返回列表 發帖

香港電影金像獎|陳慧琳盼明年開個唱

古天樂、謝賢、周秀娜、張家輝、吳君如、鄭中基夫婦、馮德倫、林家棟、李麗珍及久未露面的陳慧琳等,今日在金像獎頒獎禮行紅地氈,其中周秀娜、廖子妤及王丹妮皆性感示人。憑電影《瑪達.蓮娜》角逐最佳女主角的周秀娜最性感,透視裝由上圍至臀部,挑戰性感極限,王丹妮笑言是局部型格性感。周秀娜表示行路時是一步一驚心,怕踩到自己裙尾,笑言從未見過自己如此淑女,她稱為了今次盛事做了三、四天運動,問她有否打底?她笑說你估吓。

穿露背裝的陳慧琳(Kelly)今晚擔任頒獎禮嘉賓,她表示因疫情關係,閉關不敢出席活動,因兒子已打齊疫苗,所以可以出席公開活動。她透露今年會推出新歌,希望明年能舉行演唱會,問她想拍戲嗎?她表示都想,但太辛苦了。問她湊仔還是拍戲辛苦?她笑言已忘記湊仔的辛苦過程,不過今年兩子的成績突飛猛進,就像變了家庭教師。

LINK

感想:Kelly媽好靚啊…等你新歌&演唱會(細細個就聽你嗰啦)
娜….嘩….
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

條裙長到
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

原來我已經有福氣...
再將我相信的如煙火般綻放

等到頸都長
離不開 留不低

蝦餃媽仲係咁靚娜姐條裙好搏喎

條裙長到
John 發表於 2022-7-17 21:20

隻色好似月餅盒

蝦餃媽你月餅廣告已經輸俾視帝了,而祖祖仲做緊百記廣告
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

天后welcome back
陳蕾冚家死

//穿露背裝的陳慧琳(Kelly)今晚擔任頒獎禮嘉賓,她表示因疫情關係,閉關不敢出席活動,因兒子已打齊疫苗,所以可以出席公開活動。//

其實佢被人洗腦洗得好嚴重下

隻色好似月餅盒
kenny1102 發表於 2022-7-17 21:56

笑鳥 唔講都唔覺
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

希望Kelly都會搵唔同音樂人合作下

masterdragon 發表於 2022-7-17 22:57

WE5
離不開 留不低

masterdragon 發表於 2022-7-17 22:57

SIRI
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

其實佢搵夠, 自得其樂, 知足常樂

其實佢搵夠, 自得其樂, 知足常樂
hissorhk 發表於 2022-7-17 23:27

佢天生就夠,唔洗搵夠
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

希望唔洗搶
FLOP 到咁 唔好要我搶飛
多謝 THX

Kelly:一個人牽掛時掛~
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

Kelly真係好靚好高貴
keep得勁好 YAS DIVA!
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

Kelly keep 得好好
我唔介意你繼續唱大日子花花宇宙失憶周末
你肯唱就得了
【This is MC】澳門見

T-ma, JNYBEATZ

希望唔洗搶
FLOP 到咁 唔好要我搶飛
多謝 THX
釘釘 發表於 2022-7-17 23:42

係啊 搶飛的感覺….
新一輩應該唔會啱掛…都係集體回憶

Kelly keep 得好好
我唔介意你繼續唱大日子花花宇宙失憶周末
你肯唱就得了
lemontea1069 發表於 2022-7-18 04:31

星夢情真 誰願放手 風花雪呢啲呢

點解可以幾十年嚟都咁娘

星夢情真 誰願放手 風花雪呢啲呢
林仔 發表於 2022-7-18 09:38

佢肯唱既
唔爭在一切很美同埋有福氣

蝦餃媽都復出,幾時到美霏復出

蝦餃媽都復出,幾時到美霏復出
cheng.tf 發表於 2022-7-18 12:51

好想啊 等到變薛小姐

Kelly:一個人牽掛時牽掛~~~
John 發表於 2022-7-18 00:08

愛下去 不怕死 放任其實亦也因 自卑~~
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

佢肯唱既
lemontea1069 發表於 2022-7-18 12:46

經典歌唔可以唔唱啦… 要嗌到encore唱啊…

好心佢唔好返出來啦, 一把年紀

回復 26# cheng.tf

佢又啱啱生咗個 我估冇咁快

蝦餃媽真係好有氣質

蝦餃媽真係好有氣質
LLLC 發表於 2022-7-18 19:18

同意 咁多年都咁靚… 氣質係裝唔到的

頒獎禮收視 10.4
紅地毯收視 2.6
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

佢肯唱既
lemontea1069 發表於 2022-7-18 12:46

加埋對你太在乎同最愛演唱會
蝦餃老母
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

有無人想佢唱大長針?
再將我相信的如煙火般綻放

有無人想佢唱大長針?
kaman921 發表於 2022-7-18 21:59

看風箏飛多遠未斷線

大日子、花花宇宙、失憶周末

誰願放手、風花雪、最愛演唱會、對你太在乎、最佳位置

已經8首必備

但我唔介意再聽

看風箏飛多遠未斷線
on07111 發表於 2022-7-18 22:01

原來Hope係致敬Kelly

大日子、花花宇宙、失憶周末

誰願放手、風花雪、最愛演唱會、對你太在乎、最佳位置

已經8首必備 ...
cbacbacba1 發表於 2022-7-18 22:09

唱幾多次都會聽

仲有伶仃、有福音、嫁妝、一切很美只因有你、紀念日、她比我醜…

以前啲歌手真係首首經典…派台又好side track又好

不如唱埋你有事瞞住我

不如唱埋你有事瞞住我
ckyung 發表於 2022-7-18 23:32

蝦餃老母會表示乜佢有首咁嘅歌架咩

唱之前句tag一定係: 呢個一定係我最愛既演唱會   

Kelly  ...
nicknicknick 發表於 2022-7-18 21:38

你哋搵到紅館嘅最佳位置未呀?

你哋搵到紅館嘅最佳位置未呀?
ricnature 發表於 2022-7-18 23:41

有幸兒風格...

一加一等於咩呀?一加一等於雙雙
唱完和每天講再見之後,我都要同大家講再見

大家係咪唔記得咗薰衣草

浸浴前

大家係咪唔記得咗薰衣草

浸浴前
lemontea1069 發表於 2022-7-19 00:40

從回憶上路 從淚水變滴露

即刻揾返Kelly playlist聽 全是回憶…

唱幾多次都會聽

仲有伶仃、有福音、嫁妝、一切很美只因有你、紀念日、她比我醜…

以前啲歌手 ...
MCmatt 發表於 2022-7-18 23:11

即係將03年 Red 的新曲+精選唱一次

即係將03年 Red 的新曲+精選唱一次
on07111 發表於 2022-7-19 07:40

因為首首都精選

應該唔會搵mark lui啦掛
陳蕾冚家死

上一隻碟已經好大突破得2PLUG 都唔係MARKLUI

是但啦 佢唱快D快樂呢D19歌我都聽架