返回列表 發帖

李幸倪約滿環球 感觸流淚 下月放大假3個月 返馬國探親

李幸倪今天出席她約滿環球唱片前,最後一個宣傳活動,吸引大批粉絲撐場,場面熱鬧。

李幸倪(Gin Lee)今天(12日)以性感連身裙打扮,現身將軍澳新唱片簽唱會,吸引過百粉絲和市民圍觀,場面熱鬧。Gin被歌迷感動到眼濕濕,她表示因疫情關係,已很久未能跟粉絲聚會,今次亦是她約滿環球唱片前,最後出席的宣傳活動,能夠再走近眾群感受歡迎聲,非常開心和珍惜,讓她留下美好回憶。

受訪時,Gin表示與環球唱片結束合作關係,猶如一個章節完結,很不捨一班同事,她說:「我近來好感性,日前坐車時,想到好多事轉變了,很不捨得,突然喊了出來。我打算待完成《聲夢傳奇2》錄影,會慰勞宴請幾十位公司同事食飯。」與環球唱片有沒有傾合作轉機?她說:「再算啦!」Gin正期待10月展開悠長假期,最近已開始執行李,飛返馬來西亞探訪親友。

追問她帶男友見家長辦婚事?她笑說:「主要是我放假,一個飛返去,(跟男友感情生變?)不是,一切都好好。入行10幾年都未放過大假,而且疫情爆發近3年都沒有回家,我想趁這個機會休息,回去見家人、再到新加坡探朋友、周圍遊車河吃東西、創作歌曲,做些近幾年沒有做的事,可能都會放2、3個月。」

至於年尾舉行的各大樂壇頒獎典禮,Gin稱沒有安排,但她會透過社交網跟粉絲保持接觸:「放假未必會經常看電話,不過我會到社交平台會分享美食和經歷,讓粉絲們知道我安全的。」談到未來的發展,Gin透露接獲幾間公司傾合作,也會研究自組工作室的可行性。

Kenneth評:等幾耐都會等你㗎堅le

過英王ko 泳兒
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

入行10幾年都未放過大假,而且疫情爆發近3年都沒有回家,我想趁這個機會休息,回去見家人、再到新加坡探朋友、周圍遊車河吃東西、創作歌曲
kenneth 發表於 2022-9-13 14:13

I dig my fingers in expecting more than just the skin~

其實佢只有過英皇先真係可以打破被903狂ban嘅局面,只係美吓就會返返去以前美祖係到哥陣咁姐
Sorry!!! 大家唔好爭,林家謙係我男朋友

與環球唱片有沒有傾合作轉機?她說:「算啦!

與環球唱片有沒有傾合作轉機?她說:「算啦!」
KITSTON 發表於 2022-9-13 17:32

堅le真係好堅

回復 2# cathay1996

泳兒:gin gin搞咩仲娘過我!

馬國明放假一天
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

https://www.acd.com.au/entertain ... sigandongyanshishi/

研究自組工作室
至於年尾舉行的樂壇頒獎禮,Gin Lee 稱沒有安排,但會透過社交平台跟粉絲保持接觸,「放假未必會經常睇電話,不過我會到社交平台分享美食和經歷,讓粉絲知道我安全的」。談到未來發展,她透露接獲幾間公司傾合作,也會研究自組工作室,她說:「希望找到理念一致、在音樂上有商量的團隊合作。」

一語道破 大家明白點解 堅Lee 唔想再同環球合作啦

Ginlee係香港樂壇時代已經結束啦,快D結婚生仔好過啦!

過英王ko 泳兒
cathay1996 發表於 2022-9-13 15:58

gin去到要睇容祖兒面色
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

會唔會考慮易名 say 李杏倪, 李倖倪 etc 或者用番原名Jeanie Lee
find some 風水師
重奪女三甲

想寫歌俾幸兒
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

與環球唱片有沒有傾合作轉機?她說:「算啦!」
KITSTON 發表於 2022-9-13 17:32

恕我對你不起 領教你心機
仍然圍繞你等於不爭氣
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

仍然圍繞你等於不爭氣
on07111 發表於 2022-9-13 19:20

睇怕未來幾個月堅le每篇blog都可以上一次新聞

睇怕未來幾個月堅le每篇blog都可以上一次新聞
kenneth 發表於 2022-9-13 19:27

https://jeanielee.pixnet.net/blog
密切期待JL blog
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

