返回列表 發帖

[Nov/2022] The Cycle of … Kaho Hung Live 2022

【 The Cycle of … Kaho Hung Live 2022】
日期: 11月12至13日
時間: 晚上8時15分
地點: AXA x WONDERLAND | 安盛x竹翠公園
地址: 西九文化區苗圃公園
票價: HK$780 / $580
主辦單位:Warner Music Hong Kong
優先購票:
恒生Mastercard ®信用卡:
10月10日(上午11時) 至
10月12日(晚上11時59分)

公開發售:
10月19日(上午11時)

訂票渠道:
TIX-GET-GO.KKTIX.CC

source - 華納fb

呢個場其實有幾多個位?
D人成日話佢痴MC
唔知今次入座率會如何呢?
利申:唔係鏡粉

呢個場其實有幾多個位?
D人成日話佢痴MC
tom 發表於 2022-10-3 13:18

本人都想知幾多個位 其實佢有唔少忠粉 要開返兩場Starhall應該坐得哂
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

呢個場其實有幾多個位?
D人成日話佢痴MC
tom 發表於 2022-10-3 13:18

成個場用晒係8000
上次rb開set左4000
本人都想知幾多個位 其實佢有唔少忠粉 要開返兩場Starhall應該坐得哂 ...
leroyjaime 發表於 2022-10-3 13:30

我都識啲fans想睇佢,唔一定要睇MC,但兩次都要同MC fans一齊搶飛又搶唔到
各自開solo對大家嘅fans都好

開西九比起開starhall最大好處係唔駛用19 hkticketing賣飛

如果計4000一場,開兩場都8000張飛,今次真係睇佢人氣可以有幾高啦,btw 加油

其實咁靜嘅歌手點開室外場
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

成個場用晒係8000
上次rb開set左4000

我都識啲fans想睇佢,唔一定要睇MC,但兩次都要同MC fans一齊搶飛 ...
wing 發表於 2022-10-3 13:41

我有識人唔想睇MC所以無睇之前啲show,同埋都好難夠MC啲fans搶

替kaho高興
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

kaho 加油
【This is MC】澳門見

其實咁靜嘅歌手點開室外場
b01091018 發表於 2022-10-3 13:51

見poster有寫舞蹈員指定化妝
跳下舞都帶到氣氛既

如果計4000一場,開兩場都8000張飛,今次真係睇佢人氣可以有幾高啦,btw 加油 ...
lovehirofans 發表於 2022-10-3 13:43

似係計4000一場 因為開兩場 如果有得加場就等於一場紅館

見poster有寫舞蹈員指定化妝
跳下舞都帶到氣氛既
KLY 發表於 2022-10-3 17:44

會唔會係跳返堆合唱歌 定係幫啲舊歌排舞 例如表情符號

終於等到
音樂記錄
don't forget tonight

有冇機會再唱《天又藍》、《勞斯萊斯》呢
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

加油

多謝mc
在這畢生不滅 無極的狀態

等跳樓霏

希望佢唔好夾硬跳舞,太尷
在這畢生不滅 無極的狀態

似係計4000一場 因為開兩場 如果有得加場就等於一場紅館
leroyjaime 發表於 2022-10-3 18:49

娛壹報左話開7000

娛壹報左話開7000
KLY 發表於 2022-10-4 23:48

兩場7000仲勁過JF 4場star hall??

兩場7000仲勁過JF 4場star hall??
小猫子222016 發表於 2022-10-5 02:27

兩場7000係等於一場紅館有突

娛壹報左話開7000
KLY 發表於 2022-10-4 23:48

哪來的自信? SPONSOR 應該包左好多飛

哪來的自信? SPONSOR 應該包左好多飛
快劍俠 發表於 2022-10-5 10:49

真係唔好低估佢嘅忠粉fanbase 佢係唔多街客咁解

兩場7000係等於一場紅館有突
leroyjaime 發表於 2022-10-5 10:05

佢講係7000/場,依家係兩場三面台紅館喎,仲話FC爆左飛,唔知仲有幾多公售

佢講係7000/場,依家係兩場三面台紅館喎,仲話FC爆左飛,唔知仲有幾多公售 ...
小猫子222016 發表於 2022-10-5 11:03

我咪就係話2x7000囉 一場紅館四面台係12800呀 所以我先話一場紅館有突 所以其他人睇死佢滯銷係錯哂

其實身邊frd鐘意睇hkh多過mc 咁街客實唔夠mc嚟既
兩場紅館三面台既人數已經好叻仔ga la

FC飛搶爆哂,賣哂應該唔難,加油呀Kaho
Follow my IG: @delightcantopop

華納依家捧人咁犀利? 2場7000,睇來佢同mC合作一輪真係名利雙收.
Life was a willow and it bent right to your wind.

秒殺lol 搭正入都得section 7

yee yee 爆血管未?

個勢咁好,隨時今年MC入叱咤男歌手三甲,下年再到洪嘉豪入三甲,力爭後年紅館

個勢咁好,隨時今年MC入叱咤男歌手三甲,下年再到洪嘉豪入三甲,力爭後年紅館 ...
1d14 發表於 2022-10-10 11:36

當家謙同 MIRROR 呢 D 唱歌都畀人質疑上紅館時...HKH 竟然力爭到下年上三甲, 後年上紅館...

今明兩年,也許是HKH上位最好也是最後的機會

KH好叻仔
激_死YEEYEE

KH好叻仔
激_死YEEYEE
tom 發表於 2022-10-10 13:22

YEEYEE應該係你樓下嗰位

YEEYEE應該係你樓下嗰位
leroyjaime 發表於 2022-10-11 17:47

幾盲反幾憎一個人先打得出佢個段野

幾盲反幾憎一個人先打得出佢個段野
tom 發表於 2022-10-11 18:20

真心佢今年進步咗 本身都好喜歡及時行樂,wu joey同還原淚

無唱功、無樣、無身材、唔識跳舞、創作差、聲線難聽、無個性、chok樣似黑面都可以靠強大嘅裙帶關係 喺華納 ...
69h 發表於 2022-10-10 14:44

佢TG有好多迷妹

其他冇意見,咁認真講我係覺得佢最近兩年的確創作較差同埋冇個性嘅(以一個唱作歌手嘅standard)
啲歌越作越冇記憶點 (eg Learning curve disc 2)...
就算係揀人地歌都係偏向選擇大路嘅作品
冇咗當初一聽曲線型戀情、迷之微笑令人眼前一亮嘅feel
其實我喺learning curve個post都講過類似嘅嘢
其實洪嘉豪係我2021年男銅

華納大公司捧人的確有一套,kaho再發力谷一谷應該有機可以上一線,支持Joey
following Terence lam

我覺得到時公開發售又係一場腥風血雨

佢呢排個勢都幾強應該都要搶飛

我覺得到時公開發售又係一場腥風血雨
antiware 發表於 2022-10-12 10:41

似係呀 有機會爆到要加場都唔出奇

可以了解華納張家輝多啲before the cycle of Kaho Hung

嘉豪又真係有型嘅

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

搶到一張

感官、品味唔係太below average都唔會做HKH死忠  
雖然華納有買打手 (睇過人話Jude應該拎女金…… ...
69h 發表於 2022-10-12 21:33

你講得對,岩岩華納過左數比我希望
~

繼續可以做打手

幫朋友買咗兩張,比想像中難買!

warner fb 話全部公售賣哂