返回列表 發帖

湯令山確診前曾與Tyson Yoshi有緊密性接觸

歌手Gareth.T(湯令山)今日(8日)於IG宣佈確診新冠肺炎,於IG Stories上載自己檢測呈陽性結果的照片,並寫上:「對唔住大家,呢幾日啲event出席唔到,已經家居隔離+康復緊」。不過Gareth.T於兩日前(6日)晚才擔任完Tyson Yoshi的九展演唱會《MY NEW WORLD ORDER》的頭場嘉賓,更在台上表演掌上壓,身體狀態似乎極佳,據知二人在台上除合唱外零交流,昨晚(7日)第二場演唱會亦順利完成,Tyson Yoshi未見異樣。

昨日(5日)Gareth.T擔任頭場嘉賓,與Tyson Yoshi在台上合唱《December》,不過唱完後Tyson Yoshi立即飛奔入後台,Gareth.T忍不住問:「我哋唔講嘢?我仲以為會講幾句!」之後自己獨唱《勁浪漫超溫馨》。截稿前Tyson Yoshi未回應檢測結果。

Link

延伸閱讀:
TYSON YOSHI聲控姜濤 連射兩發到湯令山身上
在這畢生不滅 無極的狀態

L會員的標題黨終於回來

但聽日日出前先係8號
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

都係俾滿分個標題啦
有興趣知道果位女fans係咪真空走
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

我諗唔到邊個時區會出到8月8日

LushKillYourMus 發表於 2022-8-7 19:07

應該 Tomorrow 3am 前 出但 tonight 出了
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

都係俾滿分個標題啦
有興趣知道果位女fans係咪真空走
Nicholas 發表於 2022-8-7 18:52

可能帶多個bra入場
魂冇影啲歌真係好難聽

LushKillYourMus 發表於 2022-8-7 19:07

未來人

8月8.. 好邪啊

歌手Gareth.T(湯令山)今日(8日)於IG宣佈確診新冠肺炎,於IG Stories上載自己檢測呈陽性結果的照片,並寫上:「對唔住大家,呢幾日啲event出席唔到,已經家居隔離+康復緊」。不過Gareth.T於兩日前(6日)晚才擔任完Tyson Yoshi的九展演唱會《MY NEW WORLD ORDER》的頭場嘉賓,更在台上表演掌上壓,身體狀態似乎極佳,據知二人在台上除合唱外零交流,昨晚(7日)第二場演唱會亦順利完成,Tyson Yoshi未見異樣。

昨日(5日)Gareth.T擔任頭場嘉賓,與Tyson Yoshi在台上合唱《December》,不過唱完後Tyson Yoshi立即飛奔入後台,Gareth.T忍不住問:「我哋唔講嘢?我仲以為會講幾句!」之後自己獨唱《勁浪漫超溫馨》。截稿前Tyson Yoshi未回應檢測結果。
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

標題黨

緊密性接觸
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

標題依舊100分。希望Gareth T早日康復。

標題冇得輸

好juicy,Tyson Yoshi個body真係好多仔想食
Life was a willow and it bent right to your wind.

好juicy,Tyson Yoshi個body真係好多仔想食
babyshark 發表於 2022-8-7 22:32

似係飲咗好多protein shake練到好大份
未練到真係fit個種

babyshark 發表於 2022-8-7 22:32

貪佢矮咩

標題依然滿分

有新聞了…. 佢個show帖先話無人提… 係估唔到要呢種新聞姐..
WK14 1)中二寄生魂 2)七點半鐘的陽光 3)今晚抹掉你
WK15 1)在最好的時間做最好的你 2)Chosen Family 3)黑玻璃

標題依然滿分

有新聞了…. 佢個show帖先話無人提… 係估唔到要呢種新聞姐.. ...
MCmatt 發表於 2022-8-8 06:18

唔識欣賞佢啲歌唯有留意佢啲新聞
雖然我對佢成個人都0興趣

唔識欣賞佢啲歌唯有留意佢啲新聞
雖然我對佢成個人都0興趣 ...
GaracyTan 發表於 2022-8-8 07:51

其實佢啲肉都只係大舊但唔靚
WK14 1)中二寄生魂 2)七點半鐘的陽光 3)今晚抹掉你
WK15 1)在最好的時間做最好的你 2)Chosen Family 3)黑玻璃

兩個肌肉撞肌肉
Follow my IG: @delightcantopop

其實佢啲肉都只係大舊但唔靚
MCmatt 發表於 2022-8-8 07:54

應該好好攬㗎喎

標題依然滿分

有新聞了…. 佢個show帖先話無人提… 係估唔到要呢種新聞姐.. ...
MCmatt 發表於 2022-8-8 06:18

佢 D 忠粉似係有錢 D 果班, 不落俗套, 唔會上咩網絡宣傳 / 有咩新聞但現實就場場爆滿, 呢 D 默默發大財, 總好過你做好多 PR

babyshark 發表於 7/8/2022 22:32

啲女掟個bra俾佢戴

佢 D 忠粉似係有錢 D 果班, 不落俗套, 唔會上咩網絡宣傳 / 有咩新聞但現實就場場爆滿, 呢 D 默默發大財,  ...
hissorhk 發表於 2022-8-8 11:19

你指劉老闆?
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

佢 D 忠粉似係有錢 D 果班, 不落俗套, 唔會上咩網絡宣傳 / 有咩新聞但現實就場場爆滿, 呢 D 默默發大財,  ...
hissorhk 發表於 2022-8-8 11:19

真係唔知佢BTL做左啲咩可以有個實的的嘅fanbase
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

真係唔知佢BTL做左啲咩可以有個實的的嘅fanbase
Nicholas 發表於 2022-8-8 12:38

講緊仲未真係去風火雷電 (2021) 叫稍為紅之前已經入到 903 男歌手 12 強,
證明佢本身 FAN BASE 驚人, 果連 ATL TBB VIU 未上, 街邊冇廣告0

#叱咤樂壇我最喜愛的男歌手 12強最新走勢 (排名依筆劃序,截至今日下午6:00):
林家謙
姜濤
柳應廷
許廷鏗
陳卓賢
陳奕迅
陳柏宇
陳健安
麥浚龍
鄭中基

(張國榮)
IN : Tyson Yoshi
OUT: 胡鴻鈞

講緊仲未真係去風火雷電 (2021) 叫稍為紅之前已經入到 903 男歌手 12 強,
證明佢本身 FAN BASE 驚人, 果 ...
hissorhk 發表於 2022-8-8 13:04

真係好癲真心 2020年成年疫情係全港死曬 佢人仲要喺台灣都打低唔知幾多個喺香港仲好活躍嘅男歌手
仲要係男歌手

咁大個BRA係手上
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

咁大個BRA係手上
Kenny 發表於 2022-8-8 16:55

唔係啦 睇落好細

回復 26# hissorhk

有波有fans
Life was a willow and it bent right to your wind.

標題好正,支持標題黨

Ty is tt but can 3P

回復 28# Kenny

真心懷疑係安排好曬搵人dum上台比佢

回復  Kenny

真心懷疑係安排好曬搵人dum上台比佢
yannisaoieong 發表於 2022-8-11 01:11

軒公口頭禪之一
一定係,除非唔係
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