返回列表 發帖

炎明熹來港公開活動 過千粉絲迫爆A.P.M.

17歲炎明熹參加內地節目《聲生不息》後紅遍全國,成為知名的新生代歌手。她於近日回到香港,並於今日(17/07)出席商場活動,除了有一大班歌迷會粉絲到場支持她之外,還吸引到大量粉絲以及街坊駐足睇騷,粗略估計有過千人,企滿迫爆了三層,十分之熱鬧!今日炎明熹為答謝粉絲亦現場唱了三首歌,簡直是聽出耳油!之後到粉絲互動環節,教兩位粉絲唱歌,炎明熹更即席在無音樂陪襯底下,清唱了幾句《蜚蜚》,大騷唱功!

Kenneth評: 好紅咁喎呢個木頭人!

d人原意唔係黎睇佢,只係見popcorn太多人睇唔到軒公同陪襯女先轉過黎
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

d人原意唔係黎睇佢,只係見popcorn太多人睇唔到軒公同陪襯女先轉過黎
kevin2011 發表於 2022-7-17 20:45

個畫面幾震撼

Wfc?
再將我相信的如煙火般綻放

咁多人想玩魷魚遊戲
FIGHT for 陳柏宇

咁多人想玩魷魚遊戲
~蛋撻~ 發表於 2022-7-17 20:57

啲人又唔係假吖
睇到有少少懷疑人生

咁又唔係,炎明熹啲粉絲為咗對抗ViuTV,所以會有好高動員力,出嚟曬冷,上年叱咤我最喜愛女歌手投票入到十強已經係好好的證據。

啲人又唔係假吖
睇到有少少懷疑人生
kenneth 發表於 2022-7-17 20:59

全港700萬人,呢度啲人係真,都只係好少數啫
太陽花 純真柔弱

炎明熹來港?
whats her origin?

咁又唔係,炎明熹啲粉絲為咗對抗ViuTV,所以會有好高動員力,出嚟曬冷,上年叱咤我最喜愛女歌手投票入到十 ...
ambrose121 發表於 2022-7-17 21:03

你咁講都啱數  多啲競爭係好嘅
但要支持都支持愛爆嘅其他人吖
前幾日鍾柔美同林君蓮加埋陳伯去新港城得好少人

炎明熹來港?
whats her origin?
mychart- 發表於 2022-7-17 21:05

好似原本係汕頭人

你呢個原因係噴言,唔通d人唔睇tvb會轉睇viutv咩?
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

前幾日詹天文同林君蓮去新港城得好少人 ...
kenneth 發表於 2022-7-17 21:06

果日weekday,唔同講法啦
太陽花 純真柔弱

果日weekday,唔同講法啦
kevin2011 發表於 2022-7-17 22:13

都係 發覺自己打錯人名改返

你呢個原因係噴言,唔通d人唔睇tvb會轉睇viutv咩?
sexykaren 發表於 2022-7-17 22:09

你呢啲錯誤類比,香港頻寬唔會有太多人睇一個台就會卡到令人想轉台的問題,所以唔成立
太陽花 純真柔弱

都係 發覺自己打錯人名改返
kenneth 發表於 2022-7-17 22:15

我想果日係你打錯果個人名
太陽花 純真柔弱

我想果日係你打錯果個人名
kevin2011 發表於 2022-7-17 22:15

Yumi把聲真係唔太得
但903好似好中意咁

Yumi把聲真係唔太得
但903好似好中意咁
kenneth 發表於 2022-7-17 22:17

除左呢樣,佢好似完全carry唔到個台 (有睇到佢個live)
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

你呢啲錯誤類比,香港頻寬唔會有太多人睇一個台就會卡到令人想轉台的問題,所以唔成立 ...
kevin2011 發表於 2022-7-17 22:15

popcorn太多人應走去東港城啦,點會走去觀塘睇木頭人?
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

popcorn太多人應走去東港城啦,點會走去觀塘睇木頭人?
sexykaren 發表於 2022-7-17 22:30

東港城有邊個睇 順住鐵路沿線最近就係觀塘apm 好合理啫
太陽花 純真柔弱

其實冇所謂啦,甘佢又真係星夢台最紅果個泥GE,冇需要搵藉口挖苦佢。
同VIUTV FANS 類別都吾同,冇咩值得比較。

利申: 對佢同另一台歌手都0興趣

好多肥婆師奶粉, 好勁

除左呢樣,佢好似完全carry唔到個台 (有睇到佢個live)
Nicholas 發表於 2022-7-17 22:19

Yumi跳唱live ok la  唱慢歌真係麻麻 有排練

CCTVB做咩請咁多大陸黑工嚟搞?

我哋香港人只知道mirror

各有各支持者,沒有誰比誰高尚
Follow my IG: @delightcantopop

幾好呀, 又成熟左

估唔到有咁多人會去睇

估唔到有咁多人會去睇
柱大爺 發表於 2022-7-18 14:59

昨天真係好多人睇, 唔係路人行過聽到有人表演先停低睇下係邊個, 係一早已經企滿其他樓層等睇表演.

虛火
我估錯這個世界得到教訓

而家先知原來木頭人咁多粉 大台仲唔快啲開個唱

前幾日鍾柔美同林君蓮加埋陳伯去新港城 ...
kenneth 發表於 2022-7-17 21:06

鍾柔美同collar撞型, 唱跳吸引力不足, 吸金能力低過木頭人chantel 不少

起碼真係有實力…
Life was a willow and it bent right to your wind.