返回列表 發帖
同歌神唱歌係榮幸 所以街燈一定派
陳蕾冚家死

快歌慢想best!!!!!!!!
陳蕾冚家死

第二身 係咪搶咗DJ King啲歌
陳蕾冚家死

維持原判IDK好正
JasOh103 發表於 2022-7-8 00:32

依然覺得IDK好聽
陳蕾冚家死

虛榮入靈魂之窗個flow真係好正
JasOh103 發表於 2022-7-8 08:55

快歌慢想入IDK個flow真係好正
陳蕾冚家死

同意呀
Gin Gin排序一流
JasOh103 發表於 2022-7-8 08:57

煎兒唱快歌巧正 已經想像緊佢喺紅館跳唱快歌慢想 Diva味濃
陳蕾冚家死

環球/登勤應該真心覺得街燈會大hit。。。
John 發表於 2022-7-8 09:01

而家咪好hit囉!
陳蕾冚家死

快歌慢想有浸 cult 味
但係我喜歡
WZA111 發表於 2022-7-8 10:30

明明係Diva味!that’s not cult!
陳蕾冚家死

郭偉亮果浸除,係咪吳雨霏環球棄曲
風見志郎 發表於 2022-7-8 11:53

Gin可整隻逆轉/就有就有3.0好彩冇
陳蕾冚家死

咁煎係咪唔好入英皇好啲
Garfield 發表於 2022-7-8 12:25

但英皇演唱會係質素保證
陳蕾冚家死

每loop一次隻碟就要聽2次街燈 同開燈熄燈一樣
kel_kelvin 發表於 2022-7-8 16:45

其實gin用心考慮大家loop碟次序
Track 5 track 9都係街燈
可以冇咁洗腦
陳蕾冚家死

什麼鬼 環球整個收山lyrics video….
陳蕾冚家死

想聽 gin gin 唱古裝劇主題曲
WZA111 發表於 2022-7-8 23:30

同GIGI爭飯食?
陳蕾冚家死

歌神都被嫌棄明明人地好enjoy同偶像一齊唱歌
陳蕾冚家死

想當年畀咗十大第七位...
今年快歌慢想都幾啱呢個位置
WZA111 發表於 2022-7-9 12:35

2020年太后榜 Gin大勝!
一人獨得11獎!傲視群雄!
至尊歌 - 美男子與香煙
第二位 - 幸福門
女歌手金獎 - Gin Lee
至尊唱片金獎 - Dear Secret
樂壇大事獎 - Gin Lee多次舉行Music Suite線上音樂會
最佳音樂錄像 - 失格遊人MV系列
最佳唱片設計 - Dear Secret
最佳作曲 - 幸福門 Vincent Chow / 澤日生
最佳填詞 - 美男子與香煙 何方
最佳編曲 - 美男子與香煙 Gary Tong
十大風雲歌手 - Gin Lee
陳蕾冚家死

3首最愛當然揀
街燈feat / 街燈solo / IDK
陳蕾冚家死

今次班fans好努力搞應援
fifty1205 發表於 2022-7-12 20:50

環球唔宣傳 靠fans
陳蕾冚家死

買唔到,係咪斷咗市啦
HOTMAN 發表於 2022-7-12 19:07

係 聽講炒到3000蚊一隻
陳蕾冚家死

一個人牽掛時牽掛
John 發表於 2022-7-13 11:03

一個亦哄動!!!!
陳蕾冚家死

呢隻碟比Dear Secret多啲歌啱大型演唱會唱
Garfield 發表於 2022-7-16 11:39

Dear Secret 係神碟!!!留喺encore 唱晒佢!
陳蕾冚家死

2022 香港唱片商會銷量榜第29週 22 July 2022

TW LW NW

01  02  02  Time & Faith / 李幸倪
02  01  03 ...
Willjohnson 發表於 2022-7-22 14:23

終於!!登頂!!煎兒!
陳蕾冚家死

書展都有應援書籤fans好揼本
陳蕾冚家死

全球華人至尊金曲獎:日出時讓街燈安睡!!!
陳蕾冚家死

衷心多謝你獲得壓軸大獎項,完滿收到成績表!今後要繼續努力,再奇蹟!!

IG見到煎粉中文很差⋯
人地拎獎應該講「恭喜」而唔係「多謝」⋯
再「創」奇蹟唔係「搶」呀⋯話Gin搶獎咩
陳蕾冚家死

好似有人話呢個係email投。。。可能好多IDK's fans投gin gin
on07111 發表於 2022-7-28 13:03

學友哥最多fans!!!演唱會幾十場爆滿仲唔係佢!!!
陳蕾冚家死

請問各大Gin粉到達簽唱會未
陳蕾冚家死

富貴男友住二千萬豪宅,大把錢可以比Gin開公司
Humeny 發表於 2022-9-13 11:52

呢位會員住幾多千萬豪宅,應該都大把錢課金
陳蕾冚家死

Gin Lee 真係好多後生 fans
WZA111 發表於 2022-9-13 17:56

本宮肚裡孩兒都係煎粉!
聽開IDK作為胎教音樂,每次肚裡孩兒聽親都跳得好勁!
陳蕾冚家死