返回列表 發帖
越戒越愛 越愛越戒
開過關過 開了關了
一家之主 得我一個
難道需要 時來運到

唔知仲有無8字hookline{:1_11 ...
on07111 發表於 2023-7-5 21:24

平凡雖好 平庸變壞

好K  不過都係MuG好聽啲
Humeny 發表於 2023-7-6 13:45

Delusional.

Google "Gin Lee " 頭十個彈出黎嘅keywords (28/06/2023 update)
1. gin lee dum dum的歌詞
2. gin lee j
...
kel_kelvin 發表於 2023-6-29 16:07

Google "Gin Lee " 頭十個彈出黎嘅keywords (08/07/2023 update)
1. gin lee 企好 (新上榜)
2. gin lee j
3. gin lee dum dum的歌詞 (跌兩級)
4. gin lee dum dum (跌一級)
5. gin lee 男朋友 (跌一級)
6. gin lee 新歌 (跌一級)
7. gin lee 暗戀這件小事 (跌一級)
8. gin lee 演唱會 (跌一級)
9. gin lee ig (跌一級)
10. 戰利品英文 (新上榜)

Out
9. gin lee 身高
10. gin lee 張學友

新biG HIt終於踢走咗歌神首舊biG HIt

我無gin lee j但有gin lee結婚 (第5)
梨胃言 發表於 2023-7-8 21:16
估到實會有人咁樣屈
要加個空白格喺gin lee後面先會咁彈 ...
kel_kelvin 發表於 2023-5-22 18:57

"gin lee" (無空白格) 會彈結婚
"gin lee " (有空白格) 就無咗 "gin lee結婚"

要睇多幾日先
梨胃言 發表於 2023-7-9 10:41

有Gin粉已經心急到想拍定手先

on07111 發表於 2023-7-6 22:42

第一階段以為有犧牲品

呢度係幸福門,唔會lock
風見志郎 發表於 2023-7-10 08:42

門常在大開!神碟一週年了

觀看次數:9.9萬次

一年只係得99,808 好歌無人聽。。。

應該可以追到MuG 氣質唱作海鮮過晒氣 出K歌都咁flop
Humeny 發表於 2023-7-16 12:17

poor Aga 難怪心灰到嫁咗俾富貴男友準備收山 樂壇喜訊

100,003了有 敢 的十分一
on07111 發表於 2023-7-18 19:01

終於有CM BIG HIT敢嘅十分之一 七月二字派台大作好勁

今日急跌
梨胃言 發表於 2023-7-18 22:55

(+12,000) 剛好12k 無啦啦有人del post搞到無咗個置頂 係咪迪粉所為

Yt就快追到 敢

Check左google 係愛前更愛迪的會員
on07111 發表於 2023-7-19 23:14

原來已經913k

如果無查錯應該係一位冠咗迪迪嘅倪Gin粉真迪粉

企好 VS MIZU Spotify

26/07 | 275,315 (+12,925) | 633,335 (+2,938)
27/07 | 288,850 (+13,535) | 636,0 ...
梨胃言 發表於 2023-7-26 08:43

好勁 過咗四十萬 big hit!!

商業化先好 而家又多商演又有廣告 反而前好姊妹無乜
Humeny 發表於 2023-8-8 21:19

正職都唔係歌手,只係廣告從業員!