返回列表 發帖

GEMGEM I AM GLORIA廣州場Day 2歌單

話19:00開場,但18:55已經熄燈,18:59開始播片

VCR 1
1. 摩天動物園
2. 灰狼
3. 來自天堂的魔鬼
Talking (得呢段有20%時間講廣東話,之後都係間唔中插一句)
4. 光年之外

VCR 2
5. 差不多姑娘
6. 孤獨
7. Fly Away
Talking
8. 透明
9. Hell (後半首彈電吉他)
10. 再見  (彈電吉他)

VCR 3
11. 你不是第一個離開的人
12. Medley: 睡公主 + A.I.N.Y. (愛你) + Where Did You Go + 存在 + 你把我灌醉 + 你不是真正的快樂 + 龍捲風 + 紅薔薇白玫瑰 + 很久以後 (唔知點解GEMGEM話愛你係出道歌)
13. 句號 (巨幕播GEMGEM同張丹、Lupo啲合照播足全首歌)

VCR 4
14. GLORIA
(GEMGEM哭能座)
15. Amazing Grace (頭半首清唱)
Talking
16. 讓世界暫停一分鐘 (彈鋼琴)
Talking
17. 我的秘密 (彈鋼琴) (尋晚係All About U)
18. 多遠都要在一起 (彈鋼琴)
Talking
19. Find You (頭半首彈鋼琴)
20. 喜歡你

VCR 5
21. 夜的盡頭
22. 倒數
23. 新的心跳
24. G.E.M. x Walk on Water

安可
25. 泡沫
Talking (GEMGEM公然攞佢部iphone 15 Pro Max影觀眾)
26. 李香蘭 (尋晚係情人,睇嚟聽日係左膠歌)
27. 天空沒有極限

21:46完場

依家先知原來受難曲大陸唔過審所以無,希望之後係香港/澳門/台灣開有得加返嚟騷嗌功
同埋估唔到GEMGEM已經霸咗總導演嚟做都仲咁多我是歌手既歌,雖然段Medley算講緊佢音樂歷程都唔洗唱哂咁滯