仍然圍繞你等於不爭氣
on07111 發表於 2022-9-13 19:20

前途現在排第尾
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

前途現在排第尾
John 發表於 2022-9-13 19:57

我退出 但求大迦歡喜

我退出 但求大迦歡喜
梨胃言 發表於 2022-9-13 20:11

煎:迦,快吧!我想要的天天憎迦
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

煎:迦,快吧!我想要的天天憎迦
SugarFree 發表於 2022-9-13 20:17

我只覺得 大迦得不到才對李紅著眼

迦什麼迦
明明是迪迪
是迪與是友 各自也沒有自由
【This is MC】澳門見

明明逗留在李迦
先可似主人愛說話
道別後都記得逝去日子

我只覺得 大迦得不到才對李紅著眼
on07111 發表於 2022-9-13 20:24

幸兒:誰想到是李連自己都恥笑我 曾是好姊妹竟跟他數算我

愛祖亦愛幸

愛祖亦愛幸
GaracyTan 發表於 2022-9-13 20:48

愛英皇三兒(祖兒 幸兒 泳兒)
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

迦什麼迦
明明是迪迪
是迪與是友 各自也沒有自由
lemontea1069 發表於 2022-9-13 20:35

煎:迪不動我不動

琪待幸兒完約後嘅轉變

回復 11# Humeny

有可能祖扶持煎打壓泳金

幸倪馬國歸來
邀請馬國明擔任MV男主角
Life was a willow and it bent right to your wind.

琪待幸兒完約後嘅轉變
Roylai 發表於 2022-9-13 22:41

翻去3個月唔講廣東話,期待明年可以聽到幸兒啲鄉音
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

琪待幸兒完約後嘅轉變
Roylai 發表於 2022-9-13 22:41

離開環球轉變會無限大 (yeah)

想寫歌俾幸兒
RVHOCPC 發表於 2022-9-13 19:07

想聽佢作敢/和每天2.0

至於年尾舉行的各大樂壇頒獎典禮,Gin稱沒有安排
如果有得投,一定投你等你返嚟
連game theory 都唔識,已經化為塵土.·´¯`(>▂<)´¯`·.

如果有得投,一定投你等你返嚟
cfjc_ak 發表於 2022-9-13 23:35

三連銀今年冇入場券
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

三連銀今年冇入場券
Humeny 發表於 2022-9-14 00:22

仲有調出嚟嘅十大
一日未到12月都有機會嘅,而且IDK擲界有機會可以投最女架
連game theory 都唔識,已經化為塵土.·´¯`(>▂<)´¯`·.

仲有調出嚟嘅十大
一日未到12月都有機會嘅,而且IDK擲界有機會可以投最女架 ...
cfjc_ak 發表於 2022-9-14 00:25

留翻啲quota 明年帶住 敢2.0/和每天講再見2.0爭女金唱作金最女
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

回復  Humeny

有可能祖扶持煎打壓泳金
samcheng 發表於 2022-9-13 22:43

容女士一早加入咗team ak啦

https://m.facebook.com/yungjoey/ ... 96651610687/?type=3

在這畢生不滅 無極的狀態

容女士一早加入咗team ak啦
losyes 發表於 2022-9-14 00:51

希望為食AK可以做早已的 特別迦賓 上紅館

虛榮 index:0
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

回復 36# Humeny

以幸兒觀眾緣+人氣,最女冇咩可能

早走早著
放個大假
堅...
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

虛榮 index:0
風見志郎 發表於 2022-9-14 10:44

剛好 index: 0
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

剛好 index: 0
Humeny 發表於 2022-9-14 13:06

開錯燈index: 220 x 0

回復 30# Humeny
琪待幸兒用鄉音唱IDK

離開環球轉變會無限大 (yeah)
qwerzx 發表於 2022-9-13 23:21

大步向

回復  Humeny
琪待幸兒用鄉音唱IDK
Roylai 發表於 2022-9-14 18:36

老舞+鄉音 好正
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

翻去3個月唔講廣東話,期待明年可以聽到幸兒啲鄉音
Humeny 發表於 2022-9-13 22:56

大家好!我係GinLee梨幸危

其實佢只有過英皇先真係可以打破被903狂ban嘅局面,只係美吓就會返返去以前美祖係到哥陣咁姐 ...
CyrusLing 發表於 2022-9-13 16:35

美AIII: 吾可以

參加造星5
加盟makerville
同尼泊爾day組成東南亞小隊
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

參加造星5
加盟makerville
同尼泊爾day組成東南亞小隊
b01091018 發表於 2022-9-15 22:53

迪迪導師
Jace評審