返回列表 發帖
高過虛火就夠

江好早知唔谷咁高分
嗰陣以為今年得返EK膠歌 ...
梨胃言 發表於 2022-9-25 01:13

支持令人耳目一新、重新再出發前進的江
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

Billboard Top 20 Week 39
RK LW AP SONGS    SINGERS        REMARKS
01 06 33 Mask Off     洪助昇        
02 n ...
RVHOCPC 發表於 2022-9-26 22:09
個女金其實ready左好多年
same as AGA's
但係一直都俾唔落手
RVHOCPC 發表於 2022-12-29 23:38

幸兒係咪今年靠自plug ready了

點解你quote到2022年12月 好不安
RVHOCPC 發表於 2022-9-27 21:28

out -  竇  最壞時活多天 Sad 留聲 Glitterfalls   自我安慰 FF  完全無關的事  嘔吐  -

Long -  (6)  ...
b01091018 發表於 2022-9-25 00:49

剛聽了第25位,好聽!

MC’s Secret Playlist Reborn 2022 Week 40 (25/09/22 – 01/10/22)

女歌手 TOP 3 平均年齡38.5歲,而第一名為當中最年輕者
CMH 發表於 2022-9-29 03:16

gin lee:35
vincy: 39
janice:40
joey:42

估4中3

MC’s Secret Playlist Reborn 2022 有冠女歌手年齡
iii IDK
Kayan 24
Cloud 25
Jace 28
Sophy  ...
liwaynejason 發表於 2022-9-29 21:39

我第一下都諗緊38.5*3=115.5 仲以為係38.33變38.5
估唔到真係計到月份果然 凡事都很燒腦

CMH會員計數計到好精準的
liwaynejason 發表於 2022-9-29 21:55

可能係加權平均數
迪迪分數 ×3 前前分數 ×1/3

太富有智慧太快有定義 誰敢講我知道?
中學數學用英文學嘅 search咗先知咩係加權 希望 ...
liwaynejason 發表於 2022-9-29 22:07

所以每本天書都要看三次
幾何平均數:
缺點:不適用資料中有0的、負數

調和平均數:
缺點:不適用資料有0的、極易受離群值影響

邊種平均法gin lee@903 都救唔返

煎粉數學好好  同煎一樣咁好學
Humeny 發表於 2022-9-29 22:18

我係愛

平時聽開 一加一 學數學

Kelv's 摯愛十大 2022 Week 40

虛榮(三週冠軍歌) - Gin Lee 第17首冠軍歌

RK        LW       NW        ...
kel_kelvin 發表於 2022-9-30 17:52

明就明is comingsssss

Cloud女銅在望
Yan 發表於 2022-9-30 19:47

只要JL繼續冠
雲兒密密儲分唔係無機