孫耀威好差咩? 唔通揀gin lee或劉阿婆錫咩

要問 AGA 本人先知, 佢話被 孫耀威 吻似被「強姦」(有得自己揀可能會揀 Gin Lee?)

孫耀威 個膠樣 ...
boy4dudes 發表於 2022-7-23 14:36

我就見gin lee好冧孫耀威啦,你即係串gin lee鍾意膠者

煎煎專業啫

不過迪迪都醒目同有性格, 係 pre- Me Too 女權主義者, 被強吻完即時報料嗌似被強姦,  ...
boy4dudes 發表於 2022-7-23 18:02

gin lee演發姣角色又真係幾投入下,反正gin lee 無唱片公司要, gin lee不如加入tvb拍下劇拎下經驗仲好啦

係路上見到小巴廣告
司機大佬揸好快 影唔切
b01091018 發表於 2022-9-10 19:13

你去總站慢慢影虛榮小巴

美ai 用pizza論暗示自己俾人打壓
lorbat 發表於 2023-2-10 13:00

美ai變了美p

痴線呢個過期垃圾post仲未刪,會都轉左十世

證明 Gin 好高質
轉咗會大家都會 keep 住聽
jasonng 發表於 2023-4-7 00:18

銷量榜都難得出

過到Tomorrow 先算
huntergon 發表於 2023-8-12 23:38

依家先知有咁無聊gin粉,睇黎呢幾位gin粉長期失業待業先咁得閒做埋咁低能固定數據比較。
要比較一句夠哂: AGA女金>>>>>>>>>Gin Lee女銀

RE: [Jul/12/2022] Time & Faith - Gin Lee (CD)

你係咪用手指計數, 要失業待業先計到啲數據出黎
JasOh103 發表於 2023-8-13 19:35

你係咪有語障?智力低到照字面解讀?

真正意義係指gin粉要去到長期失業待業階段先會如此無聊到做每日數據比較去打發漫長時間,正常人真係唔會做埋連唱片公司都不care 的低能行為。

好心你唔好惡搞完蝦餃媽後又惡搞gin lee啦,顧掂你臭四健康先啦